מידע 10 טיפים להתמודדות עם ארועים וחגים - מאמר חדש

אם אתה שוקל 100 קילו לא יקרה לך כלום אם תאכל בקפיטריה, ואתה תמיד יכול להכין איזה סנביץ' לאמצע היום בבית ולאכול את כל השאר בבית.
להכל יש פיתרון, ללכת עם תיק מלא באוכל זה מטומטם ומעייף, מניסיון עבר.

רואים שאתה לא סטודנט , הכי נח וזול להביא אוכל מהבית .
אין לך במשך היום זמן לשבת בקפיטריה ולאכול בכיף שלך , אין בעיה
לאכול בחוץ באופן חד פעמי אבל תחשב לבד כמה זה עולה לאכול בחוץ ואני מדבר על כמות שתשביע אותך .

רואים שאתה לא סטודנט , הכי נח וזול להביא אוכל מהבית .
אין לך במשך היום זמן לשבת בקפיטריה ולאכול בכיף שלך , אין בעיה
לאכול בחוץ באופן חד פעמי אבל תחשב לבד כמה זה עולה לאכול בחוץ ואני מדבר על כמות שתשביע אותך .
לא התכוונתי ללאכול בחוץ כל היום, התכוונתי ללהכין סנביץ' ולאכול כשחוזרים הביתה הרבה

לא התכוונתי ללאכול בחוץ כל היום, התכוונתי ללהכין סנביץ' ולאכול כשחוזרים הביתה הרבה

זה מטומטם אני לא שורד שעתיים מבחינת ריכוז בלי אוכל , לך תחזיק אתה 12 שעות ביום על סנדוויץ אני מביא כמויות של אוכל איתי .

גם מה הבעיה להביא אוכל לבסיס
כשכל האוכל מלא בשמן ומקבלים או נקניקיות/שקשוקה!!!/תפוחי אדמה צהובים

ושלל מחלות... אני לא רואה דרך למצוא משהו בריא בכל זה
וזה יום יומי לא פעם ב...

IF שיטה מעולה במיוחד לאנשים שואהבים לאכול. אחרי סבל מגיעה כמות אדירה של אוכל, לאחר שמתרגלים לשיטה הרעב נעלם לחלוטין ויש הרגשה שאפשר למשוך את הצום עוד הרבה זמן.

IF שיטה מעולה במיוחד לאנשים שואהבים לאכול. אחרי סבל מגיעה כמות אדירה של אוכל, לאחר שמתרגלים לשיטה הרעב נעלם לחלוטין ויש הרגשה שאפשר למשוך את הצום עוד הרבה זמן.

אני אוהב לאכול , אני מעדיף לאכול כל הזמן .
לא מבין מה הקטע בשטויות האלו .

אני אוהב לאכול , אני מעדיף לאכול כל הזמן .
לא מבין מה הקטע בשטויות האלו .

אתה לא צריך לנסות להבין. אם אתה אוהב לאכול ולבקר במטבח לעיתים קרובות אין לך למה לנסות את השיטה. היתה תקופה שהיה לי סדר יום קבוע ולא היה לי זמן לבקר במטבח לכן זה מאוד התאים לי.
השיטה הזאת יכולה להתאים לחילים שמשרתים קרוב לבית למשל, לישון עוד 10 דקות בבוקר ולא להתעורר לארוחת בוקר. שוב IF היא שיטה נוחה לאנשים מסומים.

כמו שאמרתי מקודם אני מאוד אוהב לאכול ו IF מאוד התאים לי בחיטוב נראה לי מגוחך לחלק 2000 קלוריות ל 5 ארוחות לכן דחסתי את זה ל2. ארוחה לפני אימון ואחרי. כשהצום מסתיים אין רעב אבל פסיכולוגית זה כיף לאכול כמות גדולה יחסית של אוכל בארוחה.

נכון כי לא עשית בחיים חיטוב אז אתה לא מבין, אם תעשה אי פעם תבין.

עשיתי חיטוב סטייל C.C ממש בהתחלה , זה היה חרא בעיקר בשבוע הראשון
וגם אז אכלתי כל הזמן בעיקר ירקות ובשר .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית