הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה חלבון לקחת או איזה תפריט תזונה יכול לעזור לי??

תומס כהן

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
השם שלי תומס כהן ואני שוקל 65 והגובה 1.82 רציתי לדעת מה אני יכול לעשות על מנת לפתח מסת שריר איזה חלבון לקחת אומה התפריט תזונה שיכול לעזור לי.. אשמח לתשובות..

ממה שאתה אומר אתה צריך להתחיל תקופת מאסה שזה אומר-תפריט קלורי חיובי.

אתה צריך לצרוך יותר קלוריות ממה שהגוף שלך שורף. אם תוכל לצרוך את הקלוריות הללו רק מאוכל מוצק מה טוב....

אם לא תקנה גיינר(אבקת חלבון שיש בה פחמימות)

http://www.kilogram.co.il/74/

כמה דברים חשובים מהאמר שיעזרו לך"

מהם העקרונות בתהליך של עלייה במסת השריר?
כדי להבין קודם כל את ההבדלים באופן שבו אכלנו לפני כן ושאנו עומדים לאכול, נצטרך לעשות הפרדה ולהסביר כמה מושגים לפני כן (נא לקחת דף ועט, גם אם אתם ממש לא רוצים).
מאזן קלורי – הינו היחס בין הקלוריות הנכנסות ליוצאות, כך שבסופו של דבר קיימים 3 מצבים:

1. חיובי – אשר אומר שנכנסו לגופכם יותר קלוריות ממה שהוצאתם, ובעצם אתם נמצאים כרגע במאזן קלורי חיובי. (מה שאתה צריך)

2. שלילי – אשר אומר שנכנסו פחות קלוריות ממה שגופכם דרש, ובעצם אתם נמצאים כרגע במאזן קלורי שלילי.

3. נטרלי (תחזוקה) – אשר אומר שהכנסתם את אותו מספר (או בקירוב לכך) הקלוריות שגופכם דרש ובעצם אתם נמצאים במאזן קלורי מאוזן. שימו לב, אם אתם עושים פעילות גופנית כלשהי, עליכם להוסיף את הקלוריות הנשרפות במאמץ למאזן הנטרלי שלכם. אם לא הוספתם קלוריות אלו, אתם נמצאים במאזן קלורי שלילי.

• פותח/ת השרשור
ממה שאתה אומר אתה צריך להתחיל תקופת מאסה שזה אומר-תפריט קלורי חיובי.

אתה צריך לצרוך יותר קלוריות ממה שהגוף שלך שורף. אם תוכל לצרוך את הקלוריות הללו רק מאוכל מוצק מה טוב....

אם לא תקנה גיינר(אבקת חלבון שיש בה פחמימות)
יפה אז עם אתה יכול בוא תגיד לי איזה תפריט לעשות מה לאכול??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית