הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע פחמימות?

yogevnn

משתמש משקיע
7,906
2,086
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,125
7,906
2,086
שלום,

יש לי שאלה לגבי פחמימות, אם אני אמור לאכול 100 גרם פחמימה ביום (אני משתמש באפליקציה myfitnesspal כדי לעקוב) וראיתי שיוצא שאני אוכל 100 גרם פחמימה, שמותכם 45 גרם סיבים, האם בתכלס אכלתי רק 55 גרם פחמימה? האם אני צריך להוסיף עוד??

מה לגבי קלוריות? לסיבים אין קלוריות בכלל?

נגיד בברוקולי יש 5 גרם פחמימה ל100 גרם שמתוכם 4.5 גרם זה סיבים, זה אומר שזה רק 0.5 גרם פחמימה או להתחשב בזה כאילו זה 5?

• פותח/ת השרשור
השאלה היא אם אני מחשב אותם בסה"כ פחמימות שיש לי ליום, אני מנסה לאכול 100 ביום..ויצא לי 40 סיבים, חסר לי עוד 40? או שזה בסדר?

השאלה היא אם אני מחשב אותם בסה"כ פחמימות שיש לי ליום, אני מנסה לאכול 100 ביום..ויצא לי 40 סיבים, חסר לי עוד 40? או שזה בסדר?
בדרך כלל זה לא נכלל, אבל ליתר ביטחון אתה יכול פשוט לחשב בעצמך ואז תראה אם הכלילו את זה או לא...
שומן = 9 קלוריות, פחמימות,חלבונים = 4 קלוריות
הבנת?

• פותח/ת השרשור
כן אני מבין, העניין הוא שאני עובד עם אפליקצייה שאני מכניס לה מה המטרות אכילה שלי (הכנסתי 120 גרם בפחמימות) ואני מכניס כל מה שאני אוכל ואז יודע כמה נשאר לי לאכול, עכשיו כתוב לי שמה שאכלתי 100 גרם פחמימה ומתוכן 49 גרם סיבים..

אני מבין מה אתה אומר, די בטוח שזה 100 גרם פחמימה ועוד 49 גרם סיבים, אבל פשוט תבדוק כמה קלוריות יש לכל הדבר הזה, לא כזה סיפור.

• פותח/ת השרשור
מבחינת קלוריות זה כמו שאתה אומר, אבל זה מסודר כמו המוצרים מארה"ב מכיר? שזה נראה ככה (מקווה שיצא ברור):

פחמימות: 100 גרם

סיבים: 49

אז זה נראה כאילו זה מתוכם 49.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית