נק' מוניטין:
466
- 450
- 283
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהצלחה.
לא פשוט, אבל בהחלט אפשרי (לעלות שריר ולא שומן).
יש לך תוכנית איך תגשים את המטרה?
מחזיק לך אצבעות.
מטורף אחי, היית שלד
שינוי יפה מאוד כל הכבוד!
כרגע אתה לא שחיף, יש לך מסה נחמדה בכתפיים ובחזה, לא הכי שרירי אבל לא שחיףממורעב לשחיף. גם משהו חח.
כרגע אתה לא שחיף, יש לך מסה נחמדה בכתפיים ובחזה, לא הכי שרירי אבל לא שחיף
זה אכן משקל נמוך, אבל משקל זה לא תמיד הכלנחמד לשמוע, אבל 63 קילו על 1.78 זה שחיף לא?
אני דווקא חושב שזה אפשרי ב4 חודש לעלות את זה נקי.אני יהיה כנה איתך אני חושב שעפתה רחוק עם המטרה שלך. לשים 5 או 7 קילו ב4 חודש זה לא ראלי,
אתה תעלה אותם זה פשוט לא תהיה עלייה נקייה.
דעתי תכווון ל3 קילו גג עלייה במשקל. תוך כדי הקפדה שיש התקדמות בנפחי עבודה שלך לאורך הזמן. שיהיה מספיק גירוי לבניית שריר.
שמע אפשרי עם גנטיקה טובה אולי, חומרים גם יכולים לשחק פה.אני דווקא חושב שזה אפשרי ב4 חודש לעלות את זה נקי.
זה כולה דורש לעלות חצי ק"ג בשבוע, להיות ב500 קלוריות פלוס קלורי, ולהתאמן בצורה ממש טובה.שמע אפשרי עם גנטיקה טובה אולי, חומרים גם יכולים לשחק פה.
לגבי גנטיקה טובה למי שיש יודע ולא חושב שהוא לוקח משהו.
בסופו של יום זאת הדעה שלי. 5-7 קילו שריר זה המון, אפילו אם זה 4 קילו שריר נוזלים ושומן זה לא יהיה קל
אני ממליץ לך ללמוד את כל הדברים שעוזר לאנשים בחיטוב, ולעשות בדיוק ההיפך.האימונים האמיתיים בשבילי הם הארוחות.
אני יהיה כנה איתך אני חושב שעפתה רחוק עם המטרה שלך. לשים 5 או 7 קילו ב4 חודש זה לא ראלי,
אתה תעלה אותם זה פשוט לא תהיה עלייה נקייה.
דעתי תכווון ל3 קילו גג עלייה במשקל. תוך כדי הקפדה שיש התקדמות בנפחי עבודה שלך לאורך הזמן. שיהיה מספיק גירוי לבניית שריר.
הניסיון האישי שלי יחסית מוגבל, אבל ממה שאני מכיר עלייה של 2-1.5 קילו בחודש היא טיפוסית.
אני לא מודאג מעלייה בשומן, לא יזיק לי לפתח טיפה מאגרים ואני כרגע באחוז נמוך
האמת היא שלא כדאי לך לעלות בשומן, עכשיו אין לך הרבה מסת שריר, וכל קילו שומן שתשים יהיה בולט לעין, הרבה יותר בולט מאשר בחור שיש לו כבר מסת שריר יפה. שומן לדעתי בשום תרחיש לא ישפר לך את המראה של הטורסו. אתה על אחוז שומן מצויין להתחיל בו מסה נקייה.
זה שהמסה נקייה לא אומר שלא צריך גם להתאמץ במטבח וכו, אבל אם אתה עולה יותר מ2 אחוז משקל גוף בחודש, תוריד את הרגל מהגז עם הקלוריות
לא יודע ממי אבל לא ממה שאני מכיר, אם זה היה ככה אנשים היו מתפוצצים במבחינת נראות כל שנה.הניסיון האישי שלי יחסית מוגבל, אבל ממה שאני מכיר עלייה של 2-1.5 קילו בחודש היא טיפוסית.
אני לא מודאג מעלייה בשומן, לא יזיק לי לפתח טיפה מאגרים ואני כרגע באחוז נמוך
לא יודע ממי אבל לא ממה שאני מכיר, אם זה היה ככה אנשים היו מתפוצצים במבחינת נראות כל שנה.
יש עניין של תמורה פוחתת. אולי תצליח לבנות חצי קילו שריר בחודש הראשון אם הכל טוב ויפה אבל משם הכל ירידה.
להיות עם ציפיות גבוהות יעשה 2 דברים.
יבאס אותך מהתוצאה הסופית
יגרום לך להשמין.
הלוואי באמת תוכיח אותי אחרת. אבל ההבדל בין אפשרי לסביר הוא מאוד מאוד רחוק