עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה. אשמח לעוד מספר חוות דעת 😃14-15 לפי דעתי. ברור, להתחיל SS!
על מה אתה מדבר בפלוס קלורי מתון? 300?גם אני חושב, להתחיל SS, על פלוס קלורי מתון.
לא יודע להעריך טוב אחוזי שומן, אבל על מנת שלא תעלה בהם, לא הייתי עובר את ה500. בכל זאת המטרה שלך היא גוף אסתטי (אם אני לא טועה).על מה אתה מדבר בפלוס קלורי מתון? 300?
השאלה היא האם פלוס קלורי מתון יגביל אותי בהתקדמות? לפי מה שאומרים ובמקור צריך לאכול לא מעט בתכנית.
וכמה אחוז שומן בערך?
אוקיי, דבר אחד שלא הבנתי ממך זה: "מקסימום תעבור להתקדמות שבועית 15 קילו על המוט לפני". למה אתה מתכוון?לא יודע להעריך טוב אחוזי שומן, אבל על מנת שלא תעלה בהם, לא הייתי עובר את ה500. בכל זאת המטרה שלך היא גוף אסתטי (אם אני לא טועה).
זה לא אמור להגביל אותך יותר מידיי בהתקדמות, מקסימום תעבור להתקדמות שבועית 15 קילו על המוט לפני... במקומך לא הייתי עובר את ה500 בכדי לעלות נקי.
תודה רבה על התשובה המפורטת, אני מתאמן כבר כמה זמן אבל רוצה לקחת ברצינות את ההתקדמות. איזה פלוס קלורי לדעתך יהיה טוב?(כדי לא להשמין יותר מדי אך גם לא להיתקע)SS אפשר להתחיל בכל אחוז שומן, אלה אם אתה במצב השמנה/אנורקסיה מאוד קיצוני. כשאתה רק מתחיל ומשקלי העבודה שלך מתקדמים מאפקט המתאמן המתחיל אפשר לשלב את התוכנית הזאת גם עם תזונה לא עתירה בקלוריות ועדיין לראות תוצאות טובות. אין כאן מבחינתי הגבלת א"ש ברורה ולא צריך לחיות לפי האמרה "SS זה רק למסה מלוכלכת", במיוחד כשמדובר בסבב ראשון.
בכל מקרה אתה נראה מעולה להתחלה, בהצלחה בSS!
אני לא מאמין בפלוסים קלוריים. אני מאמין בהתקדמות שבועית. לדוגמא, להציב מטרה של לעלות חצי קילו בשבוע. תתחיל מחישוב קלורי בסיסי ותראה משבוע לשבוע האם להוסיף/להוריד בהתאם לכמה שעלית באותו השבוע.תודה רבה על התשובה המפורטת, אני מתאמן כבר כמה זמן אבל רוצה לקחת ברצינות את ההתקדמות. איזה פלוס קלורי לדעתך יהיה טוב?(כדי לא להשמין יותר מדי אך גם לא להיתקע)
אה אוקיי זה נשמע דווקא הגיוני יותר לשמירה על עלייה במשקל. אם אני מתחיל ss, לאיזו עלייה לשאוף בשבוע?אני לא מאמין בפלוסים קלוריים. אני מאמין בהתקדמות שבועית. לדוגמא, להציב מטרה של לעלות חצי קילו בשבוע. תתחיל מחישוב קלורי בסיסי ותראה משבוע לשבוע האם להוסיף/להוריד בהתאם לכמה שעלית באותו השבוע.
חצי קילו-700 גרם בשבוע תהיה תוצאה טובה לדעתי. אם בסבב של שלושה חודשים הגעת לעליה של 6-8 קילו במשקל גוף מבחינתי התקדמת מעולה.אה אוקיי זה נשמע דווקא הגיוני יותר לשמירה על עלייה במשקל. אם אני מתחיל ss, לאיזו עלייה לשאוף בשבוע?
אוקיי אשאף לזה בהחלט. ממש תודה על העזרה וההסברה. יום טוב 😃חצי קילו-700 גרם בשבוע תהיה תוצאה טובה לדעתי. אם בסבב של שלושה חודשים הגעת לעליה של 6-8 קילו במשקל גוף מבחינתי התקדמת מעולה.
בהצלחה, אתה יכול לפתוח לוג, לעלות סרטונים ואנשים יעזרו לך עם תיקון הטכניקה.אוקיי אשאף לזה בהחלט. ממש תודה על העזרה וההסברה. יום טוב 😃
תודה, תוכל לענות לי על מה ששאלתי אותך לגבי מה התכוונת? ציטטתי אותךבהצלחה, אתה יכול לפתוח לוג, לעלות סרטונים ואנשים יעזרו לך עם תיקון הטכניקה.