הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעבר מסלקום לחברת סלולר אחרת

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
לאיזו חברת סלולר תמליצו לעבור?
עובר בעיקר עלות החבילות בחברות הגדולות.
חשוב שתיהיה זולה קודם כל(חבילה ללא הגבלה), עם חבילת אינטרנט גדולה כמה שיותר.
אשמל גם אם תשתפו בחסרונות כאלה או אחרים בחברות כלשהן.
תודה.

לא לפלאפון זה בטוח.
חרא שירות, סגרו חצי מהסניפים שלהם בארץ, עובדים על לקוחות עם החשבוניות של סוף חודש והמחירים שלהם מוגזמים

פלאפון האינטרנט הכי מהיר, אבל כמו שכתבו חרא שירות.
לך ליופון, יעשו לך אינטרנט ללא הגבלה בגרושים, אם אתה קונה במגה אז זה בכלל משתלם. אני לא משלם לפלאפון, הכל מהקניות במגה שאני גם ככה צריך (מסה)

• פותח/ת השרשור
פלאופון, סלקום, אורנג׳ לא מעוניין.
לא רוצה לשלם לחברה על שם ומיליון עובדים, כשיש חברות שמספקות את אותן החבילות בהרבה יותר זול.

עוד הצעות?

פלאופון, סלקום, אורנג׳ לא מעוניין.
לא רוצה לשלם לחברה על שם ומיליון עובדים, כשיש חברות שמספקות את אותן החבילות בהרבה יותר זול.

עוד הצעות?

אני כבר תקופה (למעשה, מאז שהם יצאו לשוק) עם הוט מובייל. השירות, כשהייתי צריך אותו, היה טוב (בהשוואה לשירות שקיבלתי בפלאפון ואורנג'). לא הייתה פעם אחת בה הייתה טעות בחשבונית - מה שקרה מספר פעמים עם פלאפון ואורנג'. לפעמים יש בעיות קליטה במכשיר.

אני ב012mobile ומרוצה לגמרי, העברתי לשם גם את כל המשפחה חח
השירות שלהם מעולה (ויש צ'אט באינטרנט ואין צורך להתקשר ולחכות שעות על הקו, זה ממש נוח), אין טעויות בחשבוניות, כל הזמן ישנה קליטה, אינטרנט מהיר.. אתה יכול לעבור בין תוכנית לתוכנית כמה שבא לך ואיך שבא לך שזה ממש נוח (ז"א שאם פתאום לכבוד חג חנוכה יש מבצע של ללא הגבלה ו3 GB מהירות ב40 ש"ח אתה יכול לעבור לזה בלי שום התחייבות וכו' וכו').
אין לי שום דבר רע להגיד על החברה הזו.

לגבי גולן טלקום - אל תתקרב אליהם. הייתי אצלם כמה חודשים וזה לגמרי הספיק לי. האינטרנט כל הזמן היה מתנתק, לא הייתה לי קליטה בבית בכלל (בכללי היא הייתה נופלת), השירות שלהם על הפנים.

היי, הייתי בגולן טלקום והסיבה היחידה שנשארתי 3 חודשים כי זה היה בחינם, קליטה ואינטרנט על הפנים. עכשיו עברתי ל012 ואני ממש ממש מרוצה. אחלה קליטה ואינטרנט מצויין. ממליץ

אני בהוט מובייל מאז שהם נפתחו אחלה חברה יש תמיד קליטה ואינטרנט מהיר והכי טוב שהמחיר קבוע ואין את ההפתעות בחשבון כמו שהיה באורנג!!

פלאפון האינטרנט הכי מהיר, אבל כמו שכתבו חרא שירות.
לך ליופון, יעשו לך אינטרנט ללא הגבלה בגרושים, אם אתה קונה במגה אז זה בכלל משתלם. אני לא משלם לפלאפון, הכל מהקניות במגה שאני גם ככה צריך (מסה)
תוכל לפרט בבקשה יותר?

תוכל לפרט בבקשה יותר?
בטח.
ליופון יש תוכנית, קנייה חודשית במגה בסה"כ של 1500+ ש"ח או תדלוק בדור אלון אתה לא משלם על הפלאפון.
אני מגיע לתשלום הזה ממילה, אז למה לא לקבל פלאפון חינם? התמיכה בסדר גמור, יש קליטה בכל מקום והאינטרנט סביר מאד, לא צריך יותר!

בטח.
ליופון יש תוכנית, קנייה חודשית במגה בסה"כ של 1500+ ש"ח או תדלוק בדור אלון אתה לא משלם על הפלאפון.
אני מגיע לתשלום הזה ממילה, אז למה לא לקבל פלאפון חינם? התמיכה בסדר גמור, יש קליטה בכל מקום והאינטרנט סביר מאד, לא צריך יותר!
1,500, מעניין. זה סכום של קניה משפחתית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית