הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שרירי מוח

• פותח/ת השרשור Tren
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Tren

משתמש מתחיל
75
6
נק' מוניטין:
-9
75
6
במידה ואני חודר את הגולגולת עים מזריק 18G ומזריק 100 מיליגרמים של טרן קצר לתוך השרירים שבמוח
השרירים שבמוח יגדלו ואני יהיה יותר חכם???????
אולי כדאי להשתמש עם מחט 23 בגלל שנראה לי ש 18 ישאיר חור גדול
אתם חושבים שהאיקיו שלי יעלה????

יש סיכוי, אבל שים לב שמצב כזה יגרום לרוב החלבון שאתה אוכל להפוך לשומן תלת-פאזי אשר יגרום לעלייה מיידית בכדוריות הסגולות שנמצאות בדם. העלייה של האי קיו היא תופעה זמנית ואם לא תקפיד על מינון נכון יכולה להתרחש תוצאה הפוכה.
כמו כן הזרקה לגולגולת היא רעילה ביותר לתאומים ולכן יש להגביל את השימוש לשבע שעות בלבד.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש סיכוי, אבל שים לב שמצב כזה יגרום לרוב החלבון שאתה אוכל להפוך לשומן תלת-פאזי אשר יגרום לעלייה מיידית בכדוריות הסגולות שנמצאות בדם. העלייה של האי קיו היא תופעה זמנית ואם לא תקפיד על מינון נכון יכולה להתרחש תוצאה הפוכה.
כמו כן הזרקה לגולגולת היא רעילה ביותר לתאומים ולכן יש להגביל את השימוש לשבע שעות בלבד.
🤦‍♂️

Facepalm_227785.jpg

POlar_facepalm.jpg

1314029819767.png

שאלה מצויינת , תמתין לתגובה מד׳ר חזי.

הטרלה קבוצתית...

👶

תזריק עם מחט 18g לאס הול , נראה לי זה יותר מתאים לך

במידה ואני חודר את הגולגולת עים מזריק 18G ומזריק 100 מיליגרמים של טרן קצר לתוך השרירים שבמוח
השרירים שבמוח יגדלו ואני יהיה יותר חכם???????
אולי כדאי להשתמש עם מחט 23 בגלל שנראה לי ש 18 ישאיר חור גדול
אתם חושבים שהאיקיו שלי יעלה????
כן אתה תהיה חכם יותר אבל זה לא מומלץ אם לא הגעת לפונטנציאל הגנטי שלך (ואם אתה מתחת לגיל 21)

אם יש לך זמן מיותר תמצא עבודה נוספת. אם אתה מבוסס היטב ולא זקוק לפרנסה, לך תתנדב, אל תבזבז את החיים שלך.
אתה יצור מבוזבז, במקום לתעל את היכולות שלך (וותר על הומור אתה חלש בזה) אתה נרשם לפורמים ומבזבז מהזמן שלי לנעול לך את הפוסט.
בפעם הבעה תושעה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית