הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו שמע על Suede חגורה?

חגורת אקונומי פשוטה, אין מה להתלהב (ראה: 1, 2)
חגורת אקונומי הרבה יותר טובה מהRDX, אבל פחות טובה מהFOREVER. כמה פחות? את זה תצטרך לשאול מי שהיה לו את שני הסוגים.

• פותח/ת השרשור
חגורת אקונומי פשוטה, אין מה להתלהב (ראה: 1, 2)
חגורת אקונומי הרבה יותר טובה מהRDX, אבל פחות טובה מהFOREVER. כמה פחות? את זה תצטרך לשאול מי שהיה לו את שני הסוגים.

אתה מכיר את האתר הזה? למרות שיש פייפל וזה ביטוח די טוב..
וזה המחיר של החגורה בכל מקום? יש מכס עליה?
תודה..

אבל המוצר עולה 49 דולר, מה קשור עלות המשלוח?
החישוב לחיוב מע"מ\מכס הוא עבור הסכום הכולל, עם המשלוח.
אם המשלוח לא יצא עדיין, נסה לדבר עם מייק הבעלים לגבי הסכום המוצהר על החבילה.הוא חביב ועוזר.

אתה טועה.
רק ערך המוצרים [מחירם] מופיע בקבלת המכס.
מחיר המשלוח אינו נכנס בהצהרת המכס.
ואתה אומר את זה כי?
א. עלות המשלוח רשומה על החבילה, במיוחד בחברות המסחריות - FEDEX, USPS, DHL (דואר סיני אני לא בטוח, אני לא זוכר שראיתי)
ב. מחיר המשלוח נכנס להצהרת מכס ומהווה חלק מהמס (במידה ונדרש לשלם מס)

ראה

ואתה אומר את זה כי?
א. עלות המשלוח רשומה על החבילה, במיוחד בחברות המסחריות - FEDEX, USPS, DHL (דואר סיני אני לא בטוח, אני לא זוכר שראיתי)
ב. מחיר המשלוח נכנס להצהרת מכס ומהווה חלק מהמס (במידה ונדרש לשלם מס)

ראה
אני אומר את זה כי החוק מדבר על ערך המוצרים, ולא על המחיר הכולל.

"ניתן לשחרר בפטור ממסים טובין, שערכם הוא עד $75"
זה מדבר על מוצרים שהגיעו למכס בטעות ואז אתה יכול לשחרר אותם.
http://taxes.gov.il/customs/PersonalImport/Pages/CustomsGuideParcelsMail.aspx
ערך הטובין כולל גם את המשלוח: "ערך הטובין לצורכי חישוב המס כולל ,בנוסף לטובין ,גם את עלות המשלוח לישראל(לרבות עלות הביטוח ) .
לדוגמא: אם ערך הטובין $100 , ועלות המשלוח $20 - חישוב המס יעשה לפי ערך של $120. "

זה מדבר על מוצרים שהגיעו למכס בטעות ואז אתה יכול לשחרר אותם.
http://taxes.gov.il/customs/PersonalImport/Pages/CustomsGuideParcelsMail.aspx
ערך הטובין כולל גם את המשלוח: "ערך הטובין לצורכי חישוב המס כולל ,בנוסף לטובין ,גם את עלות המשלוח לישראל(לרבות עלות הביטוח ) .
לדוגמא: אם ערך הטובין $100 , ועלות המשלוח $20 - חישוב המס יעשה לפי ערך של $120. "
אבל זה כל הקטע, תסתכל על הצהרת מכס של מוצר שהזמנת, מחיר המשלוח איננו מצויין בהצהרה, רק ערך המוצרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית