נק' מוניטין:
45
- 291
- 27
- פותח/ת השרשור
המחיר כולל את החלבוןרעיון נחמד אבל 25 שקל זה יקר. אני מניח שפשוט לקחת את המחיר של המיץ והוספת לו את המחיר של הסקופים (נגיד 15 המיץ ועוד 10 שקל החלבון) כשמלכתחילה המחיר של המיץ לבד יקר.
לא , אני מכיר את הבעליםיש לך חנות בכיכר המדינה?
של חמור מתאתה מבין שזה מחיר של מנת שווארמה?
כן זאת החנות הזאתהחנות "שלך" (לא יודע אם היא שלך) היא החנות ליד איכילוב לא? עם הכיתוב "רימונים במקום אנטיביוטיקה" ?
ב25 שקל אני הולך וקונה שניצל בפיתה ומרוויח יותר ערכים תזונתיים (יותר חלבון, יותר פחמימה ויותר קלוריות)
אנשים לא מבינים את זה השיכרות שם זה משכורתאיפה? בכפר קאסם?
כשמדובר על לוקיישין כמו כיכר המדינה המחיר אוטומטית עולה.
המחיר כולל חלבוןבטח שייקנו זה המחיר של שייק בלי בחלבון
אבל כמה זה שתי מנות חלבון ?
תראו את המחירים של רי-בר, זה בערך אותו דבר אבל בלי חלבון. ווואלה אם היה בא לי שייק והייתה אפשרות לקחת עם חלבון בוודאות הייתי לוקח את זה עם החלבון
מצד שני אל תצפה שאנשים יבואו בשביל שייק חלבון, הם יבואו לקנות שייק אם בא להם שייק ואם יש מישהו שמתאמן אז סביר להניח שלקחת שייק שיש בו חלבון יקרוץ לו
אפשר גם למתג את זה כשייק בריאות וחרטות כאלו ולכתוב פרוטאין שאנשים יחשבו שזה משהו מיוחד חחחח
יש שם סטוידיו C צמוד , ואני שואל את זה בישביל האנשים פה בפורום
עסק כזה לא יצליח . בשביל שהוא יצליח צריך גם גלידות , פרוזניוגורט , קרפים וכל האחר הזה . שייקים לבד לא ילך אלה אם העסק ממקום במקום כמו חדר כושר ששם כולם מסיימים אימון ומחכים לשייק...
8 שנים החזיק בלי פרוזן אחי
על איזה חנות אתה מדבר? יכול להיות שאנחנו מדברים על אותה אחת.אני עובד בכזה מקום (דיי באזור כיכר המדינה) 24-27 ש''ח לשייק (מצויינים אבל) ומאוד הולך לבעל העסק.
וגם כל סנפי הולמספלייס שאני מכיר דיי הולך שם (באזור המרכז לפחות)