עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש שרשור של ביקורות על מוצרים, חפש שם.
ובלי קשר, חפש בגוגל את השם של המוצר, כנס לאיזה אתר גדול
ואמורות להיות שם מאות ביקורות, תקרא שם.
השאלות החוזרות האלה מעלות אצלי את השאלה למה לא קם יזם שמוכר חבילה שמורכבת מהרבה מנות קטנות של יצרנים שונים וטעמים שונים. אם אפשר היה לטעום, למשל, 20 סוגים של אבקה היה אפשר לבחור מהם כמה טעמים להזמנה גדולה. ליצרנים השונים כדאי למכור ליזם כזה את המוצר שלהם בזול כי למוצר שהוא חלק מהחבילה יש סיכוי יותר גדול להמכר אח"כ ל"טועמים". זה היה מקזז את המחיר של ההתעסקות עם אריזה במנות קטנות וכל הבלגן מסביב.בדקתי את השרשור באתר ולשניהם יש ציונים טובים, בגלל זה באתי לכאן ופתחתי נושא.
לא.שאלה לקהל הרחב: האם הייתם רוכשים חבילה של 20 מנות אבקות חלבון מסוגים שונים אם היא היתה עולה קצת (נניח 25%) יותר מחבילת חלבון סטנדרטית באותו גודל?
אוקיי, אני רק מקוה שברור לך שהרעיון הוא לקנות דבר כזה באופן חד-פעמי.חלבון קונים בשביל לחסוך בהוצאות וגם עניין של נוחות, אז לשלם יותר?
ובכל זאת המון אנשים שואלים על הטעמים.ובתכל'ס מערבבים את זה עם גג 250 מ"ל מים, בקושי מרגישים את הטעם בסופו של דבר.
הבנתי שזה חד פעמי, אבל לפי דעתי זו התעסקות מיותרת, זה אמור לספק חלבון, זה שיש לזה טעםאוקיי, אני רק מקוה שברור לך שהרעיון הוא לקנות דבר כזה באופן חד-פעמי.
ובכל זאת המון אנשים שואלים על הטעמים.
נראה לי שאנסה את המוקה קפוצ'ינו, בא לי משהו חדש ושונה מהטעמים הרגילים של שוקולד, ווניל וקרם עוגיות...
מניסיון,הטעם הכי מוצלח שלהם.בסוף החלטתי "להכנע" ולקחת סינטרקס שוקולד כי הוא יותר זול ונותן תמורה טובה מבחינת כמות.
אחרי שהתנסיתי עם 2 חברות באבקות חלבון החלטתי לנסות את אופטימום.
בדקתי את המוצרים והגעתי להתלבטות בין 2 טעמים: מוקה קפוצ'ינו או דאבל ריץ' שוקולד, מה אתם אומרים ?
השאלות החוזרות האלה מעלות אצלי את השאלה למה לא קם יזם שמוכר חבילה שמורכבת מהרבה מנות קטנות של יצרנים שונים וטעמים שונים. אם אפשר היה לטעום, למשל, 20 סוגים של אבקה היה אפשר לבחור מהם כמה טעמים להזמנה גדולה. ליצרנים השונים כדאי למכור ליזם כזה את המוצר שלהם בזול כי למוצר שהוא חלק מהחבילה יש סיכוי יותר גדול להמכר אח"כ ל"טועמים". זה היה מקזז את המחיר של ההתעסקות עם אריזה במנות קטנות וכל הבלגן מסביב.
שאלה לקהל הרחב: האם הייתם רוכשים חבילה של 20 מנות אבקות חלבון מסוגים שונים אם היא היתה עולה קצת (נניח 25%) יותר מחבילת חלבון סטנדרטית באותו גודל?
ניסית את החמאת בוטנים?מניסיון,הטעם הכי מוצלח שלהם.
ממה שאני יודע לסינטרקס אין אבקת חלבון בטעם חמאת בוטנים.ניסית את החמאת בוטנים?
תתעדכן, גם אני הופתעתי!ממה שאני יודע לסינטרקס אין אבקת חלבון בטעם חמאת בוטנים.
עוד לאניסית את החמאת בוטנים?
תתעדכן, גם אני הופתעתי!
ישמנים טוחנים חמאות בוטנים (אתם בטוח החברה של ה SS ) ??? מה זה אבקה בטעם חמאת בוטנים מה זה ... טוב שאתם לא רוצים אבקה בטעם המבורגר 😆