הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להמשיך לקחת קריאטין או להפסיק?

m6589884

משתמש מתחיל
161
1
נק' מוניטין:
-16
161
1
לקחתי 5 גר' קריאטין מונוהידרט במשך שבועיים והמאמן במכון החדש
אמר שזה לא בשבילי ועדיף לי לחכות לרגע שאני יתקע במשקלים
אבל אני לא יודע אם עדיף לי להמשיך לקחת כי גם ככה באיזה שהוא שלב
אני יצתרך לקחת אז מה זה משנה אם עכשיו או אחר כך?

נתונים:
משקל: 56.5
גובה: 1.60
מתאמן: 5 חודשים

תמשיך לקחת... אולי כרגע אין לזה יותר מדי השפעה אבל זה לא מזיק , בהמשך זה יעזור לך

• פותח/ת השרשור
תמשיך לקחת... אולי כרגע אין לזה יותר מדי השפעה אבל זה לא מזיק , בהמשך זה יעזור לך

אבל כשאני באמת יתקע במשקלים לא כמו עכשיו שאני מרגיש שאני עוד יכול לעלות הקריאטין כבר לא יעזור לא? כי הוא
כבר נמצא ברמה גבוה בגוף ואז מה אני יעשה?

אבל כשאני באמת יתקע במשקלים לא כמו עכשיו שאני מרגיש שאני עוד יכול לעלות הקריאטין כבר לא יעזור לא? כי הוא
כבר נמצא ברמה גבוה בגוף ואז מה אני יעשה?
זה לא חשוב ברגע שהקריאטין מגיע לרמה המקסימלית שאתה יכול לאגור אותו (בערך אחרי חודש), הכמות נשארת אותה כמות זה לא חשוב אם נתקעת לפני או נתקעת עכשיו.. זה לא כמו קפאין שהגוף מתרגל עליו

• פותח/ת השרשור
זה לא חשוב ברגע שהקריאטין מגיע לרמה המקסימלית שאתה יכול לאגור אותו (בערך אחרי חודש), הכמות נשארת אותה כמות זה לא חשוב אם נתקעת לפני או נתקעת עכשיו.. זה לא כמו קפאין שהגוף מתרגל עליו

אז אתה אומר בעצם אחי שהקריאטין תמיד יתן לי כוח? גם אם אני יתקע עכשיו או בעוד 3 חודשים?

אז אתה אומר בעצם אחי שהקריאטין תמיד יתן לי כוח? גם אם אני יתקע עכשיו או בעוד 3 חודשים?
אל תגזים, זה לא תוסף אלוהי.. הוא טוב ונחמד (אם אתה מגיב אליו),אל תצפה ליותר מידי

• פותח/ת השרשור
אל תגזים, זה לא תוסף אלוהי.. הוא טוב ונחמד (אם אתה מגיב אליו),אל תצפה ליותר מידי

אני מודע לכך אחי אבל לא בא לי סתם לבזבז את החומר כרגע אם עוד אני יכול לעלות משקלים
אבל חלק אמרו לי שזה לא משנה כי גם ככה במוקדם או במאוחר אני לא יצליח לעלות במשקלים אז כבר
עדיף לי לקחת עכשיו ולהגיע ל"כשל" הזה יותר מהר..

אני דווקא מסכים שחבל על הכסף שלך כרגע, הוא לא יתרום לך כלום במשקל שלך.
זה לא אומר שעוד 15 קילו הוא ישנה עולמות, אני פשוט חושב שאם אתה לא עשיר עם הנתונים שלך אין בו צורך.

• פותח/ת השרשור
אני דווקא מסכים שחבל על הכסף שלך כרגע, הוא לא יתרום לך כלום במשקל שלך.
זה לא אומר שעוד 15 קילו הוא ישנה עולמות, אני פשוט חושב שאם אתה לא עשיר עם הנתונים שלך אין בו צורך.

סבבה אפשר לנעול אני יקח אותו עוד כמה חודשים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית