הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סייקל טסט + דיבול

• פותח/ת השרשור bar93
  • פורסם בתאריך

bar93

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
שלום לכם אני חדש בפורום יש לי שאלה
התחלתי את הסייקל הראשון בחיי
ביצעתי הזרקה ראשונה בחיים שלי בישבן לחי שמאלי לאחר ההזרקה ממש ממש כאב לי כל האיזור השמאלי של הישבן באיזור ההזרקה
ברמה כזאת שאני צולע כשאני הולך, קם ומתיישב.

זה לגיטימי? זה תהליך של התרגלות? ביצעתי את ההזרקה בצורה לא טובה?
אשמח לתשובה.
תודה.

ראשית , גם כשאני הזרקתי בישבן בפעם הראשונה מאוד כאב לי לשבת על התחת וכל השאר הייתי מתיישב על הצד.

כמה דגשים שאתה צריך לשים לב אליהם , שים לב שאתה מזריק בצורה ישרה עדיף שתעזר במראה - לפחות ככה אני עושה, בהמלצה שהחדירה של המחט תיהיה מהירה , תזריק לאט ובסובלנות. בסיום ההזרקה תמתין כמה שניות עם המחט בפנים ותוציא אותה לאט. (תוציא במהירות יצא לך הרבה דם).
וכמובן שתקפיד על הסטריליות , לחטאות את הפיה של הויאל לפני ואת מקום ההזרקה.

יהיה בסדר .

• פותח/ת השרשור
אני ביצעתי בדיוק מה שאמרת.
מחר אני אמור להזריק בלחי הימנית
השאלה שלי היא האם כנראה שגם ממחר אני יתחיל לסבול מכאבים בלחי ימין?
והאם זה משהו שצריך להתרגל אליו ואז לאחר מס' הזרקות השריר לא כואב בכלל?

אני ביצעתי בדיוק מה שאמרת.
מחר אני אמור להזריק בלחי הימנית
השאלה שלי היא האם כנראה שגם ממחר אני יתחיל לסבול מכאבים בלחי ימין?
והאם זה משהו שצריך להתרגל אליו ואז לאחר מס' הזרקות השריר לא כואב בכלל?
אם איזור הזריקה ממשיכה לכאוב החומרים מהולים בהרבה אלכוהול או שהחומר לא נקי באיזה חברה מדובר
אצלי למשל אני לא מרגיש כאבים ולא משאיר צלקות , כמו מים נכנס

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
alpha-pharma הזרקתי ביום ראשון וכבר ישר אחרי הזריקה התחילו כאבים שהתחזקו עד הלילה ובבוקר יום שני שקמתי הלכתי תוך כדי שאני צולע מהכאבים.
ביום שלישי (היום) הכאבים ממש פחתו ואני יכול ללכת רגיל כמעט. (כמעט ולא מרגיש כאב, רק בתנועות חדות ניתן להרגיש)
מקווה שמחר אני אוכל לתפקד כרגיל.

alpha-pharma הזרקתי ביום ראשון וכבר ישר אחרי הזריקה התחילו כאבים שהתחזקו עד הלילה ובבוקר יום שני שקמתי הלכתי תוך כדי שאני צולע מהכאבים.
ביום שלישי (היום) הכאבים ממש פחתו ואני יכול ללכת רגיל כמעט. (כמעט ולא מרגיש כאב, רק בתנועות חדות ניתן להרגיש)
מקווה שמחר אני אוכל לתפקד כרגיל.

הגעתי למצב שאני לא מרגיש כלום שום כלום שום דבר לאחר ההזרקה עצמה. לקח פרק זמן נניח של 3-4 זריקות בכל צד אבל מעתה והלאה לא הרגשתי ולא מרגיש כלום .

אותו סיפור היה לי בתחילת הסייקל ( ראשון) של אלפא פארמה
לאחר כחודש הזריקות לא מורגשות ואין כאבים....

בהתחלה בקושי קמתי מישיבה והייתי צולע 😲

יותר נכון אחלה חברת מדבקה!
זה לא אלפא פארם מקורי זה חומר אחר לגמריי זה לא אותו שמן ומי שיזמין מחו״ל יראה תהבדל....כל הדילרים במדינה עוברים דרך ביוכימאי אחד!!!! השאלה היא עד כמה הם דופקים תחומר

• פותח/ת השרשור
אני לא מאמין שאתה צודק לדעתי זה מקורי.
הבאתי את זה מחבר טוב שלמד איתי והוא מתאמן איתי במכון וכמו כן הוא בילדר מקצועי שזכה לא פעם ולא פעמיים על במות והוא ברמה גבוהה מאוד אני רק רוצה לדעת אם זה בגלל אולי שזאת ההזרקה הראשונה שלי בישבן אי פעם אז זה חדש לשריר וזה עניין של הרגל או שפשוט לא ביצעתי את זה כמו שצריך
ועוד שאלה, למה בסיום ההזרקה מומלץ להשאיר בפנים את המחט לעוד מספר שניות?

בר זה שחבר שלך מתחרה לא אומר שהוא לא מזריק חומרים מזוייפים מה זה קשור? האלפא פארמה שיש בארץ זה מיוצר פה ופשוט שמים מדבקה של המותג אלפא פארמה אתה יכול לקרא לזה בכלל "תוצרת הארץ".
החומרים האמיתים מגיעים באמפולות לא בווילים

י
הבאתי את זה מחבר טוב שלמד איתי והוא מתאמן איתי במכון וכמו כן הוא בילדר מקצועי שזכה לא פעם ולא פעמיים על במות והוא ברמה גבוהה מאוד אני רק רוצה לדעת אם זה בגלל אולי שזאת ההזרקה הראשונה שלי בישבן אי פעם אז זה חדש לשריר וזה עניין של הרגל או שפשוט לא ביצעתי את זה כמו שצריך
יכול להיות שחבר שלך הבילדר המקצועי שזכה והוא ברמה גבוהה ממלא תבקבוקים האלה ומדביק עליהם מדבקה של אלפה...אין אלפא בארץ!!!!! ולא שווה לייבא אלפא לארץ...שלא תטעה יכול להיות שהחומר בפנים טוב אבל אלפא זה לא!

יותר נכון אחלה חברת מדבקה!
זה לא אלפא פארם מקורי זה חומר אחר לגמריי זה לא אותו שמן ומי שיזמין מחו״ל יראה תהבדל....כל הדילרים במדינה עוברים דרך ביוכימאי אחד!!!! השאלה היא עד כמה הם דופקים תחומר
למה אתה מתכוון שכל הדילרים בארץ עוברים דרך ביוכימאי אחד ?
אז של איזה חברה מומלץ בוויאל?
אני משתמש בחברה חדשה שרצה בארץ פארמה לאב עד עכשיו אני מבסוט מהם חומר מצויין ללא כאבים

תן לי לנחש. זה אותו בחור שמפרסם את דיימטיז?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית