הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתח עם יד אחת

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
אני רוצה להצליח לעשות מתח עם יד אחת...
כמה משקל אני צריך להרים במתח בשביל להצליח? לעשות נגיד מתח עם משקל הגוף קשור אלי? או שזה עם פחות 😃

תודה

אם אתה עושה חזרה אחת ממצב של מרפק נעול עד מצב של סנטר מעל המוט אני מעלה לפה סרטון שלי רוקד סלסה בתחתונים של בובספוג.

בעיקרון אומרים שאתה צריך לעושת מתח עם קצת מעל חצי מהמשקל גוף שלך

עוד כמה תרגילים שיכולים לעזור חוץ ממתח עם משקל:

מתח עם יד אחת אקסנטרי זאת אומרת אתה עולה עם 2 ידיים ל90 מעלות או מעל המוט נשאר כמה שניות ויורד בחזרה לאט ככה כל יד
מתח עם מגבת או כל דבר שקשה לאחוז כדי לעבוד על האחיזה שלך
מתח שבו יד אחת בסופיניזציה (או איך שלא קוראים לזה) זאת אומרת היד העובדת והיד השניה אוחזת במוט וכל פעם אתה מנסה להוריד אצבע עד שתהיה קרוב למתח עם יד אחת לגמרי אתה גם יכול לעשות את זה עם מגבת שהיד שלא עובדת אתה אוחז במגבת וכל פעם מנסה לאחוז בה כמה שיותר למטה ככה שהיד שעל המוט תעשה את רוב העבודה

בקיצור אני מקווה שהבנת משהו אני הצלחתי לעשות מתח סטטי עם יד אחת מעל המוט ולרדת ממש לאט למטה הצלחתי לעשות את זה כשהייתי במצב שהייתי עושה מתח של 3 חזורת בערך עם 40 קילו שזה בערך חצי מהמשקל גוף שלי
הינה כמה לינקים שיכולים לעזור לך
http://www.dragondoor.com/articler/mode3/232/
http://www.beastskills.com/OneArmPull.htm

אבל הכי חשוב שתתמיד במתח עם משקל כי בד"כ ושוב בד"כ אם המתח שלך עם משקל הוא גבוה רוב הסיכויים שתצליח לעשות מתח עם יד אחת או לפחות תהיה קרוב אליו מאוד כל השאר כמובן גם עוזרים
זה תלוי גם מה חסר לך
הינה כמה סרונים

די מרשים מכיוון שהוא שוקל יחסית הרבה

שיהיה בהצלחההה!!!!!!!!!!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לעשות מתח ביד אחת עם 2 אצבעות זה באמת מרשים אבל אל תהפכו את זה למשהו בלתי אפשרי

נכון שכולם כאן במשקל נוצה אז אם הבן אדם הזה מהחדר כושר שוקל מעל 100 קילו זה באמת הופך את זה למרשים!!!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא חייבתי אף אחד להאמין.. אני ראיתי אז זה בעיניים שלי.. יש לאותו אחד סקוואט 300 קילו DEEP, ולחיצת חזה 200 קילו בלי חליפה.. ולטענתו הוא נקי מחומרים

והוא אוכל חול ומחרבן זכוכית.

• פותח/ת השרשור
ישלי חזרה אחת עם 46.45 קילו (45 קילו+חגורה של 1.45), ואני שוקל 73-74 ולא מצליח... אולי זה טכניקה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית