אתה תמיד יכול להמיר את זה ל-2 חלות שבת 😃בנוגע ללאפות אצלי זה טיפה "בעייתי" כי זה לא "נהוג" לאכול לאפה ביום שישי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה תמיד יכול להמיר את זה ל-2 חלות שבת 😃בנוגע ללאפות אצלי זה טיפה "בעייתי" כי זה לא "נהוג" לאכול לאפה ביום שישי.
המבורגר גם הולך ?איזה כיף שזה לא עושה לי את זה ואפילו מעורר בחילה D:
צלם להבא את האכול כפי יכולתך במסעדות בשר.. חחח
המבורגר גם הולך ?
בנוגע ללאפות אצלי זה טיפה "בעייתי" כי זה לא "נהוג" לאכול לאפה ביום שישי.
להוריד לאפה עם אלכוהול בשישי בלילה/שבת לפנות בוקר- ההרגשה הכי אלוהית בעולם.
דבר שני , איך הולכים לישון אח"כ עם דבר כזה בבטן ?
לא רוצה להיות קטנוני יתר על המידה אבל חייב להגיד שזה מתבקש- אם אוכל לאפה ביום שישי בלילה בשבילי זה כבר נקרא שבת.
דבר שני , איך הולכים לישון אח"כ עם דבר כזה בבטן ?
זה תלוי באיזור מגורים כי לפעמים יש מקומות ביתיים יותר טובים אבל כרשת מוזס מצוינים ויותר זולים מBBBעבר שבוע והחלטתי שהיום אני הולך לדפוק המבורגר. מישהו רוצה לתת לי המלצות ? ואולי גם להצטרף אליי ?
אם יש לך כרטיס חבר של BBB יש 1+1 כל יום ראשון ולדעתי לפחות זה ההמבורגר הכי טעים מהרשתות הגדולות.עבר שבוע והחלטתי שהיום אני הולך לדפוק המבורגר. מישהו רוצה לתת לי המלצות ? ואולי גם להצטרף אליי ?
זה תלוי באיזור מגורים כי לפעמים יש מקומות ביתיים יותר טובים אבל כרשת מוזס מצוינים ויותר זולים מBBB
דרך אגב בקשר לפוסט המקורי - אני לא הולך למקס ברנר כי כשאני אוכל מתוק אני נהיה רעב
באחת ההעמסות שעשיתי - המון פסטה -לא יכול לאכול כלום, אוכל פרוסת עוגה כקינוח- אוכל מגש עוגה - רעב
2 קילו בשר ב50? 🤬:182dh:לא יודע מה איתך, אני בעד לא להוציא את הכסף על המקומות האלה.
קונה 2 קילו בשר ב50, מכין לי בבית, עם לחמניות, רטבים והכל ופשוט נהנה, אוכל לאט, בנחת, ומעביר את זה בכיף שלי.
כן, אצלנו בברקת יש את המבצע הזה כמעט כל הזמן, או למשל ביש שראיתי לפעמים 2 קילו ב55.2 קילו בשר ב50? 🤬:182dh:
מסכים עם התגובה בבית זה כיף יותר
לא יודע מה איתך, אני בעד לא להוציא את הכסף על המקומות האלה.
קונה 2 קילו בשר ב50, מכין לי בבית, עם לחמניות, רטבים והכל ופשוט נהנה, אוכל לאט, בנחת, ומעביר את זה בכיף שלי.
האמת שזה נורא נורא פשוט.להגיד לך ת'אמת? אני האחרון שיודע לבשל בשר מהסוג הזה, זה יותר מדי מסובך בשבילי, בד"כ אני מבשל דברים יותר קלים כמו חזה עוף לדוגמא.
מה גם שבישול של סוג כזה של בשר יוצר חתיכת בלאגן במטבח בבית, וריח של עשן שלא עובר למרות שאתה פותח ומאוורר את כל הבית.
אני נמצא באזור חולון, ראשלצ. לא מכיר מקומות ביתיים לצערי. גם אני מעדיף אותם יותר. עד לא מזמן הייתי אוכל בסניף של פופא בראשלצ שלצערי נסגר ומאז אני מחפש המבורגריות טובות להתיישב בהם.