הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ילדה בת 10 שעושה 95 קילו דדליפט

yanivgoft

משתמש משקיע
6,416
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,416
4,658
בת 10 שוקל איזה גרם ועושה 95 קילו דדליפט. הזוי. בדקתי את זה, בקטג' משקל שלה היא מנצחת גם נשים בנות 20....

כשזה ילדה חצי מהגיל שלך וחצי מהמשקל שלך שעושה חצי מהסקוואט שלך (?) והיא ילדה ולא יכולה ללכת בלי הליכון.
אז כן זה משנה
היא כן יכולה ללכת בלי הליכון קיבינימט זה לא היא בכלל
וזה היה בצחוק העניין שזה ילדה בת 12 עם 95 דדליפט

• פותח/ת השרשור
רק לי זה נראה חולני שילדה קטנה בת 10 מתעניינת בתחום? ומפציצה בו?
לא כזה מיוחד, תראה למשל את הילדים של אדטו. הם מאד מתעניינים במה שהוא עושה והוא מעלה כל כמה זמן סרטון שהם עושים בנץ' וכו'. אז הילדה הזאת כנראה התעניינה קצת יותר חחח... אלא אם כן ההורים שלה לא בתחום ואז אין לי מושג

לא כזה מיוחד, תראה למשל את הילדים של אדטו. הם מאד מתעניינים במה שהוא עושה והוא מעלה כל כמה זמן סרטון שהם עושים בנץ' וכו'. אז הילדה הזאת כנראה התעניינה קצת יותר חחח... אלא אם כן ההורים שלה לא בתחום ואז אין לי מושג

אפשר לינק לערוץ שלו?

מתרפדים לילדים תילדות באימונים, הורים שממשים את החלומות שלהם דרך הילדים שלהם
כל הכבוד אבל לא מאמין בהישגים מטורפים מגיל צעיר, לכל דבר בחיים יש זמן..

מתרפדים לילדים תילדות באימונים, הורים שממשים את החלומות שלהם דרך הילדים שלהם
כל הכבוד אבל לא מאמין בהישגים מטורפים מגיל צעיר, לכל דבר בחיים יש זמן..
אנשים גדלים לספורטאים אולימפיים בד"כ מגיל ממש מוקדם, תראה לי מישהו בגילאים האלה שנהנה לשרוף שבועות באימונים בין אם זה אטלטיקה קלה\כבדה\שחייה ומה רק לא...)
אם מישהו יתחיל להתאמן בגיל שהוא כבר מודע למה שהוא רוצה וכו', סביר להניח שאין לו הרבה סיכוי להפוך לספורטאי עילית, ברוב המקרים.

אנשים גדלים לספורטאים אולימפיים בד"כ מגיל ממש מוקדם, תראה לי מישהו בגילאים האלה שנהנה לשרוף שבועות באימונים בין אם זה אטלטיקה קלה\כבדה\שחייה ומה רק לא...)
אם מישהו יתחיל להתאמן בגיל שהוא כבר מודע למה שהוא רוצה וכו', סביר להניח שאין לו הרבה סיכוי להפוך לספורטאי עילית, ברוב המקרים.
נכון מסכים איתך, התנאי היחיד שצריך להיות באימונים מגיל מוקדם זה שהאימונים וכל ההשקעה מגיעים מהספורטאי הצעיר ולא בגלל הלחץ מהסביבה.
אני אישית מכיר אלוף עולם בספורט מסוים שמהסיבה שטחנו אותו ב3 אימונים ביום מגיל 14 והוא ניהיה אלוף עולם בגיל 19, מבחינתו הוא כבר היה בטופ ולצערי כמו בהרבה מקרים משם הדרך הייתה רק למטה.
וחוץ מזה אני חושב שצריך להנות מהקריירה כספורטאי שאוהב את התחום ולהגיע לשיא בגיל מאוחר כי בדר"כ אחרי שמגיעים לשם פורשים וחבל שזה קורה באמצע שנות ה-20 (עדיף 30)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית