הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כל הדרכים להשיג טוסיק מושלם

• פותח/ת השרשור SH-1
  • פורסם בתאריך

SH-1

משתמש פעיל
445
14
נק' מוניטין:
64
445
14
למרות שאני בחורה.. חייבת להודות שהסרטון הזה פשוט מעורר מוטיבציה

אז לכל המביני עניין..בואו תעזרו קצת לבנות הפורום ותגידו כיצד ניתן להגיע לטוסיק מושלם?
(גם אם זה אומר שצריך להגיע לאחוז שומן נמוך, להוסיף או לשנות אימונים)
*אני מניחה שרוב הבנות שנמצאות פה מרימות כבר משקלים יפים.. אז לא לפחד עם תגובות* 😛

טוסיק מושלם כמו בטן מושלמת ביסוד שלו מבוסס קודם כול על אחוז שומן נמוך עם עבודה על שרירי העכוז והרגלים אפשר להשיג את זה .

ועוד נקודה חשובה , יש בזה הרבה גנטיקה , המבנה של האגן משתנה מבחורה לבחורה מבחור לבחור וככה גם הוויזואליות.

• פותח/ת השרשור
ברור שסקוואט ודדליפט..אבל אני מכירה לא מעט בנות עם אחוז שומן נמוך, שמתאמנות עם משקלים כבדים מס' שנים והטוסיק שלהם מעוצב, אבל קטן יחסית..
השאלה עם הגנטיקה קובעת הכל? או שניתן "להגדיל" את הטוסיק בעזרת עבודה קשה על השרירים באזור?

ברור שסקוואט ודדליפט..אבל אני מכירה לא מעט בנות עם אחוז שומן נמוך, שמתאמנות עם משקלים כבדים מס' שנים והטוסיק שלהם מעוצב, אבל קטן יחסית..
השאלה עם הגנטיקה קובעת הכל? או שניתן "להגדיל" את הטוסיק בעזרת עבודה קשה על השרירים באזור?

בואי נתחיל מזה שטוסיק זה שריר , וכמו כול שריר ניתן להגדיל אותו בצורה מסויימת , וכן גנטיקה משחקת פה תפקיד מרכזי בדקויות האלה.

אין סיבה שהוא ישנה את הצורה שלו משמעותית אם את לא משתוללת במסה וגם ככה לנשים יותר קשה לצבור מסת שריר
אז לא נראה לי שיש לך מה לדאוג.

אם נהיה לרגע מציאותיים...
רוב הבנות שבתחום הזה עמוק מספיק משתמשות בחומרים.
אומנם רובן משתמשות בחומרים ״לייט״, אבל אלו עדיין חומרים (אנאבר/וויסנטרול/ whatever).
ולא, אני לא ממליץ להשתמש בחומרים - במיוחד על גבי המלצות של יוסי יד 50 במכון מבלי לדעת את כל ההשלכות בעצמך ואיך החומר עובד בגופך.

אם נהיה לרגע מציאותיים...
רוב הבנות שבתחום הזה עמוק מספיק משתמשות בחומרים.
אומנם רובן משתמשות בחומרים ״לייט״, אבל אלו עדיין חומרים (אנאבר/וויסנטרול/ whatever).
ולא, אני לא ממליץ להשתמש בחומרים - במיוחד על גבי המלצות של יוסי יד 50 במכון מבלי לדעת את כל ההשלכות בעצמך ואיך החומר עובד בגופך.
הבחורה שבסרטון על חומרים לדעתך?

הבחורה שבסרטון על חומרים לדעתך?
כן.
השאלה גם מה אתה מגדיר כ״חומרים״ או כמישהו שהוא כבר ״לא טבעי״.
מישהו שלוקח קלן/אפדרין הוא לא ״טבעי״ לדעתך? אלו לא הורמונים או חומרים שמשפיעים על ההורמונים, אז לדעתי מי משתמש בהם עדיין יכול לטעון שהוא ״טבעי״ (אם כי זה לא כזה משנה לדעתי ואנשים עושים מזה יותר מידי סיפור).

הרבה נשים מפחדות להיות "שריריות", למרות שזה משהו שהן בכל מקרה לא יכולות להיות (ללא סטרואידים). לכן צריך להתחיל בלהכיר בעובדה שהנוסחא היא להוסיף מסת שריר ולהוריד אחוז שומן. עכשיו איך לעשות את זה - זו שאלה אחרת לגמרי...
שיפור הסקוואט והדדליפט זה העיקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית