הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בקשר לתזונה...

גיא1

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
קראתי לפני שבועיים בערך על תזונה להורדת אחוזי שומן.
קראתי וחישבתי את התפריט שלי לפי איך שהיה כתוב: אני בן 17, שוקל 65 וגובה מטר שבעים ומשהו (אני לא יודע במדיוק).
חלבון- משקל כפול 1.8= 117 גרם ליום.
שומן- משקל כפול 0.8= 52 גרם ליום.
פחממות- קלוריות שהקצבתי לעצמי ביום פחות הקלריות של השומן ובחלבון= 131גרם ליום.
והקלוריות שהקצבתי לעצמי לפי חישוב והוספה כדי שאני לא אהיה רעב במהלך היום= 1200 קלוריות ליום.
וה- BMI הוא 22,49 וכתוב "נורמאלי".

זה בסדר החישובים שעשיתי לעצמי?
אני עושה את זה למען הרזיה, התחלתי לפני כמה ימים ללכת למכון למטרת חיטוב.
תודה מראש! 😃

תעלה חלבון ל2 בערך
והגרעון גדול מידי
מתחילים מגרעון של 350-400 לטעמי בהתחלה,,לא 1000+

• פותח/ת השרשור
חישבתי ואני צריך לאכול כ- 820 קלוריות ביום.
והוספתי לעצמי קלוריות (כמו שהיה כתוב במאמר שקראתי שעשיתי את התפריט ) הוספתי לעצמי 350 קלוריות נוספות כדי שאני לא אהיה רעב באמצע יום... לזה התכוונת?

חישבת לא נכון. 820 זה מעט מדי אתה שוקל 65 לכן הBMR כפול 1.2 הוא 1900. וכמו שסטוויט במבה רשם תתחיל מ1500 וכל פעם תירד בהדרגה עד ל1000
אבל 820 זה ממש מוגזם לדעתי במיוחד שאתה לא שמן . בכלל אני לא מבין למה אתה עושה חיטוב במשקל 65?
אתה צריך מסה אם כבר

חישבתי ואני צריך לאכול כ- 820 קלוריות ביום.
והוספתי לעצמי קלוריות (כמו שהיה כתוב במאמר שקראתי שעשיתי את התפריט ) הוספתי לעצמי 350 קלוריות נוספות כדי שאני לא אהיה רעב באמצע יום... לזה התכוונת?
איך חישבת כזה דבר?

• פותח/ת השרשור
המשקל שלי לחלק לחמש, והתוצאה כפול 69= זה יוצא 900 קלוריות ליום*.
החלבון שלי, הפחממות, השומן והכול... הם בסדר או שאני צריך לתקן גם אותם? הגרמים של כול דבר ביום הוא תקין או לחשב שוב ?

המשקל שלי לחלק לחמש, והתוצאה כפול 69= זה יוצא 900 קלוריות ליום*.
החלבון שלי, הפחממות, השומן והכול... הם בסדר או שאני צריך לתקן גם אותם? הגרמים של כול דבר ביום הוא תקין או לחשב שוב ?
בוא נעשה סדר בדברים רגערגערגע

מה שכופלים ב69 זה לדעת מה הגרעון המקסימלי שאתה יכול להגיע אליו...ולא כמה קלוריות אתה אמור לאכול.
ז
ה קודם כל
דבר שני...מה שאתה כופל ב69...מאסת הגוף הרזה שלך (משקל גופך פחות השומן)..מה א.ש שלך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית