הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ריקוטן וכאבי שרירים

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
אהלן, אני צורך ריקוטן כבר שבוע ולפני כמה ימים התחילו לי כאבים מטורפים במיוחד בגב, השרירי גב נוקשים בטירוף לאורך כל עמוד השדרה, ובנוסף גם התאומים תפוסים לי כבר 5 ימים.

מתסף מגנזיום 400/600 מג ביום (העלתי ביומיים האחרונים ל600)

השאלה שלי היא למה הריקוטן גורם בכלל לכאבי שרירים? כלומר איזו פעולה פיזיולוגית מתרחשת שגורמת לכאבים?

שואל כדי שאולי אוכל למצוא פתרון לכאבים

כמה מיליגרם אתה מקבל? ראוקוטן זו התרופה הכי טובה לפצעי בגרות ולסבוריאה, הבעיה היא שהרבה רופאים נותנים מינון גבוה מידי.

אני ממליץ שתלך לרופא שייתן לך מינון שבין 10 ל 20 מ"ג (תלוי במשקל שלך) ותראה שגם האקנה יעבור וגם לא תרגיש כמעט תופעות לוואי.

• פותח/ת השרשור
כמה מיליגרם אתה מקבל? ראוקוטן זו התרופה הכי טובה לפצעי בגרות ולסבוריאה, הבעיה היא שהרבה רופאים נותנים מינון גבוה מידי.

אני ממליץ שתלך לרופא שייתן לך מינון שבין 10 ל 20 מ"ג (תלוי במשקל שלך) ותראה שגם האקנה יעבור וגם לא תרגיש כמעט תופעות לוואי.
לקחתי 40 במשך שבוע וכאב לי ממש, הלכתי אליו והוא הוריד לי ל20, כרגע יש כאב בקטנה לא משהו שאי אפשר להסתדר איתו אבל עבר רק שבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית