הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 190X3, משקל גוף 67 ק"ג.

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
לא להעיר על הטכניקה, יודע בדיוק מה לא בסדר.
לא להאמין שלפני חודש היה לי את זה לסינגל, על אותו משקל גוף.
אחרי הנעילה בחזרה האחרונה אני לא חושב שאי פעם אשחרר מוט.
עייף.

• פותח/ת השרשור
אם 190 קילו רוצים לכופף את הגב ואתה נמצא בפשיטת יתר, העומס הוא >190
תקשיב, אני לא מגיע להיפראקסטנשן בכוונה. אם תשים לב, בחצי שנה האחרונה, לכל הדדליפטים שלי יש מכנה משותף מאוד מובהק: נעילה יחסית איטית ומלחמה עליה, ובחיים לא מוותר. זה מן חוק שהצבתי לעצמי מהתחרות הקודמת, בה הייתה לי נעילה של 12 שניות שרוב הליפטרים היו משחררים את המוט מזמן. מאז, אין דבר כזה שאני לא אנעל! יתהפך העולם אני אנעל, ואתה שם לב איך בכל סרטון שאני מעלה תמיד אני אתן מלחמה ובסוף אנעל. מה שקורה זה שבגלל שאני מפעיל כ"כ הרבה כוח בנעילה האיטית, שכשאני מגיע לנעילה - כל הכוח שנאגר שם פשוט ממשיך את התנועה אוטומטית להיפראקסטנשן. זה הכל. אני לא יכול לעצור את הגוף מלהמשיך את התנועה כי אני מפעיל שם יותר מדי כוח. זה כמו לעשות סקוואט עם רצועות ברכיים וחליפה ולעצור את האנרגיה שנאגרת בהם.

תקשיב, אני לא מגיע להיפראקסטנשן בכוונה. אם תשים לב, בחצי שנה האחרונה, לכל הדדליפטים שלי יש מכנה משותף מאוד מובהק: נעילה יחסית איטית ומלחמה עליה, ובחיים לא מוותר. זה מן חוק שהצבתי לעצמי מהתחרות הקודמת, בה הייתה לי נעילה של 12 שניות שרוב הליפטרים היו משחררים את המוט מזמן. מאז, אין דבר כזה שאני לא אנעל! יתהפך העולם אני אנעל, ואתה שם לב איך בכל סרטון שאני מעלה תמיד אני אתן מלחמה ובסוף אנעל. מה שקורה זה שבגלל שאני מפעיל כ"כ הרבה כוח בנעילה האיטית, שכשאני מגיע לנעילה - כל הכוח שנאגר שם פשוט ממשיך את התנועה אוטומטית להיפראקסטנשן. זה הכל. אני לא יכול לעצור את הגוף מלהמשיך את התנועה כי אני מפעיל שם יותר מדי כוח. זה כמו לעשות סקוואט עם רצועות ברכיים וחליפה ולעצור את האנרגיה שנאגרת בהם.
כבר אמרתי לך, יעשה לך טוב להפסיק עם המיסטיקה
אם צריך קח מוט ריק, תרים בכל הכוח ואל תגיע לאובר אקסטנשן למרות שהרמת מהר מאוד, כדי לקבל הוכחה שזה לא נכון. בשביל לא להגיע לאובר אקסטנשן צריך לרצות לא להגיע אליו, זה קל. לכווץ בטן חזק ופשוט לא להגיע לשם. אם היה איכפת לך לא היית מגיע לשם. וכנראה שיתחיל להיות איכפת לך רק כשתהיה לך פציעת גב כלשהי, אם בכלל (כמובן מאחל לך רפואה שלמה)

ובלי קשר, אשמח לראות סרטון של חזרה של 12 שניות. נשמע לי כמו הרבה היצ'ינג וחזרה שמקבלת דגלים אדומים 5 שניות לפני שהליפטר מוריד את המוט. אבל אשמח לראות 😃

• פותח/ת השרשור
כבר אמרתי לך, יעשה לך טוב להפסיק עם המיסטיקה
אם צריך קח מוט ריק, תרים בכל הכוח ואל תגיע לאובר אקסטנשן למרות שהרמת מהר מאוד, כדי לקבל הוכחה שזה לא נכון. בשביל לא להגיע לאובר אקסטנשן צריך לרצות לא להגיע אליו, זה קל. לכווץ בטן חזק ופשוט לא להגיע לשם. אם היה איכפת לך לא היית מגיע לשם. וכנראה שיתחיל להיות איכפת לך רק כשתהיה לך פציעת גב כלשהי, אם בכלל (כמובן מאחל לך רפואה שלמה)

ובלי קשר, אשמח לראות סרטון של חזרה של 12 שניות. נשמע לי כמו הרבה היצ'ינג וחזרה שמקבלת דגלים אדומים 5 שניות לפני שהליפטר מוריד את המוט. אבל אשמח לראות 😃
בצפייה חוזרת אני רואה שזה 10 שניות, אבל זה לא כזה משנה האמת
לא היה היצ'ינג בכלל, עלייה נקייה
ואגב קיבלתי שלושה דגלים לבנים

שוב שאפו, אבל שוב אני לצערי נאלץ להגיד שזה נראה לא טוב. לא מבחינת הגב ולא מבחינת נעילה - אתה אכן מגיע לאובר אקסטנשן, שזה מסוכן יותר מהגב העגול לכל אורך המשיכה, וגם אתה לא נועל ברכיים באף חזרה. זה מאוד מרשים המשקל, במיוחד כשמתחשבים במשקל הגוף שלך.

אבל נראה רע... מילא אם אתה כבר מחליט לקחת את הסיכון שבגב עגול למען הצלחה בתחרות, לפחות אל תגיע לאובר אקסטנשן - זה גם ככה לא נדרש בתחרות, ומסוכן יותר מהגב העגול.

בהצלחה בהמשך, שאפו
מה מסוכן בגב עגול?

מה מסוכן בגב עגול?
עמוד השדרה והדיסקים שבתוכו נמצאים במצב דחיסתי (הרצוי) כשהגב ניטרלי, ברגע שהגב עגול המנח הרצוי הזה משתנה ויש סכנה. בדרך כלל שהגב עגול בצורה מתונה אז זה בסדר כי הזוקפים עושים את העבודה... בהיפר אקסטנשיין יש סכנה אפילו יותר גדולה של שבירת הזיזים של החולייה (ספונדילוליסטזיס)

• פותח/ת השרשור
עמוד השדרה והדיסקים שבתוכו נמצאים במצב דחיסתי (הרצוי) כשהגב ניטרלי, ברגע שהגב עגול המנח הרצוי הזה משתנה ויש סכנה. בדרך כלל שהגב עגול בצורה מתונה אז זה בסדר כי הזוקפים עושים את העבודה... בהיפר אקסטנשיין יש סכנה אפילו יותר גדולה של שבירת הזיזים של החולייה (ספונדילוליסטזיס)
והגב שלי נראה לך מתון? כי עגול רפוי הוא לא

• פותח/ת השרשור
הראשונה בסדר גמור, השנייה גבולית, השלישית... תהיה בריא:sweatingbullets:
חחחח בסדר, אני לא מצפה לטכניקה טובה..
זו הייתה ההתקדמות שלי [בצורה ממש ספונטנית]:
שבוע 1: דדליפט 167.5 ק"ג חמישייה, קשה!!!!!!!!!!!
שבוע 2: דדליפט 180 ק"ג רביעייה, קל
שבוע 3: דדליפט 185 ק"ג שלישייה, קשה רצח
שבוע 4: דדליפט 190 ק"ג שלישייה, סביר

כפי שאתה רואה אני קופץ המון משבוע לשבוע ועדיין מצליח לסגור מינימום שלישיות, ואלה משקלים שמעולם לא עשיתי לחזרות ואני על אותו משקל גוף עם אכילה של בקושי 1400 קלוריות ביום ופחות מ-100 גרם חלבון ביום, ככה שעצם זה שאני סוגר סטים אני מרוצה. הטכניקה לא כ"כ מעניינת. @Beast and cheat
נו, למה אתה לא מגיב? היה המון זלזול בדבריך.

@Beast and cheat
נו, למה אתה לא מגיב? היה המון זלזול בדבריך.
כי תאמין או לא, יש לי עוד כמה דברים על הראש חוץ מלהגיב לך. ואם אתה רואה את זה כתגובה עם "המון זלזול":

אז אתה צריך ללמוד לקרוא

רטיו חולה..
ההיפר אקסטנשן קצת מפחיד וגם העקמומיות,
ברור שאתה יודע, רק כך לתשומת לב..
מוזר לי שניסית למשוך בסומו ולא הצלחת לנתק 130..
אני מנסה להבין מה הבעיה..

• פותח/ת השרשור
רטיו חולה..
ההיפר אקסטנשן קצת מפחיד וגם העקמומיות,
ברור שאתה יודע, רק כך לתשומת לב..
מוזר לי שניסית למשוך בסומו ולא הצלחת לנתק 130..
אני מנסה להבין מה הבעיה..
פעם הייתי עושה סומו, הגעתי עם זה ל-145X5 ונתקעתי; אחרי זה ירדתי ל-120 והתחלתי לעשות רק קלאסי, עליתי עד למשקלים הנוכחיים ומאז לא יכול לעשות סומו, לא מנתק אפילו משקלים קלים.
כי תאמין או לא, יש לי עוד כמה דברים על הראש חוץ מלהגיב לך. ואם אתה רואה את זה כתגובה עם "המון זלזול":

אז אתה צריך ללמוד לקרוא
היה זלזול בתגובה שלך. אוטומטית הסקת שהחזרה פסולה, וזה זלזול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית