הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה 5 ימיםם לפנייייייייי

אתה תותח על!
אל תתייחס לכל הקנאים, עשית התקדמות עצומה
וקלן? אפשר לחשוב מה זה, מוסיף אולי 10% בחיטוב. אפשר לחשוב מדובר בT3, DNP או אנאבוליים...

איך אתה מבצע את הייבוש הזה שאמרת בדיוק? ( סקרן מה זה)..

אתה מאוד תותח אחי !

כל הכבוד בהצלחה שם.

ד"א איך עוד לא קלטתם את ההומור של משה?

מה הקטע לשקר באינטרנט על הדברים שאתה לוקח/מזריק?
את יודע, ארץ ישראל היא מדינה קטנה. ברגע שמישהו קונה חומרים כאלו ואחרים זה לא בדיוק קשה לדעת מה אותו אחד קנה/הזריק/שתה.

גם אני שמעתי כמה ספקולציות עליו, עדיין ילד לפני צבא. אז אני לא מתפלא על ההתנהגות

אתה גדל בחיטוב ?
מטורף ! גם אם אתה לוקח וגם אם לא זה לא מוריד מהעובדה שאתה משקיע ומפציץ אז מה זה משנה בכלל

נראה מדהים, מחכה לראות אותך בתחרות ,השינוי שעשית בחודשים האחרונים הוא מטורף אנשים כמוך נותנים לי הרבה מוטיבציה להמשיך להתאמן

• פותח/ת השרשור
אתה גדל בחיטוב ?
מטורף ! גם אם אתה לוקח וגם אם לא זה לא מוריד מהעובדה שאתה משקיע ומפציץ אז מה זה משנה בכלל
אם תשווה תמונות שלי מתחילת החיטוב תראה שאני בול אותו גודל פשוט שהעור מתהדק וכל הסיבים יוצאאים זה נותן אפקט של יותר גודל
היד שלי בכלל 39 סמ לצורך בשוואה ונראית 41-2

כל הכבוד על ההשקעה, רואים שאתה עובד קשה...
אני מתאר לעצמי שעכשיו זה הזמן הכי קשה בשבילך והמצב רוח ברצפה בגלל התזונה.
תחזיק מעמד

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על ההשקעה, רואים שאתה עובד קשה...
אני מתאר לעצמי שעכשיו זה הזמן הכי קשה בשבילך והמצב רוח ברצפה בגלל התזונה.
תחזיק מעמד
אני שמח על גילוי האמפתיה וההבנה אף אחד לא מסוגל להבין !!
בהחלט זמן קשה אבל המצב רוח בשמייםםםם

• פותח/ת השרשור
אתה מתגייס בקרוב? בייספס מעולה, בהצלחה.
25.12
לא יודע, עשו לי המון בלאגן עם זה, אני אפרט בקצרה - התקבלתי לאוניברסיטה כחלק מהמיון לעתודה, הצבא 3 ימים לפני תחילת שנת הלימודים הודיע על אי קבלה למסלול עצמו, אחרי ערעור שקיבלתי עליו תשובה שבועיים מאוחר יותר (אחרי שהתחילו הלימודים כמובן) , הודיעו לי שחסר טופס ששלחתי בכלל לפני מעל חצי שנה, הלכתי לעשות ריאיון נוסף והודיעו לי שהתשובות יגיעו מהר כי כבר התחילה השנה, אחרי טרטורים המון טלפונים ו3 שבועות נוספים קיבלתי תשובה שהתקבלתי למסלול, יום אחר כך קיבלתי הודעה מהאוניברסיטה שלא התקבלתי כי מן הסתם עברו 5 שבועות כבר ולא הסדרתי תשלום.
בגדול - צה"ל זונות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית