נושא על מקס ברנר(הכניסה לפוסט היא על אחריותכם בלבד!)

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
מי שאוהב קינוחים יכול לעשות לעצמו טובה גדולה מאד וללכת לפריים ולהזמין את ה'פריים ברולה' זה הקינוח הכי טעים שאכלתי בעולם כולו ואכלתי גם במסעדות שף/יוקרה וכו'....

• פותח/ת השרשור
להוריד לאפה עם אלכוהול בשישי בלילה/שבת לפנות בוקר- ההרגשה הכי אלוהית בעולם.

לא רוצה להיות קטנוני יתר על המידה אבל חייב להגיד שזה מתבקש- אם אוכל לאפה ביום שישי בלילה בשבילי זה כבר נקרא שבת.

דבר שני , איך הולכים לישון אח"כ עם דבר כזה בבטן ?

לא רוצה להיות קטנוני יתר על המידה אבל חייב להגיד שזה מתבקש- אם אוכל לאפה ביום שישי בלילה בשבילי זה כבר נקרא שבת.

דבר שני , איך הולכים לישון אח"כ עם דבר כזה בבטן ?

כמו מלאכים. שילוב של לאפה יפה עם ויסקי טוב ובירה, קצת מגן עדן.

• פותח/ת השרשור
עבר שבוע והחלטתי שהיום אני הולך לדפוק המבורגר. מישהו רוצה לתת לי המלצות ? ואולי גם להצטרף אליי ?

עבר שבוע והחלטתי שהיום אני הולך לדפוק המבורגר. מישהו רוצה לתת לי המלצות ? ואולי גם להצטרף אליי ?
זה תלוי באיזור מגורים כי לפעמים יש מקומות ביתיים יותר טובים אבל כרשת מוזס מצוינים ויותר זולים מBBB
דרך אגב בקשר לפוסט המקורי - אני לא הולך למקס ברנר כי כשאני אוכל מתוק אני נהיה רעב
באחת ההעמסות שעשיתי - המון פסטה -לא יכול לאכול כלום, אוכל פרוסת עוגה כקינוח- אוכל מגש עוגה - רעב

נערך לאחרונה:
אם יש לך כרטיס חבר של BBB יש 1+1 כל יום ראשון ולדעתי לפחות זה ההמבורגר הכי טעים מהרשתות הגדולות.

• פותח/ת השרשור
זה תלוי באיזור מגורים כי לפעמים יש מקומות ביתיים יותר טובים אבל כרשת מוזס מצוינים ויותר זולים מBBB
דרך אגב בקשר לפוסט המקורי - אני לא הולך למקס ברנר כי כשאני אוכל מתוק אני נהיה רעב
באחת ההעמסות שעשיתי - המון פסטה -לא יכול לאכול כלום, אוכל פרוסת עוגה כקינוח- אוכל מגש עוגה - רעב

אני נמצא באזור חולון, ראשלצ. לא מכיר מקומות ביתיים לצערי. גם אני מעדיף אותם יותר. עד לא מזמן הייתי אוכל בסניף של פופא בראשלצ שלצערי נסגר ומאז אני מחפש המבורגריות טובות להתיישב בהם.

לא יודע מה איתך, אני בעד לא להוציא את הכסף על המקומות האלה.
קונה 2 קילו בשר ב50, מכין לי בבית, עם לחמניות, רטבים והכל ופשוט נהנה, אוכל לאט, בנחת, ומעביר את זה בכיף שלי.

קונה 2 קילו בשר ב50, מכין לי בבית, עם לחמניות, רטבים והכל ופשוט נהנה, אוכל לאט, בנחת, ומעביר את זה בכיף שלי.
2 קילו בשר ב50? 🤬:182dh:
מסכים עם התגובה בבית זה כיף יותר

• פותח/ת השרשור

להגיד לך ת'אמת? אני האחרון שיודע לבשל בשר מהסוג הזה, זה יותר מדי מסובך בשבילי, בד"כ אני מבשל דברים יותר קלים כמו חזה עוף לדוגמא.

מה גם שבישול של סוג כזה של בשר יוצר חתיכת בלאגן במטבח בבית, וריח של עשן שלא עובר למרות שאתה פותח ומאוורר את כל הבית.

להגיד לך ת'אמת? אני האחרון שיודע לבשל בשר מהסוג הזה, זה יותר מדי מסובך בשבילי, בד"כ אני מבשל דברים יותר קלים כמו חזה עוף לדוגמא.

מה גם שבישול של סוג כזה של בשר יוצר חתיכת בלאגן במטבח בבית, וריח של עשן שלא עובר למרות שאתה פותח ומאוורר את כל הבית.
האמת שזה נורא נורא פשוט.
אני מעדיף על המנגל, יוצא יותר טוב.

אני נמצא באזור חולון, ראשלצ. לא מכיר מקומות ביתיים לצערי. גם אני מעדיף אותם יותר. עד לא מזמן הייתי אוכל בסניף של פופא בראשלצ שלצערי נסגר ומאז אני מחפש המבורגריות טובות להתיישב בהם.

בראשון יש מלא המבורגריות טובות. מיטבול אבל בעיקר לופט!
בחולון לא יצא לי להכיר טובות. מבת ים יש משלוחים של זדבורגר, אחד האהובים עליי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית