הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מנת חלבון ליד כיכר המדינה

eeeeeMakarena

מושעה
291
27
נק' מוניטין:
45
291
27
יש חנות שייקים ומיצים ליד כיכר המדינה אני יכול להביא לשם אבקת חלבון הבעיה היא על הביקוש אז השאלה שלי היא אליכם
כוס עם בערך 300 מל חלב ופירות קפואים (חוץ מבננה ומלון שזה טרי) בבלנדר עם שתי מנות חלבון זה יצא בערך 25 שקל לכוס זה טעים בדוק..
תקנו אם אני יביא?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא מבין איפה השאלה אלינו, היות ואין כאן לא שאלה ולא סימן שאלה.

אני חושב שהוא רוצה למכור לנו את המיץ חלבון שלו.
.......
אה..
אבל מה הסיפור לנסח שאלה ברורה?
חחחחחחחחחחחחחח חשבתי שזה ברור סליחה...

רעיון נחמד אבל 25 שקל זה יקר. אני מניח שפשוט לקחת את המחיר של המיץ והוספת לו את המחיר של הסקופים (נגיד 15 המיץ ועוד 10 שקל החלבון) כשמלכתחילה המחיר של המיץ לבד יקר.

החנות "שלך" (לא יודע אם היא שלך) היא החנות ליד איכילוב לא? עם הכיתוב "רימונים במקום אנטיביוטיקה" ?

ב25 שקל אני הולך וקונה שניצל בפיתה ומרוויח יותר ערכים תזונתיים (יותר חלבון, יותר פחמימה ויותר קלוריות)

תראו את המחירים של רי-בר, זה בערך אותו דבר אבל בלי חלבון. ווואלה אם היה בא לי שייק והייתה אפשרות לקחת עם חלבון בוודאות הייתי לוקח את זה עם החלבון

מצד שני אל תצפה שאנשים יבואו בשביל שייק חלבון, הם יבואו לקנות שייק אם בא להם שייק ואם יש מישהו שמתאמן אז סביר להניח שלקחת שייק שיש בו חלבון יקרוץ לו

אפשר גם למתג את זה כשייק בריאות וחרטות כאלו ולכתוב פרוטאין שאנשים יחשבו שזה משהו מיוחד חחחח

עסק כזה לא יצליח . בשביל שהוא יצליח צריך גם גלידות , פרוזניוגורט , קרפים וכל האחר הזה . שייקים לבד לא ילך אלה אם העסק ממקום במקום כמו חדר כושר ששם כולם מסיימים אימון ומחכים לשייק...

עסק כזה לא יצליח . בשביל שהוא יצליח צריך גם גלידות , פרוזניוגורט , קרפים וכל האחר הזה . שייקים לבד לא ילך אלה אם העסק ממקום במקום כמו חדר כושר ששם כולם מסיימים אימון ומחכים לשייק...

באיזה חדר כושר בדיוק אנשים קונים שייק? או מחכים לו?

אצלי בחד"כ הבעלים של החנות-שייקים(יותר נכון מים) ממש לא הולך לו,הוא רוב הזמן לא שם מרוב שהוא התייאש והוא פשוט מתאמן רוב הזמן חח.

אצלי בחדר כושר 12 שקל שייק חלבון איזה טעם שרוצים עם מה שרוצים

אצלי בחדר כושר 12 שקל שייק חלבון איזה טעם שרוצים עם מה שרוצים

ההבדל הוא לא כזה גדול אבל עדיין המחיר מבאס-אצלי שייק עולה 15 שקל וחטיף חלבון עולה 20 שקל.

באיזה חדר כושר בדיוק אנשים קונים שייק? או מחכים לו?

אצלי בחד"כ הבעלים של החנות-שייקים(יותר נכון מים) ממש לא הולך לו,הוא רוב הזמן לא שם מרוב שהוא התייאש והוא פשוט מתאמן רוב הזמן חח.
אני עובד בכזה מקום (דיי באזור כיכר המדינה) 24-27 ש''ח לשייק (מצויינים אבל) ומאוד הולך לבעל העסק.
וגם כל סנפי הולמספלייס שאני מכיר דיי הולך שם (באזור המרכז לפחות)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית