הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחיצה צרפתית

• פותח/ת השרשור ע-ד
  • פורסם בתאריך

ע-ד

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אני הרבה זמן הורדתי את המוט למאחורי הראש אך על הספה, הכוונה היא שהתנועה הייתה כמו שמורידים למצח (בלי להרים את הכתפיים) רק שהמשכתי אותה לכיוון הספה, אך המאמנים העירו לי על זה ואמרו לי שצריך להוריד למצח.
ועכשיו נחשפתי לעוד טכניקה והיא של מארק ריפטו שעל פיו אני צריך להוריד את זה למאחורי הראש אך מעבר לספה, ניסיתי לעשות את זה באימון הקודם שלי עם המשקל הרגיל שאני לוחץ איתו בדרך כלל ופשוט לא הרגשתי קושי ולא יכלתי להצביע על איזה שריר עבדתי ובא מאמן ואמר לי שמה שעשיתי זה יותר משהוOVER.
קשה לי להאמין שמה שעשיתי זה המשהוOVER הזה (סלחו לי פשוט שחכתי את השם אבל אני מאמין שאתם יודעים על מה אני מדבר) כי בתחילת התנועה כיפפתי את היד ובסופה כיפפתי חזרה, רציתי לדעת שזה שהמשקל היה לי מאוד קל זה מכיוון שבטכניקה של מארק ריפטו לוחצים יותר משקל? או שמשהו היה שגוי באיך שעשיתי את זה?
והאם הורדת המוט למאחורי הראש אך לספה אפשרית או שזה שגוי לעשות את זה? ואיך אתם ממליצים לעשות את התרגיל?

לא כול תרגיל וטכניקה שמארק ריפטו מראה זה הרג ובעל יעבור...
מה שעשית זה מעולה .. במקום להוריד את המוט למצח ולתת למרפקים 90 מעלות וגם עומס לא קטן לקחת את העסק אל מאחורי הראש , המרפקים במצב יותר בטוח , התרגיל נהיה הרבה יותר קשה .

אני אישית עושה כמוך בדיוק... מחפש לחץ על השריר כמה שיותר קבוע לאורך כול התרגיל.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה רבה, אני באמת לא מקובע לשום טכניקה פשוט פחדתי שמה שעשיתי הוא לא נכון (לא כאשר ניסיתי את הטכניקה של ריפטו, אלא לפני).
אז בגדול ענית לי על כל השאלות, אני אחזור לטכניקה הראשונה, מה שעשיתי עד עכשיו. תודה רבה.

אוקיי תודה רבה, אני באמת לא מקובע לשום טכניקה פשוט פחדתי שמה שעשיתי הוא לא נכון (לא כאשר ניסיתי את הטכניקה של ריפטו, אלא לפני).
אז בגדול ענית לי על כל השאלות, אני אחזור לטכניקה הראשונה, מה שעשיתי עד עכשיו. תודה רבה.

בדיוק מה שרשמתי לך עם ההסברים שלי סתכל פה

מה שריפטו הראה זה טכניקה מצוינת וזה ממש לא PULLOVER.
אם מדריך אמר לך שזה PULLOVER, טוב עזוב בעצם אני כבר לא מופתע מכלום...

לא כול תרגיל וטכניקה שמארק ריפטו מראה זה הרג ובעל יעבור...
מה שעשית זה מעולה .. במקום להוריד את המוט למצח ולתת למרפקים 90 מעלות וגם עומס לא קטן לקחת את העסק אל מאחורי הראש , המרפקים במצב יותר בטוח , התרגיל נהיה הרבה יותר קשה .

אני אישית עושה כמוך בדיוק... מחפש לחץ על השריר כמה שיותר קבוע לאורך כול התרגיל.
ניסיתי פעם לעשות גם ככה כי אמרו לי שזה הרבה יותר טוב אבל הרגשתנ לחץ בכתפיים....יכוח להיוצ בגלל גמישות?

בלי קשר לנושא מה המשמעות של החתימה שלך ?

משמעות פשוטה וריאלית , בשביל הרבה המדד היחידי זה המשקל על המוט ולא על איך שהם נראים מול המראה ששם זה התוצאה במבחן מבחינתי, כול היתר לא מעניין (ונראים שמנים כמו המשקל שהם שמים)

משמעות פשוטה וריאלית , בשביל הרבה המדד היחידי זה המשקל על המוט ולא על איך שהם נראים מול המראה ששם זה התוצאה במבחן מבחינתי, כול היתר לא מעניין (ונראים שמנים כמו המשקל שהם שמים)
אתה פאקן טמבל. לעשות חיטוב תמיד אפשר לעשות תוך תקופה קצרה, אבל להרים משקלים ולהיות חזק לוקח זמן ומאמץ הרבה יותר מחיטוב כדי שיראו שרירי בטן וצ'יקן לגס

אתה פאקן טמבל. לעשות חיטוב תמיד אפשר לעשות תוך תקופה קצרה, אבל להרים משקלים ולהיות חזק לוקח זמן ומאמץ הרבה יותר מחיטוב כדי שיראו שרירי בטן וצ'יקן לגס

אני הטמבל ואתה השמן בחדר כושר שנוזל ממך שומן וכולם מסתכלים עליך ואומרים "אהה הנה השמן הזה " ומה שמעניין אותך זה המשקל הדפוק על המוט ...

חיטוב ציק צאק בפה אולי באוויר , זה לא כזה קל לשנות הכול ופתאום להרים פחות ופתאום אתה מרגיש עייף אחרי אימון ורעב וכו וכו...הרבה נתקעים בתוכנית כוח לתמיד , ונראים כמו סופגניה כזאת או אחרת . ואני לא צריך שתאשר לי את זה , אני רואה את זה יום יום בחדר כושר .... אז תן גז חביבי 🖕

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית