הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה SS Before and After

מצב
השרשור נעול
שיש מספיק מסה בעליון כדי שיהיה ביניהם קו ישר ולא יותר נפח בחלק התחתון ואז זה גודם אשליה של חזה נפול
לא מבין בדברים האלה, אני רק יודע שמתאמן מתחיל ממש לא צריך לבודד את החזה שלו, צבור כוח בסיסי ואז למשקלים שאתה עושה תהיה השפעה כלשהי (תסכים איתי שנער ששוקל 50 קילו לא צריך לעשות 12 ק'ג חזה עליון דאמבלים בשביל שלא יהיה לו דיספרופורציה)

אבל הוא עושה לואו באר ולא עובד חזה עליון111!!!!!
בטח שהוא עובד, כדי לוודא את זה אני שואל אותו כרגע בפייס נחכה לתשובה + אולי הוא עושה לחיצת כתפיים ממש איומה שמגרת את החזה העליון גם הרבה

בטח שהוא עובד, כדי לוודא את זה אני שואל אותו כרגע בפייס נחכה לתשובה + אולי הוא עושה לחיצת כתפיים ממש איומה שמגרת את החזה העליון גם הרבה
לחיצת הכתפיים שלו היא בהחלט איומה.

שהוא כן עובד חזה עליון הלחיצת כתפיים שלו כל כך מזעזעת בטכניקה שהוא עובד על החזה העליון תחפש מידע על הרקמה הזאת ותחזור לפה
לחיצת הכתפיים שלו כ''כ מזעזעת שהוא עובד חזה עליון?
כלומר, ככל שהטכניקה יותר גרועה, פרס עובד יותר על חזה עליון? (ואנחנו הולכים לפי מה שאתה אומר, שהטכניקה של דן גרין מזעזעת)

אוי1 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

מלמד את דן גרין טכניקה 🤨
אוי1 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
לחיצת הכתפיים שלו כ''כ מזעזעת שהוא עובד חזה עליון?
כלומר, ככל שהטכניקה יותר גרועה, פרס עובד יותר על חזה עליון? (ואנחנו הולכים לפי מה שאתה אומר, שהטכניקה של דן גרין מזעזעת)
לא יעזור לכם כמה שהוא סוס בשבילכם , הוא עדיין עושה בטכניקה לא מושלמת זאת אומרת שהוא לא מגרה את השרירים שבאמת התרגיל מיועד להם ועובד גם על חזה עליון תגיד מה שתגיד זה קורה יש סירטון יש הכל תמשיך לדבר עם האגו ולציין את מעמדו ולא את מעשיו ואני לא אומר שמה שהוא עושה זה גרוע LEARN TO READ

איך תרגילים מורכבים יכולים לגרום לחוסר פורפורציה?

איך מהירות לא מופרזת הורגת ? מה זה איך ? כול השרירים שלך בגוף מגיבים באותה עוצמה ? תמיד יש שרירים יותר דומיננטים מאחרים (גנטיקה למשל) , אז איך אתה עושה פיצוי על הסטיה אם לא תרגילים אחרים מה SS ?? ולא מדובר רק בחזה עליון זה יכול להיות יד קדמית שלא תגדל (גנטיקה, אפשר גם טכניקה לא טובה שזה קיים אצל כולם)...אז מה עושים ? משאירים תיד הקדמית בלי פורופורציה לשאר החלקים? ומה עם יד אחורית? זה בלי סוף... SS טוב לזמן קצרצר ואחרי זה צריך להתחיל לתת דגשים בשרירים האחרים בצורה מוסכלת.

איך מהירות לא מופרזת הורגת ? מה זה איך ? כול השרירים שלך בגוף מגיבים באותה עוצמה ? תמיד יש שרירים יותר דומיננטים מאחרים (גנטיקה למשל) , אז איך אתה עושה פיצוי על הסטיה אם לא תרגילים אחרים מה SS ?? ולא מדובר רק בחזה עליון זה יכול להיות יד קדמית שלא תגדל (גנטיקה, אפשר גם טכניקה לא טובה שזה קיים אצל כולם)...אז מה עושים ? משאירים תיד הקדמית בלי פורופורציה לשאר החלקים? ומה עם יד אחורית? זה בלי סוף... SS טוב לזמן קצרצר ואחרי זה צריך להתחיל לתת דגשים בשרירים האחרים בצורה מוסכלת.
אוקיי נניח וזה נכון, מי קבע מהי הפורפורציה הנכונה?

לא יעזור לכם כמה שהוא סוס בשבילכם , הוא עדיין עושה בטכניקה לא מושלמת זאת אומרת שהוא לא מגרה את השרירים שבאמת התרגיל מיועד להם ועובד גם על חזה עליון תגיד מה שתגיד זה קורה יש סירטון יש הכל תמשיך לדבר עם האגו ולציין את מעמדו ולא את מעשיו ואני לא אומר שמה שהוא עושה זה גרוע LEARN TO READ
אחי1 אתה צ1דק .

דיי להתחכם אני פורפורציונלי יש לי יד 45 היקף ורגל 40 אני קבעתי שאני פורפורציונלי
איפה ההתחכמות?
מה יותר בסיסי מלענות מהי הפורפורציה שכולכם מדברים עליה.
לצורך העיניין לפי דעתי הפורפורציה של כל הבילדרים בטופ העולמי היא פורפציה של יצור מהחלל ולא של בן-אנוש.

יד 45 ורגל 40 זה פרופ'?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול.
איפה ההתחכמות?
מה יותר בסיסי מלענות מהי הפורפורציה שכולכם מדברים עליה.
לצורך העיניין לפי דעתי הפורפורציה של כל הבילדרים בטופ העולמי היא פורפציה של יצור מהחלל ולא של בן-אנוש.
היחס הוא
גוף גדול : רגלי ציפ1ר

אוקיי נניח וזה נכון, מי קבע מהי הפורפורציה הנכונה?

עכשו אתה עף עלינו במשחקי ראש קטן ? נו עזוב אותך מקטנות , או שאתה התחלת להתעסק באימונים לא מזמן ולא יודע מה זה פרופורציות אז עדיף של תגיב רק תקרא ותקרא חומר פה ועוד חצי שנה תתחיל לייעץ לאנשים.

עכשו אתה עף עלינו במשחקי ראש קטן ? נו עזוב אותך מקטנות , או שאתה התחלת להתעסק באימונים לא מזמן ולא יודע מה זה פרופורציות אז עדיף של תגיב רק תקרא ותקרא חומר פה ועוד חצי שנה תתחיל לייעץ לאנשים.
כן מאסטר

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית