הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

5 קילו בשלושה חודשים.

יושב_על_הכס

משתמש פעיל
450
283
נק' מוניטין:
466
450
283
מפרסם כדי לקבל קצת מוטיבציה בתקופה קשה. השינוי צנוע, אבל סך הכול אני מרוצה. כרגע 1.78, שוקל 63. בעידכון הבא עוד 3-4 חודשים מקווה לשקול 70.

upload_2020-12-3_17-41-47.png

upload_2020-12-3_17-42-57.png

קבצים מצורפים

• upload_2020-12-3_17-42-33.png
    upload_2020-12-3_17-42-33.png
    KB 105.9 · צפיות: 130
בהצלחה.
לא פשוט, אבל בהחלט אפשרי (לעלות שריר ולא שומן).
יש לך תוכנית איך תגשים את המטרה?

מחזיק לך אצבעות.

• פותח/ת השרשור
בהצלחה.
לא פשוט, אבל בהחלט אפשרי (לעלות שריר ולא שומן).
יש לך תוכנית איך תגשים את המטרה?

מחזיק לך אצבעות.

דווקא נראה לי שבמצב שלי אין ממש הבדל בין עלייה בשומן לעלייה בשריר, מבחינת מאמץ. האימונים האמיתיים בשבילי הם הארוחות.

התוכנית שלי היא להמשיך לעשות את מה שעשיתי עד עכשיו, כי בינתיים זה עובד. הזמנתי גם קריאטין, אמור לעזור קצת.

אני יהיה כנה איתך אני חושב שעפתה רחוק עם המטרה שלך. לשים 5 או 7 קילו ב4 חודש זה לא ראלי,

אתה תעלה אותם זה פשוט לא תהיה עלייה נקייה.

דעתי תכווון ל3 קילו גג עלייה במשקל. תוך כדי הקפדה שיש התקדמות בנפחי עבודה שלך לאורך הזמן. שיהיה מספיק גירוי לבניית שריר.

אני יהיה כנה איתך אני חושב שעפתה רחוק עם המטרה שלך. לשים 5 או 7 קילו ב4 חודש זה לא ראלי,

דעתי תכווון ל3 קילו גג עלייה במשקל. תוך כדי הקפדה שיש התקדמות בנפחי עבודה שלך לאורך הזמן. שיהיה מספיק גירוי לבניית שריר.
אני דווקא חושב שזה אפשרי ב4 חודש לעלות את זה נקי.

אני דווקא חושב שזה אפשרי ב4 חודש לעלות את זה נקי.
שמע אפשרי עם גנטיקה טובה אולי, חומרים גם יכולים לשחק פה.

לגבי גנטיקה טובה למי שיש יודע ולא חושב שהוא לוקח משהו.

בסופו של יום זאת הדעה שלי. 5-7 קילו שריר זה המון, אפילו אם זה 4 קילו שריר נוזלים ושומן זה לא יהיה קל

שמע אפשרי עם גנטיקה טובה אולי, חומרים גם יכולים לשחק פה.

לגבי גנטיקה טובה למי שיש יודע ולא חושב שהוא לוקח משהו.

בסופו של יום זאת הדעה שלי. 5-7 קילו שריר זה המון, אפילו אם זה 4 קילו שריר נוזלים ושומן זה לא יהיה קל
זה כולה דורש לעלות חצי ק"ג בשבוע, להיות ב500 קלוריות פלוס קלורי, ולהתאמן בצורה ממש טובה.
זה לא קל, זה ברור, אבל אני חושב שזה אפשרי.
האימונים האמיתיים בשבילי הם הארוחות.
אני ממליץ לך ללמוד את כל הדברים שעוזר לאנשים בחיטוב, ולעשות בדיוק ההיפך.

לדוגמה, קפה מדכא תאבון, זה עוזר בחיטוב, אני ממליץ לך לוותר על הקפה.
צום לסירוגין ממש עוזר בחיטוב, אני ממליץ לך לאכול ארוחת בוקר כמה שיותר מוקדם בבוקר, ככה תוכל לאכול יותר במהלך היום.
הרבה חלבון עוזר בחיטוב, אני ממליץ לאכול הרבה פחמימה.
גם עישון מדכא תאבון.
יש הרבה דברים שאתה יכול לעשות כדי לשפר את התאבון, בהצלחה.

• פותח/ת השרשור

הניסיון האישי שלי יחסית מוגבל, אבל ממה שאני מכיר עלייה של 2-1.5 קילו בחודש היא טיפוסית.

אני לא מודאג מעלייה בשומן, לא יזיק לי לפתח טיפה מאגרים ואני כרגע באחוז נמוך

הניסיון האישי שלי יחסית מוגבל, אבל ממה שאני מכיר עלייה של 2-1.5 קילו בחודש היא טיפוסית.

האמת היא שלא כדאי לך לעלות בשומן, עכשיו אין לך הרבה מסת שריר, וכל קילו שומן שתשים יהיה בולט לעין, הרבה יותר בולט מאשר בחור שיש לו כבר מסת שריר יפה. שומן לדעתי בשום תרחיש לא ישפר לך את המראה של הטורסו. אתה על אחוז שומן מצויין להתחיל בו מסה נקייה.

זה שהמסה נקייה לא אומר שלא צריך גם להתאמץ במטבח וכו, אבל אם אתה עולה יותר מ2 אחוז משקל גוף בחודש, תוריד את הרגל מהגז עם הקלוריות

• פותח/ת השרשור
האמת היא שלא כדאי לך לעלות בשומן, עכשיו אין לך הרבה מסת שריר, וכל קילו שומן שתשים יהיה בולט לעין, הרבה יותר בולט מאשר בחור שיש לו כבר מסת שריר יפה. שומן לדעתי בשום תרחיש לא ישפר לך את המראה של הטורסו. אתה על אחוז שומן מצויין להתחיל בו מסה נקייה.

זה שהמסה נקייה לא אומר שלא צריך גם להתאמץ במטבח וכו, אבל אם אתה עולה יותר מ2 אחוז משקל גוף בחודש, תוריד את הרגל מהגז עם הקלוריות

אני מתכוון שאם בעתיד יהיה לי התקף קרוהן, לא יזיק לי שיהיו קצת מאגרי שומן שהגוף יוכל לשרוף במקום שריר. לגבי מראה אתה כנראה צודק, אבל מהתמונות זה נראה כאילו שבשלושה חודשים האחרונים לא עליתי גרם שומן.

לא יודע ממי אבל לא ממה שאני מכיר, אם זה היה ככה אנשים היו מתפוצצים במבחינת נראות כל שנה.

יש עניין של תמורה פוחתת. אולי תצליח לבנות חצי קילו שריר בחודש הראשון אם הכל טוב ויפה אבל משם הכל ירידה.

להיות עם ציפיות גבוהות יעשה 2 דברים.

יבאס אותך מהתוצאה הסופית

יגרום לך להשמין.

הלוואי באמת תוכיח אותי אחרת. אבל ההבדל בין אפשרי לסביר הוא מאוד מאוד רחוק

• פותח/ת השרשור
לא יודע ממי אבל לא ממה שאני מכיר, אם זה היה ככה אנשים היו מתפוצצים במבחינת נראות כל שנה.

יש עניין של תמורה פוחתת. אולי תצליח לבנות חצי קילו שריר בחודש הראשון אם הכל טוב ויפה אבל משם הכל ירידה.

להיות עם ציפיות גבוהות יעשה 2 דברים.

יבאס אותך מהתוצאה הסופית

יגרום לך להשמין.

הלוואי באמת תוכיח אותי אחרת. אבל ההבדל בין אפשרי לסביר הוא מאוד מאוד רחוק

זה נראה שעליתי בשומן בתמונות כאן? אם כבר עליתי יחסית נקי 5 קילו בשלושה חודשים האחרונים, 7 קילו ב -4 חודשים הבאים לא נראה בעייתי מדי. אני מניח שנדע עוד 4 חודשים, תודה על העצה.

כל הכבוד.
תמשיך עם האימוני כוח, תשמור על כמות חלבון מספקת 1.5-2 גרם לקילו משקל גוף, ותדאג לישון 7-8 שעות ולהתאושש כמו שצריך.
אתה בדרך הנכונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית