הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתח עם יד אחת

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
אני רוצה להצליח לעשות מתח עם יד אחת...
כמה משקל אני צריך להרים במתח בשביל להצליח? לעשות נגיד מתח עם משקל הגוף קשור אלי? או שזה עם פחות 😃

תודה

ישלי חזרה אחת עם 46.45 קילו (45 קילו+חגורה של 1.45), ואני שוקל 73-74 ולא מצליח... אולי זה טכניקה?

תמשיך לשפר את המתח שלך עם משקל ותוסיף את התרגילים שאמרתי אם משהו לא מובן תשאל שוב או שהכי טוב כנס פשוט לקישורים שנתתי לך זה מוסבר הכי טוב שמה

אם תנסה להשיג מטרה של מתח ביד 1 זה יפגע לך בשאר הדברים, כי זה פשוט ידרוש ממך לרדת במשקל בפלג גוף התחתון כדי שהפלג גוף העליון שלך יצליח למשוך. (להפסיק לאמן רגליים, אחרת אתה תעלה במשקל בשרירים שלא תורמים לפעולה)
אז - להחלטתך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נו באמת אני לא נוגד את הדעה שלהיות במשקל של נוצה זה רק יכול לעזור אבל זה לא אומר שאנשים טיפה יותר "כבדים" לא יכולים לעשות את זה והינה עובדה

לפי דעתי הוא לא כזה שחיף 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בשבילך אולי... בשבילי זה לא
זה מה שאתם לא מבינים, מה שלך נראה חשוב לא יראה לי חשוב...

נתי רק שתדע רוב השטויות שאתה רואה באינטרנט , אנשים עושים סתם בשביל הרושם אחרי האימון שלהם, המתח ביד אחת בדרך כלל עושים אקרובטים או מטפסיי הרים שמראש המטרה שלהם שיחס משקל הגוף שלהם לכח בפלג העליון יהיה כמה שיותר גדול .

• פותח/ת השרשור
נתי רק שתדע רוב השטויות שאתה רואה באינטרנט , אנשים עושים סתם בשביל הרושם אחרי האימון שלהם, המתח ביד אחת בדרך כלל עושים אקרובטים או מטפסיי הרים שמראש המטרה שלהם שיחס משקל הגוף שלהם לכח בפלג העליון יהיה כמה שיותר גדול .
אני בכל מקרה בחיטוב עכשיו אז היחס לא הולך להשתנות...
ואתה בעצם אומר שאי אפשר להיות מספיק חזק להרים את עצמך עם יד אחת גם כשאתה מאמן רגליים?

אני בכל מקרה בחיטוב עכשיו אז היחס לא הולך להשתנות...
ואתה בעצם אומר שאי אפשר להיות מספיק חזק להרים את עצמך עם יד אחת גם כשאתה מאמן רגליים?

שמע הכל יכול להיות יש פריקים בעולם , אבל קשה לי להאמין שתמצא אנשים עם סקוואט גבוה שעושים מתח ביד אחת .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית