הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא בדיוק פציעה, יותר כמו הרגשה מציקה

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
שלום,
אני בסוף השבוע השני של הBASE MEOCYCLE של סמולוב. אחריי שני האימונים האחרונים אני אומנם לא מרגיש כאבים בברכיים, אבל אני לא מצליח ליישר את רגל שמאל. כאילו אני מצליח, אבל אני מרגיש משהו מכווץ מאחוריי הברך(איפה שיש את שתי העצמות הקטנות האלה אין לי מושג איך להסביר אחרת)מצד ימין.
מה זה בדיוק?
תודה!

זה לא עצמות מאחורי הברך כנראה אתה מתכוון לsemimembranosus ולsemitendinosus
בכל מקרה אי אפשר לדעת מרחוק מה יש לך, כנראה שאתה חווה את התופעות לוואי שבאות יחד עם סמולוב, מקווה שאתה ישן/אוכל כמו שצריך כי קל מאוד להגיע לאימון יתר/להפצע למרות שאתה רק בBASE
דלקות באזור הזה כמו BURSITIS ופציעות אחרות לרוב מגיעות רק במצב של טראומה ולא מאימון יתר(לרוב זה בגיד של הפטלה דווקא)

תדאג לעשות שחרור(מסאז', פואם רולר) ולשים קרח על האזור אחרי אימון, תראה אם זה עוזר במשהו

• פותח/ת השרשור
הבנתי, תודה רבה לך!
שמע, שמתי לב שבזמן ההרגשה הזאת נעלמת ככה שאני מניח שהכל בסדר 😃
שאלה אחרת אלייך(ברשותך)-מה הסיפור שאחריי נגיד 5 סטים, 6 סטים של סקוואט אני מרגיש מן חולשה כזו בברך, אתה מבין על מה אני מדבר?שקשה לעמוד ועוד יותר קשה להתכופף.

הבנתי, תודה רבה לך!
שמע, שמתי לב שבזמן ההרגשה הזאת נעלמת ככה שאני מניח שהכל בסדר 😃
שאלה אחרת אלייך(ברשותך)-מה הסיפור שאחריי נגיד 5 סטים, 6 סטים של סקוואט אני מרגיש מן חולשה כזו בברך, אתה מבין על מה אני מדבר?שקשה לעמוד ועוד יותר קשה להתכופף.

זה הגיוני, הגוף שלך עייף/מותש/עובד קשה
חלק מסמולוב

• פותח/ת השרשור
שלום,
שוב יש לי שאלה לגביי הסמולוב ולגביי ההרגשה שלי בזמן שאני מתאמן.
תקשיב, היום התאמנתי בעומס חדש(כמובן). עד עכשיו זה היה יחסית מתון, אבל בסטים האחרונים אני אשכרה רועד(כל הגוף)ועוברים בי גלים של קור וחום. מה גם שאני מרגיש מן חולשה כללית בגוף.
זה טבעי שארגיש ככה?יש לך אולי איזה טיפ?לא יודע..אוכל כלשהו בזמן אימון או משהו

שלום,
שוב יש לי שאלה לגביי הסמולוב ולגביי ההרגשה שלי בזמן שאני מתאמן.
תקשיב, היום התאמנתי בעומס חדש(כמובן). עד עכשיו זה היה יחסית מתון, אבל בסטים האחרונים אני אשכרה רועד(כל הגוף)ועוברים בי גלים של קור וחום. מה גם שאני מרגיש מן חולשה כללית בגוף.
זה טבעי שארגיש ככה?יש לך אולי איזה טיפ?לא יודע..אוכל כלשהו בזמן אימון או משהו
לא קפצת במקרה לתוכנית מתקדמת לכוח ( סומולוב ) לפניי שסיימת את שלב המתאמן המתחיל עם תוכניות כוח למתחילים?
לא מזלזל או משהו אבל אתה שואל שאלות של מתחילים שפעם ראשונה בחיים עושים תוכנית כוח אמיתית אחרי שכל החיים הם רגילים לפמפם בייספס בABCD

• פותח/ת השרשור
לא קפצת במקרה לתוכנית מתקדמת לכוח ( סומולוב ) לפניי שסיימת את שלב המתאמן המתחיל עם תוכניות כוח למתחילים?
לא מזלזל או משהו אבל אתה שואל שאלות של מתחילים שפעם ראשונה בחיים עושים תוכנית כוח אמיתית אחרי שכל החיים הם רגילים לפמפם בייספס בABCD
לא עשיתי ABCD בחיים שלי. בשום תוכנית כוח שעשיתי עד עכשיו לא הרגשתי ככה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית