הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנון אימונים בחיטוב

power rack

משתמש קבוע
1,911
431
נק' מוניטין:
932
1,911
431
בית
אז ככה,
עשיתי ss עד לפני שבועיים והגעתי למשקלים הבאים:
סקוואט 112.5 5x3
דדליפט 120 5x1
פרס 52.5 5x3 אחרי ריסט. השיא היה 57.5 5,5,4
בנץ׳ 82.5 5x3

בשבועיים הללו עשיתי רק בנץ׳ מהארבעה בעקבות פציעה בכף הרגל וקידמתי אותו עד 92.5 5,4,3 או 90 5x3

עכשיו אני בריא ורוצה לעבור לחיטוב. איזה תוכנית אתם ממליצים? ואיך לחזור למשקלי העבודה? מאיזה משקלים להתחיל?

@incin
@Beast and cheat

אז ככה,
עשיתי ss עד לפני שבועיים והגעתי למשקלים הבאים:
סקוואט 112.5 5x3
דדליפט 120 5x1
פרס 52.5 5x3 אחרי ריסט. השיא היה 57.5 5,5,4
בנץ׳ 82.5 5x3

בשבועיים הללו עשיתי רק בנץ׳ מהארבעה בעקבות פציעה בכף הרגל וקידמתי אותו עד 92.5 5,4,3 או 90 5x3

עכשיו אני בריא ורוצה לעבור לחיטוב. איזה תוכנית אתם ממליצים? ואיך לחזור למשקלי העבודה? מאיזה משקלים להתחיל?

@incin
@Beast and cheat
דדליפט הגעת ל127.5

אם קידמת את הבנץ' ב7.5 ק"ג לחמש חזרות תוך שבועיים לא הייתי נכנס לחיטוב והייתי ממשיך להעלות אותו.

מה המצב כרגע מבחינת משקלי עבודה בסקוואט/דדליפט? כמה הם ירדו?

• פותח/ת השרשור
אם קידמת את הבנץ' ב7.5 ק"ג לחמש חזרות תוך שבועיים לא הייתי נכנס לחיטוב והייתי ממשיך להעלות אותו.

מה המצב כרגע מבחינת משקלי עבודה בסקוואט/דדליפט? כמה הם ירדו?

אימון הבא לנסות מקסימום בסקוואט ובדדליפט? לחמישיות כמובן

אימון הבא לנסות מקסימום בסקוואט ובדדליפט? לחמישיות כמובן

לא הייתי מנסה מקסימום אחרי שבועיים שלא עשיתי אפילו סט אחד, תעשה אימון קל/בינוני בשביל להחזיר את ה-Groove של התנועה ובהמשך (אימון הבא או אח"כ) תראה מה מצבך מבחינת משקלי עבודה.

• פותח/ת השרשור
לא הייתי מנסה מקסימום אחרי שבועיים שלא עשיתי אפילו סט אחד, תעשה אימון קל/בינוני בשביל להחזיר את ה-Groove של התנועה ובהמשך (אימון הבא או אח"כ) תראה מה מצבך מבחינת משקלי עבודה.

אז אתה אומר למשוך את המסה עוד איזה שבוע. להחזיר את המשקלים ואז לינארית רגילה עם שבירת שיאים אחרי חודש?

אז אתה אומר למשוך את המסה עוד איזה שבוע. להחזיר את המשקלים ואז לינארית רגילה עם שבירת שיאים אחרי חודש?

כן, הייתי מחזיר את המשקלים למה שהם היו ואז עובר ללינארית בחיטוב או לכל תוכנית אחרת ששומרת על עצימות גבוהה עם נפח שמתאים לגירעון קלורי.

בנוסף, אני אישית לא הייתי נכנס לחיטוב אם הבנץ' שלי פתאום היה מתקדם 7.5 ק"ג בשבועיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית