הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מנת חלבון ליד כיכר המדינה

• פותח/ת השרשור
רעיון נחמד אבל 25 שקל זה יקר. אני מניח שפשוט לקחת את המחיר של המיץ והוספת לו את המחיר של הסקופים (נגיד 15 המיץ ועוד 10 שקל החלבון) כשמלכתחילה המחיר של המיץ לבד יקר.
המחיר כולל את החלבון

יש לך חנות בכיכר המדינה?
לא , אני מכיר את הבעלים

אתה מבין שזה מחיר של מנת שווארמה?
של חמור מת

החנות "שלך" (לא יודע אם היא שלך) היא החנות ליד איכילוב לא? עם הכיתוב "רימונים במקום אנטיביוטיקה" ?

ב25 שקל אני הולך וקונה שניצל בפיתה ומרוויח יותר ערכים תזונתיים (יותר חלבון, יותר פחמימה ויותר קלוריות)
כן זאת החנות הזאת

איפה? בכפר קאסם?
כשמדובר על לוקיישין כמו כיכר המדינה המחיר אוטומטית עולה.
אנשים לא מבינים את זה השיכרות שם זה משכורת

בטח שייקנו זה המחיר של שייק בלי בחלבון
אבל כמה זה שתי מנות חלבון ?
המחיר כולל חלבון

תראו את המחירים של רי-בר, זה בערך אותו דבר אבל בלי חלבון. ווואלה אם היה בא לי שייק והייתה אפשרות לקחת עם חלבון בוודאות הייתי לוקח את זה עם החלבון

מצד שני אל תצפה שאנשים יבואו בשביל שייק חלבון, הם יבואו לקנות שייק אם בא להם שייק ואם יש מישהו שמתאמן אז סביר להניח שלקחת שייק שיש בו חלבון יקרוץ לו

אפשר גם למתג את זה כשייק בריאות וחרטות כאלו ולכתוב פרוטאין שאנשים יחשבו שזה משהו מיוחד חחחח

יש שם סטוידיו C צמוד , ואני שואל את זה בישביל האנשים פה בפורום
עסק כזה לא יצליח . בשביל שהוא יצליח צריך גם גלידות , פרוזניוגורט , קרפים וכל האחר הזה . שייקים לבד לא ילך אלה אם העסק ממקום במקום כמו חדר כושר ששם כולם מסיימים אימון ומחכים לשייק...

8 שנים החזיק בלי פרוזן אחי
אני עובד בכזה מקום (דיי באזור כיכר המדינה) 24-27 ש''ח לשייק (מצויינים אבל) ומאוד הולך לבעל העסק.
וגם כל סנפי הולמספלייס שאני מכיר דיי הולך שם (באזור המרכז לפחות)
על איזה חנות אתה מדבר? יכול להיות שאנחנו מדברים על אותה אחת.

התכוונתי שהמחיר של סתם שייק בכל מקום אחר הוא 20 שקל גם בלי החלבון אז 25 שקל עם חלבון זה הרבה
אבל שאלתי כמה חלבון יש בזה בגרמים (כמה זה 2 מנות חלבון)?

• פותח/ת השרשור
התכוונתי שהמחיר של סתם שייק בכל מקום אחר הוא 20 שקל גם בלי החלבון אז 25 שקל עם חלבון זה הרבה
אבל שאלתי כמה חלבון יש בזה בגרמים (כמה זה 2 מנות חלבון)?
אחי כוס ענקית עולה 25 כמעט 70 בלי חלב עם כל השייק נראה לי 75
25 זה הכוס הכי גדולה של חצי ליטר וזה טעים אחושרמוטה מניסיון

אני מקווה שאתם מודעים לעובדה שכל המקומות שמוכרים "שייק חלבון" ב20 שקלים [כמו למשל במכוני כושר] זה אפילו לא מנה אחת של חלבון כן?
הם שמים חצי סקופ, 3/4 סקופ, בתכלס זה נורא מדולל.

אני מקווה שאתם מודעים לעובדה שכל המקומות שמוכרים "שייק חלבון" ב20 שקלים [כמו למשל במכוני כושר] זה אפילו לא מנה אחת של חלבון כן?
הם שמים חצי סקופ, 3/4 סקופ, בתכלס זה נורא מדולל.
אולי אצלך במכון...

חחחח תכלס אולי אצלך. אני רואה שהם שמים סקופ מלא אפילו יותר

אחי כוס ענקית עולה 25 כמעט 70 בלי חלב עם כל השייק נראה לי 75
25 זה הכוס הכי גדולה של חצי ליטר וזה טעים אחושרמוטה מניסיון
ה
התכוונתי *לא* הרבה המחיר הוא סביר ואני הייתי קונה
אבל כמה גרם חלבון יש ??????????????..
?????.

• פותח/ת השרשור
עם 75 גרם חלבון אנשים לא יחשבו פעמיים ויקנו

זה עם פירות והכל נכון ?
כן זה עם פירות אבל אני צריך לפחות חמישה מתאמנים ליד כיכר המדינה שיאשרו שהם יקנו זה טוב ויפה אבל האבקת חלבון זה לא בפרונט זוהיא חנות שיקים בסופו של דבר של פירות

כן זה עם פירות אבל אני צריך לפחות חמישה מתאמנים ליד כיכר המדינה שיאשרו שהם יקנו זה טוב ויפה אבל האבקת חלבון זה לא בפרונט זוהיא חנות שיקים בסופו של דבר של פירות

תקנה את החלבון של ה25ק"ג ואז תחסוך עלויות וגם זה חסר טעם אז זה טוב לשילובים שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית