הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון The Night Session 14.11.13

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
בלי יותר מדי דיבורים, ה-סרטון הרשמי.
תודה לכל מי שלקח חלק(@SmokingSnake , @obzion , @MasterSplitter , @הקובה , הגן הזוננרייכי' @Barvaz , ליעד ויוסי קלמנוביץ') ובמיוחד ליוסי, מנהל חדר הכושר Active!

נערך לאחרונה:
מטורפים.! פחות אוהב את הסקוואטים עם הרצועות במונוליפט בגלל הטווח אבל בלי קשר נראה שהיה לכם כיף ואימון טוב מאמין שהייתם במכון איזה 4-5 שעות 😃 תהנו!!

נדב רצועות או בלי רצועות סקוואט צריך להיות מלא, אם למישהו היה חסר עומק זה לא תקין באופן כללי, לא בגלל הרצועות.

אחלה אימון לכל המשתתפים, האווירה במכון כשכולם מרימים כבד הייתה שאין מצב לכשלון ובאמת כולם יצאו עם שיאים שם

כל הכבוד!
כבר מת להרשם לאקטיב
כל מה שנשאר זה לסבול קצת בטכניון עד ישגמר המנוי

אתה מקבל כסף ביום הולדת?
טוב, בעצם גם אני קיבלתי 150 ש"ח מהעבודה, מהם אני משלם מסהכנסה-ביטוחלאומי-דמיבריאות-שקרכלשהוא של 50%~.

יש לי 70 ש"ח, אבל קניתי עוגות לעבודה ב-100 ש"ח, איפה אני יכול לחגוג עם 30- ש"ח? 😃

אתה מקבל כסף ביום הולדת?
טוב, בעצם גם אני קיבלתי 150 ש"ח מהעבודה, מהם אני משלם מסהכנסה-ביטוחלאומי-דמיבריאות-שקרכלשהוא של 50%~.

יש לי 70 ש"ח, אבל קניתי עוגות לעבודה ב-100 ש"ח, איפה אני יכול לחגוג עם 30- ש"ח? 😃

אתה יכול ללכת למקדויד בשכונת זיו לקנות המבורגר של 200-300 גר בשר(בספק שזה בשר) ופחית קולה ב25 שקל
ונשאר לך עודף של 5 שקל לאיזה ארטיק בטעמים חח

חח:Confused:

עריכה:
נראה לי אני מכניס אותך לעוד יותר חובות חחח
לא שמתי לב למינוס S:

נערך לאחרונה:
אתה יכול ללכת למקדויד בשכונת זיו לקנות המבורגר של 200-300 גר בשר(בספק שזה בשר) ופחית קולה ב25 שקל
ונשאר לך עודף של 5 שקל לאיזה ארטיק בטעמים חח

חח:Confused:

עריכה:
נראה לי אני מכניס אותך לעוד יותר חובות חחח
לא שמתי לב למינוס S:
למקרה שלא שמת לב, הוא במינוס 30.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית