הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התלבטות בין 2 טעמים של אופטימום

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
אחרי שהתנסיתי עם 2 חברות באבקות חלבון החלטתי לנסות את אופטימום.

בדקתי את המוצרים והגעתי להתלבטות בין 2 טעמים: מוקה קפוצ'ינו או דאבל ריץ' שוקולד, מה אתם אומרים ?

יש שרשור של ביקורות על מוצרים, חפש שם.
ובלי קשר, חפש בגוגל את השם של המוצר, כנס לאיזה אתר גדול
ואמורות להיות שם מאות ביקורות, תקרא שם.

• פותח/ת השרשור
יש שרשור של ביקורות על מוצרים, חפש שם.
ובלי קשר, חפש בגוגל את השם של המוצר, כנס לאיזה אתר גדול
ואמורות להיות שם מאות ביקורות, תקרא שם.

בדקתי את השרשור באתר ולשניהם יש ציונים טובים, בגלל זה באתי לכאן ופתחתי נושא.

בדקתי את השרשור באתר ולשניהם יש ציונים טובים, בגלל זה באתי לכאן ופתחתי נושא.
השאלות החוזרות האלה מעלות אצלי את השאלה למה לא קם יזם שמוכר חבילה שמורכבת מהרבה מנות קטנות של יצרנים שונים וטעמים שונים. אם אפשר היה לטעום, למשל, 20 סוגים של אבקה היה אפשר לבחור מהם כמה טעמים להזמנה גדולה. ליצרנים השונים כדאי למכור ליזם כזה את המוצר שלהם בזול כי למוצר שהוא חלק מהחבילה יש סיכוי יותר גדול להמכר אח"כ ל"טועמים". זה היה מקזז את המחיר של ההתעסקות עם אריזה במנות קטנות וכל הבלגן מסביב.

שאלה לקהל הרחב: האם הייתם רוכשים חבילה של 20 מנות אבקות חלבון מסוגים שונים אם היא היתה עולה קצת (נניח 25%) יותר מחבילת חלבון סטנדרטית באותו גודל?

שאלה לקהל הרחב: האם הייתם רוכשים חבילה של 20 מנות אבקות חלבון מסוגים שונים אם היא היתה עולה קצת (נניח 25%) יותר מחבילת חלבון סטנדרטית באותו גודל?
לא.
חלבון קונים בשביל לחסוך בהוצאות וגם עניין של נוחות, אז לשלם יותר?
ובתכל'ס מערבבים את זה עם גג 250 מ"ל מים, בקושי מרגישים את הטעם בסופו של דבר.

חלבון קונים בשביל לחסוך בהוצאות וגם עניין של נוחות, אז לשלם יותר?
אוקיי, אני רק מקוה שברור לך שהרעיון הוא לקנות דבר כזה באופן חד-פעמי.

ובתכל'ס מערבבים את זה עם גג 250 מ"ל מים, בקושי מרגישים את הטעם בסופו של דבר.
ובכל זאת המון אנשים שואלים על הטעמים.

אני עם דאבל ריץ' שוקולד וזה הטעם הקבוע שלי. טעים ממש, לא התנסיתי בטעמים אחרים שלהם ככה שאני לא יכול להשוות, אבל הטעם הזה ממש טעים.

אוקיי, אני רק מקוה שברור לך שהרעיון הוא לקנות דבר כזה באופן חד-פעמי.

ובכל זאת המון אנשים שואלים על הטעמים.
הבנתי שזה חד פעמי, אבל לפי דעתי זו התעסקות מיותרת, זה אמור לספק חלבון, זה שיש לזה טעם
נחמד זה רק בונוס. הפתרון פשוט, קונים חלבון של חברה מוכרת, הולכים על הטעמים הבטוחים והמוכרים (שוקולד וכו')
ולא הולכים ומנסים איזה טעם צימוקים עם מנטה.
אפשר למצוא 2 טעמים טובים, ולגוון בינייהם כל הזמן.

• פותח/ת השרשור
נראה לי שאנסה את המוקה קפוצ'ינו, בא לי משהו חדש ושונה מהטעמים הרגילים של שוקולד, ווניל וקרם עוגיות...

• פותח/ת השרשור
בסוף החלטתי "להכנע" ולקחת סינטרקס שוקולד כי הוא יותר זול ונותן תמורה טובה מבחינת כמות.

אחרי שהתנסיתי עם 2 חברות באבקות חלבון החלטתי לנסות את אופטימום.

בדקתי את המוצרים והגעתי להתלבטות בין 2 טעמים: מוקה קפוצ'ינו או דאבל ריץ' שוקולד, מה אתם אומרים ?

היה לי דאבל ריץ שוקלד ולטעמי אם אתה אוהב שוקודלדה אז אתה תתאהב בטעם , פשוט פצצה לפנים !🍦
השאלות החוזרות האלה מעלות אצלי את השאלה למה לא קם יזם שמוכר חבילה שמורכבת מהרבה מנות קטנות של יצרנים שונים וטעמים שונים. אם אפשר היה לטעום, למשל, 20 סוגים של אבקה היה אפשר לבחור מהם כמה טעמים להזמנה גדולה. ליצרנים השונים כדאי למכור ליזם כזה את המוצר שלהם בזול כי למוצר שהוא חלק מהחבילה יש סיכוי יותר גדול להמכר אח"כ ל"טועמים". זה היה מקזז את המחיר של ההתעסקות עם אריזה במנות קטנות וכל הבלגן מסביב.

עד כמה שאני יודע יש "סמפלים" של החברות המובילות בעולם , למה זה לא מגיע אלינו בחינם? או ניתן לנו בחנות בחינם ? לדעתי התשובה ברורה, היבואן משאיר לחנויות אל הסמפלים רק הם לוקחים את זה לעצמם (לעובדים וכאלה) ולנו אומרים מה טעים ומה לא בצורה ווקלית 🤬

ישמנים טוחנים חמאות בוטנים (אתם בטוח החברה של ה SS ) ??? מה זה אבקה בטעם חמאת בוטנים מה זה ... טוב שאתם לא רוצים אבקה בטעם המבורגר 😆

• פותח/ת השרשור
תתעדכן, גם אני הופתעתי!

אני מקווה שאתה מתכוון לתשלובת מטריקס 5.0 שלהם ולאבקה הרגילה.
ישמנים טוחנים חמאות בוטנים (אתם בטוח החברה של ה SS ) ??? מה זה אבקה בטעם חמאת בוטנים מה זה ... טוב שאתם לא רוצים אבקה בטעם המבורגר 😆

אם היה טעם כזה וואלה הייתי לוקח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית