הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כל הדרכים להשיג טוסיק מושלם

• פותח/ת השרשור SH-1
  • פורסם בתאריך

SH-1

משתמש פעיל
445
14
נק' מוניטין:
64
445
14
למרות שאני בחורה.. חייבת להודות שהסרטון הזה פשוט מעורר מוטיבציה

אז לכל המביני עניין..בואו תעזרו קצת לבנות הפורום ותגידו כיצד ניתן להגיע לטוסיק מושלם?
(גם אם זה אומר שצריך להגיע לאחוז שומן נמוך, להוסיף או לשנות אימונים)
*אני מניחה שרוב הבנות שנמצאות פה מרימות כבר משקלים יפים.. אז לא לפחד עם תגובות* 😛

אם נהיה לרגע מציאותיים...
רוב הבנות שבתחום הזה עמוק מספיק משתמשות בחומרים.
אומנם רובן משתמשות בחומרים ״לייט״, אבל אלו עדיין חומרים (אנאבר/וויסנטרול/ whatever).
ולא, אני לא ממליץ להשתמש בחומרים - במיוחד על גבי המלצות של יוסי יד 50 במכון מבלי לדעת את כל ההשלכות בעצמך ואיך החומר עובד בגופך.

הטענה שלך שלכל חומר תהיה השלכה שלילית באופן גורף ? גם אם נצא מנקודת הנחה שהמשתמש עושה זאת כמו שצריך?

הטענה שלך שלכל חומר תהיה השלכה שלילית באופן גורף ? גם אם נצא מנקודת הנחה שהמשתמש עושה זאת כמו שצריך?
אתה לא יכול לדעת, כי אף אחד מהחומרים הללו לא נחקר לאורך זמן ממושך אז התשובה תהיה ״אולי״.

מי יממן מחקר על חומרים 'אסורים' (זה יקר מחקר כזה) שיהיה מספיק מבוסס עם מספיק אנשים ולאורך זמן תחת אותם תנאים ומעקב הולם?

היא מהממת.. אני לא אוהבת חלק עליון מפותח לאישה כמו שלה... טו מאץ

לא ראיתי בגוף שלה משו יוצא דופן וגם הידיים שלה לא מפותחות יתר על המידה, סך הכל שרירית וחטובה בטוב טעם ולא יתר על המידה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית