עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תקשיב, אני לא מגיע להיפראקסטנשן בכוונה. אם תשים לב, בחצי שנה האחרונה, לכל הדדליפטים שלי יש מכנה משותף מאוד מובהק: נעילה יחסית איטית ומלחמה עליה, ובחיים לא מוותר. זה מן חוק שהצבתי לעצמי מהתחרות הקודמת, בה הייתה לי נעילה של 12 שניות שרוב הליפטרים היו משחררים את המוט מזמן. מאז, אין דבר כזה שאני לא אנעל! יתהפך העולם אני אנעל, ואתה שם לב איך בכל סרטון שאני מעלה תמיד אני אתן מלחמה ובסוף אנעל. מה שקורה זה שבגלל שאני מפעיל כ"כ הרבה כוח בנעילה האיטית, שכשאני מגיע לנעילה - כל הכוח שנאגר שם פשוט ממשיך את התנועה אוטומטית להיפראקסטנשן. זה הכל. אני לא יכול לעצור את הגוף מלהמשיך את התנועה כי אני מפעיל שם יותר מדי כוח. זה כמו לעשות סקוואט עם רצועות ברכיים וחליפה ולעצור את האנרגיה שנאגרת בהם.אם 190 קילו רוצים לכופף את הגב ואתה נמצא בפשיטת יתר, העומס הוא >190
כבר אמרתי לך, יעשה לך טוב להפסיק עם המיסטיקהתקשיב, אני לא מגיע להיפראקסטנשן בכוונה. אם תשים לב, בחצי שנה האחרונה, לכל הדדליפטים שלי יש מכנה משותף מאוד מובהק: נעילה יחסית איטית ומלחמה עליה, ובחיים לא מוותר. זה מן חוק שהצבתי לעצמי מהתחרות הקודמת, בה הייתה לי נעילה של 12 שניות שרוב הליפטרים היו משחררים את המוט מזמן. מאז, אין דבר כזה שאני לא אנעל! יתהפך העולם אני אנעל, ואתה שם לב איך בכל סרטון שאני מעלה תמיד אני אתן מלחמה ובסוף אנעל. מה שקורה זה שבגלל שאני מפעיל כ"כ הרבה כוח בנעילה האיטית, שכשאני מגיע לנעילה - כל הכוח שנאגר שם פשוט ממשיך את התנועה אוטומטית להיפראקסטנשן. זה הכל. אני לא יכול לעצור את הגוף מלהמשיך את התנועה כי אני מפעיל שם יותר מדי כוח. זה כמו לעשות סקוואט עם רצועות ברכיים וחליפה ולעצור את האנרגיה שנאגרת בהם.
בצפייה חוזרת אני רואה שזה 10 שניות, אבל זה לא כזה משנה האמתכבר אמרתי לך, יעשה לך טוב להפסיק עם המיסטיקה
אם צריך קח מוט ריק, תרים בכל הכוח ואל תגיע לאובר אקסטנשן למרות שהרמת מהר מאוד, כדי לקבל הוכחה שזה לא נכון. בשביל לא להגיע לאובר אקסטנשן צריך לרצות לא להגיע אליו, זה קל. לכווץ בטן חזק ופשוט לא להגיע לשם. אם היה איכפת לך לא היית מגיע לשם. וכנראה שיתחיל להיות איכפת לך רק כשתהיה לך פציעת גב כלשהי, אם בכלל (כמובן מאחל לך רפואה שלמה)
ובלי קשר, אשמח לראות סרטון של חזרה של 12 שניות. נשמע לי כמו הרבה היצ'ינג וחזרה שמקבלת דגלים אדומים 5 שניות לפני שהליפטר מוריד את המוט. אבל אשמח לראות 😃
מה מסוכן בגב עגול?שוב שאפו, אבל שוב אני לצערי נאלץ להגיד שזה נראה לא טוב. לא מבחינת הגב ולא מבחינת נעילה - אתה אכן מגיע לאובר אקסטנשן, שזה מסוכן יותר מהגב העגול לכל אורך המשיכה, וגם אתה לא נועל ברכיים באף חזרה. זה מאוד מרשים המשקל, במיוחד כשמתחשבים במשקל הגוף שלך.
אבל נראה רע... מילא אם אתה כבר מחליט לקחת את הסיכון שבגב עגול למען הצלחה בתחרות, לפחות אל תגיע לאובר אקסטנשן - זה גם ככה לא נדרש בתחרות, ומסוכן יותר מהגב העגול.
בהצלחה בהמשך, שאפו
עמוד השדרה והדיסקים שבתוכו נמצאים במצב דחיסתי (הרצוי) כשהגב ניטרלי, ברגע שהגב עגול המנח הרצוי הזה משתנה ויש סכנה. בדרך כלל שהגב עגול בצורה מתונה אז זה בסדר כי הזוקפים עושים את העבודה... בהיפר אקסטנשיין יש סכנה אפילו יותר גדולה של שבירת הזיזים של החולייה (ספונדילוליסטזיס)מה מסוכן בגב עגול?
והגב שלי נראה לך מתון? כי עגול רפוי הוא לאעמוד השדרה והדיסקים שבתוכו נמצאים במצב דחיסתי (הרצוי) כשהגב ניטרלי, ברגע שהגב עגול המנח הרצוי הזה משתנה ויש סכנה. בדרך כלל שהגב עגול בצורה מתונה אז זה בסדר כי הזוקפים עושים את העבודה... בהיפר אקסטנשיין יש סכנה אפילו יותר גדולה של שבירת הזיזים של החולייה (ספונדילוליסטזיס)
הראשונה בסדר גמור, השנייה גבולית, השלישית... תהיה בריא:sweatingbullets:והגב שלי נראה לך מתון? כי עגול רפוי הוא לא
חחחח בסדר, אני לא מצפה לטכניקה טובה..הראשונה בסדר גמור, השנייה גבולית, השלישית... תהיה בריא:sweatingbullets:
הגב שלך נמצא בפשיטת יתר וזה לא משנה אם הוא רפוי או לא, זה מסוכן.והגב שלי נראה לך מתון? כי עגול רפוי הוא לא
כי תאמין או לא, יש לי עוד כמה דברים על הראש חוץ מלהגיב לך. ואם אתה רואה את זה כתגובה עם "המון זלזול":@Beast and cheat
נו, למה אתה לא מגיב? היה המון זלזול בדבריך.
ובלי קשר, אשמח לראות סרטון של חזרה של 12 שניות. נשמע לי כמו הרבה היצ'ינג וחזרה שמקבלת דגלים אדומים 5 שניות לפני שהליפטר מוריד את המוט. אבל אשמח לראות 😃
פעם הייתי עושה סומו, הגעתי עם זה ל-145X5 ונתקעתי; אחרי זה ירדתי ל-120 והתחלתי לעשות רק קלאסי, עליתי עד למשקלים הנוכחיים ומאז לא יכול לעשות סומו, לא מנתק אפילו משקלים קלים.רטיו חולה..
ההיפר אקסטנשן קצת מפחיד וגם העקמומיות,
ברור שאתה יודע, רק כך לתשומת לב..
מוזר לי שניסית למשוך בסומו ולא הצלחת לנתק 130..
אני מנסה להבין מה הבעיה..
היה זלזול בתגובה שלך. אוטומטית הסקת שהחזרה פסולה, וזה זלזול.כי תאמין או לא, יש לי עוד כמה דברים על הראש חוץ מלהגיב לך. ואם אתה רואה את זה כתגובה עם "המון זלזול":
אז אתה צריך ללמוד לקרוא