הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים אחרי סקוואט

Ubalaish

משתמש פעיל
461
32
נק' מוניטין:
79
461
32
שלום חברים,

היום התחלתי את תוכנית ה-SS או יותר נכון את הקדם של התוכנית הזו משו PPST .

עפ"י התוכנית היום היה יום אימון A לכן בצעתי סקוואט,בנצ',ומתח.

לגבי הסקוואט, אני מבצע אותו עם משקל נמוך- 5 קילו כל צד שלפני כן אני מתרגל מול מראה את הטכניקה ללא מוט,רק עם משקל גוף ודואג בירידה לפשק את הברכיים החוצה כדי למתוח (עם הידיים כמו שריפטו מדגים באחד הסרטונים שלו).

כשאני מבצע את הסקוואט(עם מוט ומשקל של 5 קילו כל צד) אני מנסה לשמור כמה שיותר על הטכניקה אבל משום מה אני מרגיש יותר את הגב- החלק התחתון של הגב מעל אזור האגן, בתחתית עמוד השדרה- לא יודע איך קוראים לו פשוט מתאר את האזור בכללי...
ואת הרגליים אני מרגיש די פחות.....
* כשאני אוחז במוט אני משתדל לוודא שהמוט נמצא במיקום הנכון על "המדף" שנוצר בין הטרפזים לעצם.. להרים מרפקים החזה יוצא החוצה מאט ואז מתקבל מאין קימור קטנטן בגב... על האזור הזה אני מדבר

ועכשיו יש לי קצת כאבים באזור הברך איפה שהעצם רגל ברגל אחת!- לא כאבים חזקים אבל מרגיש קצת עקצוצים שאני הולך ומתיישב.. האם זה נורמאלי למתחיל...האם יש מקום לנורה אדומה.. לא יודע מה לעשות מבחינת האימון הבא...? לחכות שיעבור?

• פותח/ת השרשור
צא לי לקרוא מאט ואם לעזור ולכוון יותר זה באזור של הארבע ראשי עם העצם של הברך עצמה- באזור שנראה עמו "טיפה" ובנוסף בצד של העצם עצמה......

רצוי לציין שהכאב נובע ישירות מהסקוואט כי רק שהתחלתי לבצע אותו הרגשתי את התחושות האלה...?
מישהו יודע ממה זה יכול לנבוע?

יקירי רצוי שתעשה סרטון של עצמך מבצע את הסקוואט כדי שנוכל לתת לך הנחיות ספציפיות ולא דברים סתם ככה באוויר. תעזור לנו לעזור לך.

• פותח/ת השרשור
יקירי רצוי שתעשה סרטון של עצמך מבצע את הסקוואט כדי שנוכל לתת לך הנחיות ספציפיות ולא דברים סתם ככה באוויר. תעזור לנו לעזור לך.

עוז היקר,
בעיקרון אני היום הייתי אמור ללכת למכון, ומרוב שאני מכור במהלך היום בבוקר תירגלתי מתיחות וביצוע של התרגיל מבחינת טכניקה רק עם משקל גוף והכאב חזר בדיוק במקום שתיארתי לכו החלטתי שלא ללכת למכון היום ולנוח עוד יום...

פשוט אני לא יודע מה לעשות ראיתי אלפי סרטונים וקראתי מס' רב של מאמרים אני כבר לא יודע מה נכון ומה לא.. מה שכן הכאבים האלה ממה יכולים לנבוע?מה הסכנות ואיך להמשיך עם תוכנית האימונים?

יכול להיות שמה שכואב לך זה המייצבים של הגב, מכיוון שהוא כל כך חלש אצלך ואתה בהתחלה אז אותם אתה מרגיש.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שמה שכואב לך זה המייצבים של הגב, מכיוון שהוא כל כך חלש אצלך ואתה בהתחלה אז אותם אתה מרגיש.

לגבי מה שאתה אומר המתיחה באזור הגב התחתון אני מקבל... אני מרגיש אותו מאוד מתוח אחרי הסקוואט והדד ליפט ברמה שאתה מתגופף קשה לך בגלל המתיחה מיד לאחר הסט...
השאלה למה יש לי כאבים רק בחלק של הברך.. ורק בברך השמאלית שבברך הימנית אני לא מרגיש כאב בכלל.... ואני מרגיש את המתיחה בשוקיים את העבודה של האגן משתל לשמור על תנועה באותו הקו מהעקב לחלק האחורי של הרגל ואז לחלק הקידמי עד לעמידה.

חוץ מזה שמבצעים סקוואט איזה אזור של הרגל אמורים להרגיש יותר.. החלק האחורי של הרגל? החלק הקידמי? האזור התחתון?

אז קצת כואב בקצה הברך אז מרימים ידיים ? תקשיב אין אחד פה שלא כואב לו משהוא בגוף מהסקוואט או מהבנץ פרס או השד יודע מה ... יכול להיות שזה כאב של הסתגלות ויכול להיות שזה כאב מטכניקה לקויה או בעיה רפואית..

בתור התחלה תעלה דחוף סרטון שנראה מה אתה עושה שם 😃

Back
למעלה תחתית