הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת א"ש בכדי לדעת אם להתחיל ss. תודה מראש.

• פותח/ת השרשור seang
  • פורסם בתאריך

seang

משתמש פעיל
322
41
נק' מוניטין:
135
322
41
בן 15. 1.80 גובה. 71 KG. אשמח לדעת כמה אחוז שומן אני ובנוסף האם להתחיל SS? תמונה ראשונה בכיווץ, שנייה פרופיל ושלישית רפוי. תודה רבה מראש לכולם 😃
20161124_211537.jpg

20161124_211817.jpg

20161124_211843.jpg

קבצים מצורפים

• 20161124_211615.jpg
    20161124_211615.jpg
    KB 29.5 · צפיות: 96
  • פותח/ת השרשור
גם אני חושב, להתחיל SS, על פלוס קלורי מתון.
על מה אתה מדבר בפלוס קלורי מתון? 300?
השאלה היא האם פלוס קלורי מתון יגביל אותי בהתקדמות? לפי מה שאומרים ובמקור צריך לאכול לא מעט בתכנית.
וכמה אחוז שומן בערך?

על מה אתה מדבר בפלוס קלורי מתון? 300?
השאלה היא האם פלוס קלורי מתון יגביל אותי בהתקדמות? לפי מה שאומרים ובמקור צריך לאכול לא מעט בתכנית.
וכמה אחוז שומן בערך?
לא יודע להעריך טוב אחוזי שומן, אבל על מנת שלא תעלה בהם, לא הייתי עובר את ה500. בכל זאת המטרה שלך היא גוף אסתטי (אם אני לא טועה).
זה לא אמור להגביל אותך יותר מידיי בהתקדמות, מקסימום תעבור להתקדמות שבועית 15 קילו על המוט לפני... במקומך לא הייתי עובר את ה500 בכדי לעלות נקי.

SS אפשר להתחיל בכל אחוז שומן, אלה אם אתה במצב השמנה/אנורקסיה מאוד קיצוני. כשאתה רק מתחיל ומשקלי העבודה שלך מתקדמים מאפקט המתאמן המתחיל אפשר לשלב את התוכנית הזאת גם עם תזונה לא עתירה בקלוריות ועדיין לראות תוצאות טובות. אין כאן מבחינתי הגבלת א"ש ברורה ולא צריך לחיות לפי האמרה "SS זה רק למסה מלוכלכת", במיוחד כשמדובר בסבב ראשון.

בכל מקרה אתה נראה מעולה להתחלה, בהצלחה בSS!

• פותח/ת השרשור
לא יודע להעריך טוב אחוזי שומן, אבל על מנת שלא תעלה בהם, לא הייתי עובר את ה500. בכל זאת המטרה שלך היא גוף אסתטי (אם אני לא טועה).
זה לא אמור להגביל אותך יותר מידיי בהתקדמות, מקסימום תעבור להתקדמות שבועית 15 קילו על המוט לפני... במקומך לא הייתי עובר את ה500 בכדי לעלות נקי.
אוקיי, דבר אחד שלא הבנתי ממך זה: "מקסימום תעבור להתקדמות שבועית 15 קילו על המוט לפני". למה אתה מתכוון?
SS אפשר להתחיל בכל אחוז שומן, אלה אם אתה במצב השמנה/אנורקסיה מאוד קיצוני. כשאתה רק מתחיל ומשקלי העבודה שלך מתקדמים מאפקט המתאמן המתחיל אפשר לשלב את התוכנית הזאת גם עם תזונה לא עתירה בקלוריות ועדיין לראות תוצאות טובות. אין כאן מבחינתי הגבלת א"ש ברורה ולא צריך לחיות לפי האמרה "SS זה רק למסה מלוכלכת", במיוחד כשמדובר בסבב ראשון.

בכל מקרה אתה נראה מעולה להתחלה, בהצלחה בSS!
תודה רבה על התשובה המפורטת, אני מתאמן כבר כמה זמן אבל רוצה לקחת ברצינות את ההתקדמות. איזה פלוס קלורי לדעתך יהיה טוב?(כדי לא להשמין יותר מדי אך גם לא להיתקע)

תודה רבה על התשובה המפורטת, אני מתאמן כבר כמה זמן אבל רוצה לקחת ברצינות את ההתקדמות. איזה פלוס קלורי לדעתך יהיה טוב?(כדי לא להשמין יותר מדי אך גם לא להיתקע)
אני לא מאמין בפלוסים קלוריים. אני מאמין בהתקדמות שבועית. לדוגמא, להציב מטרה של לעלות חצי קילו בשבוע. תתחיל מחישוב קלורי בסיסי ותראה משבוע לשבוע האם להוסיף/להוריד בהתאם לכמה שעלית באותו השבוע.

• פותח/ת השרשור
אני לא מאמין בפלוסים קלוריים. אני מאמין בהתקדמות שבועית. לדוגמא, להציב מטרה של לעלות חצי קילו בשבוע. תתחיל מחישוב קלורי בסיסי ותראה משבוע לשבוע האם להוסיף/להוריד בהתאם לכמה שעלית באותו השבוע.
אה אוקיי זה נשמע דווקא הגיוני יותר לשמירה על עלייה במשקל. אם אני מתחיל ss, לאיזו עלייה לשאוף בשבוע?

אה אוקיי זה נשמע דווקא הגיוני יותר לשמירה על עלייה במשקל. אם אני מתחיל ss, לאיזו עלייה לשאוף בשבוע?
חצי קילו-700 גרם בשבוע תהיה תוצאה טובה לדעתי. אם בסבב של שלושה חודשים הגעת לעליה של 6-8 קילו במשקל גוף מבחינתי התקדמת מעולה.

• פותח/ת השרשור
חצי קילו-700 גרם בשבוע תהיה תוצאה טובה לדעתי. אם בסבב של שלושה חודשים הגעת לעליה של 6-8 קילו במשקל גוף מבחינתי התקדמת מעולה.
אוקיי אשאף לזה בהחלט. ממש תודה על העזרה וההסברה. יום טוב 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית