עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כשזה ילדה חצי מהגיל שלך וחצי מהמשקל שלך שעושה חצי מהסקוואט שלך (?) והיא ילדה ולא יכולה ללכת בלי הליכון.כיוונתי ל אליקק את השאלה
היא כן יכולה ללכת בלי הליכון קיבינימט זה לא היא בכללכשזה ילדה חצי מהגיל שלך וחצי מהמשקל שלך שעושה חצי מהסקוואט שלך (?) והיא ילדה ולא יכולה ללכת בלי הליכון.
אז כן זה משנה
הילדה בת 10 קיבינימט בסירטון עצמוהיא כן יכולה ללכת בלי הליכון קיבינימט זה לא היא בכלל
וזה היה בצחוק העניין שזה ילדה בת 12 עם 95 דדליפט
לא כזה מיוחד, תראה למשל את הילדים של אדטו. הם מאד מתעניינים במה שהוא עושה והוא מעלה כל כמה זמן סרטון שהם עושים בנץ' וכו'. אז הילדה הזאת כנראה התעניינה קצת יותר חחח... אלא אם כן ההורים שלה לא בתחום ואז אין לי מושגרק לי זה נראה חולני שילדה קטנה בת 10 מתעניינת בתחום? ומפציצה בו?
כן אחי ברור היא גלשה ביוטיוב הסתכלה דורה בטעות היא נכנסה לסרטון של פאוור ליפטינג ומשם הכל ידוערק לי זה נראה חולני שילדה קטנה בת 10 מתעניינת בתחום? ומפציצה בו?
טוב אחי.כן אחי ברור היא גלשה ביוטיוב הסתכלה דורה בטעות היא נכנסה לסרטון של פאוור ליפטינג ומשם הכל ידוע
מה אתה טומטום
היא כן יכולה ללכת בלי הליכון תראה מה שרשמתי למוטיהילדה בת 10 קיבינימט בסירטון עצמו
לא כזה מיוחד, תראה למשל את הילדים של אדטו. הם מאד מתעניינים במה שהוא עושה והוא מעלה כל כמה זמן סרטון שהם עושים בנץ' וכו'. אז הילדה הזאת כנראה התעניינה קצת יותר חחח... אלא אם כן ההורים שלה לא בתחום ואז אין לי מושג
של אדטו?אפשר לינק לערוץ שלו?
עזוב את זה מה שיותר מדהים זה שהיא מסקביטה והיא לא יכולה בכלל ללכת בלי הליכון !היא כן יכולה ללכת בלי הליכון תראה מה שרשמתי למוטי
של אדטו?
אנשים גדלים לספורטאים אולימפיים בד"כ מגיל ממש מוקדם, תראה לי מישהו בגילאים האלה שנהנה לשרוף שבועות באימונים בין אם זה אטלטיקה קלה\כבדה\שחייה ומה רק לא...)מתרפדים לילדים תילדות באימונים, הורים שממשים את החלומות שלהם דרך הילדים שלהם
כל הכבוד אבל לא מאמין בהישגים מטורפים מגיל צעיר, לכל דבר בחיים יש זמן..
נכון מסכים איתך, התנאי היחיד שצריך להיות באימונים מגיל מוקדם זה שהאימונים וכל ההשקעה מגיעים מהספורטאי הצעיר ולא בגלל הלחץ מהסביבה.אנשים גדלים לספורטאים אולימפיים בד"כ מגיל ממש מוקדם, תראה לי מישהו בגילאים האלה שנהנה לשרוף שבועות באימונים בין אם זה אטלטיקה קלה\כבדה\שחייה ומה רק לא...)
אם מישהו יתחיל להתאמן בגיל שהוא כבר מודע למה שהוא רוצה וכו', סביר להניח שאין לו הרבה סיכוי להפוך לספורטאי עילית, ברוב המקרים.
לך תזדייןעזוב את זה מה שיותר מדהים זה שהיא מסקביטה והיא לא יכולה בכלל ללכת בלי הליכון !