הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה 5 ימיםם לפנייייייייי

25.12
לא יודע, עשו לי המון בלאגן עם זה, אני אפרט בקצרה - התקבלתי לאוניברסיטה כחלק מהמיון לעתודה, הצבא 3 ימים לפני תחילת שנת הלימודים הודיע על אי קבלה למסלול עצמו, אחרי ערעור שקיבלתי עליו תשובה שבועיים מאוחר יותר (אחרי שהתחילו הלימודים כמובן) , הודיעו לי שחסר טופס ששלחתי בכלל לפני מעל חצי שנה, הלכתי לעשות ריאיון נוסף והודיעו לי שהתשובות יגיעו מהר כי כבר התחילה השנה, אחרי טרטורים המון טלפונים ו3 שבועות נוספים קיבלתי תשובה שהתקבלתי למסלול, יום אחר כך קיבלתי הודעה מהאוניברסיטה שלא התקבלתי כי מן הסתם עברו 5 שבועות כבר ולא הסדרתי תשלום.
בגדול - צה"ל זונות.
איזה מסלול ? ועתודה של מה רצית לעשות ?

• פותח/ת השרשור
כמה אמרת שהפסיכומטרי שלך ? אני זוכר שהוא היה ממש גבוהה ... אולי כדאי לך לעשות עתודה מדעי המחשב אם יש לך ראש
אני לא מעוניין במדעי המחשב מן הסתם בגלל זה הלכתי למשו שאני כן רוצה
הפסיכו 716 התקבלתי בהתחלה ללא תעודת בגרות ואז השלמתי ח

תסתכל על הצד החיובי - להיות עתודאי פסיכולוגיה בצבא זה ממש לא כדאי. מהרבה סיבות שלא אכתוב כאן

• פותח/ת השרשור
עדכון לפני סיום העמסה
72 קילו

קבצים מצורפים

• prhsia.jpg
    prhsia.jpg
    KB 36.7 · צפיות: 478
  • relaxed27nov.jpg
    relaxed27nov.jpg
    KB 62.9 · צפיות: 477
  • פותח/ת השרשור
כתפיים ענקיות!! זה נותן מסגרת ומראה גדול הרבה יותר.
בהצלחה בתחרות! כל הכבוד
בהחלט כל החצי שנה הכנה הזו נתתי עליהם עבודה פעמיים בשבוע במשך ארבעה חודשים עד שקיבלו פרופורציה

אתה נראה מפחיד על אחוז כזה, אתה נראה כמו ניצול שואה.
בכל מקרה עשית אחלה תהליך, לקחת שלישי נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית