FOAM ROLLER

הראשון תוצרת סין, השני טייוואן.

יש לי את הסיני והוא בסדר. הוא משחרר שרירים תפוסים ובהחלט מכאיב בהתחלה כמו כל הרולרים, פשוט יש סוגים יותר טובים.
יצא לי להשתמש ברולר בצורת משושה והוא עשה את העבודה בצורה טובה יותר.

הרולרים האלה טובים לעבוד על חלקים גדולים בשריר, על איזורים קטנים הם פשוט לא משפיעים.

הראמבל רולר עלה לי 180 ש"ח בסל ספורט והוא אחת הקניות הכי חכמות שעשיתי...

יקר לאללה 180 שקל על פאקינג ספוג , שהמוכר אמר לי תמחיר נהיה לי שחור בעיניים והוא גם הצדיק אותי שזה הגזמה בגלל בלעדיות של היבואן שדופק לו איזה מחיר שרוצה.

יקר לאללה 180 שקל על פאקינג ספוג , שהמוכר אמר לי תמחיר נהיה לי שחור בעיניים והוא גם הצדיק אותי שזה הגזמה בגלל בלעדיות של היבואן שדופק לו איזה מחיר שרוצה.

תשמעו בעיקרון אני לא רואה את זה "מתקלקל" אני יודע שזה טיפה יקר אבל זה עמיד ונכנס בכל תיק. מגיע למקרבים ושרירים שעם הגליל הארוך והרך יותר קשה להגיע וזהו

• פותח/ת השרשור
תשמעו בעיקרון אני לא רואה את זה "מתקלקל" אני יודע שזה טיפה יקר אבל זה עמיד ונכנס בכל תיק. מגיע למקרבים ושרירים שעם הגליל הארוך והרך יותר קשה להגיע וזהו
יש אולי יותר זול איפה שהוא ? מה לחפש בזאפ ?
והמשלוח 45 שקל התחלקו על השכל נראה לי

יש לי בבית את הראמבל רולר, דבר מעולה!
אמנם שילמתי 217 ש"ח עליו(הזמנתי מאיביי), כי לא היה בסל ספורט, אני ממש מרוצה וחושב שזה מוצר פצצה.

• פותח/ת השרשור
רגע אז מבין השניים עדף את היקר יותר ומעל הכל עדיף את הראמל ?

יצא לי להשתמש לדעתי בכל הוריאציות והסוגים של הפואם רולרס ושאר מוצרים דומים.
ממליץ לוותר על הפואם רולר הסטנדרטי מה שהעלו כאן, הוא מרגיש לי עכשיו כמו כרית, זה אמור לכאוב וזה רחוק מזה.
ממליץ על הראמבל רולר השחור היותר דחוס הוא עושה את העבודה טוב, מי שרציני באימונים מומלץ בחום להיות רציני גם במתיחות גמישות ותנועתיות (מוביליטי) על מנת למזער כאבים וכו' ולהכין את הגוף לאימון ו/או להתאושש מהאימון הקודם.

לדעתי הפתרון האולטימטיבי זה צינור PVC קשיח בגדלים דומים, היה לי במכון את כל הסוגים והעדפתי להשתמש בPVC הוא טוב לשרירים גדולים וכואב כמו שצריך. לשרירים קטנים ממליץ כדור לקרוס.

יש כאן בחור שמתעסק ומוכר כאלה @leftyland אולי יוכל לשפוך עוד אור על הנושא.

הראמבל רולר
יצא לי להשתמש לדעתי בכל הוריאציות והסוגים של הפואם רולרס ושאר מוצרים דומים.
ממליץ לוותר על הפואם רולר הסטנדרטי מה שהעלו כאן, הוא מרגיש לי עכשיו כמו כרית, זה אמור לכאוב וזה רחוק מזה.
ממליץ על הראמבל רולר השחור היותר דחוס הוא עושה את העבודה טוב, מי שרציני באימונים מומלץ בחום להיות רציני גם במתיחות גמישות ותנועתיות (מוביליטי) על מנת למזער כאבים וכו' ולהכין את הגוף לאימון ו/או להתאושש מהאימון הקודם.

לדעתי הפתרון האולטימטיבי זה צינור PVC קשיח בגדלים דומים, היה לי במכון את כל הסוגים והעדפתי להשתמש בPVC הוא טוב לשרירים גדולים וכואב כמו שצריך. לשרירים קטנים ממליץ כדור לקרוס.

יש כאן בחור שמתעסק ומוכר כאלה @leftyland אולי יוכל לשפוך עוד אור על הנושא.

יש לך לינק או מידע (משהוא ) לגבי הראמבל רולר ? מה זה בכלל בהשוואה לרולר שפה הציגו?

אם אין בזה בליטות וזה לא קשה זה לא שווה כלום. אלא אם אתם זקנה בפילאטיס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית