הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית כח

RoniNinja636

משתמש מתחיל
265
78
נק' מוניטין:
115
265
78
קיבלתי בניית תוכנית אימונים חינם למטרת כח:

מה אתם חושבים עליה?

קבצים מצורפים

• IMG_20131115_170803.jpg
    IMG_20131115_170803.jpg
    KB 42.6 · צפיות: 149
גרועה.
אימוני כוח הם בטווח של 1-5 חזרות, רק משקולות חופשיות (ברמה מתקדמת משלבים לפעמים מכונות, אבל זה רחוק ממך שנות אור), כוללים בכל מצב סקוואט דדליפט, בנץ' פרס, פרס ומתח/בנט אובר ראו (אני מדבר על אימוני כוח שניתן לבצע במכון, פאוורליפטינג, ולא משקולנות אולימפית שכמעט בלתי אפשרי במכון).
החזרות לא מתאימות בכלל. התרגילים לא מתאימים בכלל. אני מבין גם שכל זה באימון אחד נכון? אם ככה גם הנפח גרוע.
אם אתה מחפש כוח, התוכנית שתתאים לך תהיה SS:
http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/
ועצה שלי- על תסמוך על מדריכי חדר כושר עד שלא יהיה לך ידע בסיסי כדי שתוכל לדעת איזה מדריך מבין ואיזה לא.

• פותח/ת השרשור
יש לי ידע בסיסי וכבר התחלתי ss. פשוט רציתי לראות מה הם מבינים

התכנית הזו בנויה גרוע, יש בה יותר מדי תרגילים מבודדים, יותר מדי סטים בכללי ובחירת תרגילים גרועה
להגנת מכון וינגייט גם שם אם היו רואים תכנית כזו לא היו מעבירים את הבנאדם קורס מדריכים

התכנית הזו בנויה גרוע, יש בה יותר מדי תרגילים מבודדים, יותר מדי סטים בכללי ובחירת תרגילים גרועה
להגנת מכון וינגייט גם שם אם היו רואים תכנית כזו לא היו מעבירים את הבנאדם קורס מדריכים
אני די בטוח שזה עובר בוינגייט.... כמה שזה עצוב

מעניין אותי אם המדריך הזה עשה אי פעם בחייו מתח בסופינציה באחיזה רחבה , כשהוא נותן את זה למתאמן...

אני די בטוח שזה עובר בוינגייט.... כמה שזה עצוב

מעניין אותי אם המדריך הזה עשה אי פעם בחייו מתח בסופינציה באחיזה רחבה , כשהוא נותן את זה למתאמן...
גם בוינגייט מלמדים שבתכנית FBW לא נותנים תרגילים מבודדים(חוץ מידיים ובטן) ובכל תכנית באופן כללי כדאי להיות בטווח של 24-27 סטים.
בתכנית הזו גם יש תרגילים מבודדים, גם יש תרגילים בצירוף מס' חזרות לא הגיוני וגם יש עד 43 סטים
בנוסף רשומים טווחים אפשריים, מתאמן שחוזר להתאמן צריך לפי הרגשה לעשות טווחי תנועה? היום בא לי 10 ל2 סטים מחר בא לי 15 ל3?

בקיצור לא הייתה עוברת גם בוינגייט וגם אצל כל מדריך שפוי

• פותח/ת השרשור
ביקשתי כמה שיותר משקולות חפשיים וכמה שפחות מכונות והמטרה זה מסה בהיבט של הכח. מה שהיא הבינה מזה זה שאני רוצה חיטוב (?!). בנוסף, היא היתה בספק שאני מסוגל לעשות סקוואט (הגעתי כבר ל50 קילו בחופשי) אז היא לקחה אותי למכונה ולא לחופשי וביקשה שאני אדגים לה כמה חזרות עם מוט ריק למרות שהתעקשתי על החופשי. מיקמתי את המוט טוב וירדתי בסדר אבל הרגשתי שמשהו מגביל אותי זה לא היה נוח בכלל ומוזר בכללי, וכמובן היא רשמה שאני לא יודע לבצע סקוואט אז עדיף להתחיל במכונה. חוץ מהקטע של הסקוואט במכונה היא נתנה לי מלא תרגילים לבטן והמשפט מss ש'דרך התכנון הפשוטה ביותר היא העדיפה ביותר' עלה לי פה ושם. יש בכלל מאמנים שנותנים למתאמנים שלהם לבצע ss? איך מאמנים שלמדו כמעט 4 שנים וחיו בוינגייט מאמנים בצורה כזאת חפיפה?
רק אתמול עברתי את היום הראשון בקורס למדריכי חדר כושר מטעם וינגייט ואני ממש לא רוצה להיות כמוהם.

רוב המאמנים ברובו המוחלט בחדרי הכושר לא למד 4 שנים ולא חי בוינגייט

Back
למעלה תחתית