עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה מו ומו לא מומו חח והיא ברמה ממש ממש גבוהה, לא יודע אם זה מקום להתחזר כי המחירים לא ממש זולים, אבל טעים בטירוף.ה-מו מו זה ברחובות במקרה ?
באמת אחלה מקום הבעיה שהייתי אוכל לשם רק עם חברים כי המשפחה שומרת כשרותנראה לי שהייתי שם עם המשפחה, לקחתי סטייק פילה שממש גמר אותי, הוא היה עבה ברמות.
המבורג לא ממש עפתי אבל נחמד..באמת אחלה מקום הבעיה שהייתי אוכל לשם רק עם חברים כי המשפחה שומרת כשרות
אבל מי שברחובות ויש לו טיפה כסף הייתי ממליץ גם המבורג לא רעה.
איך היה ביומנגס באמת? שווה נסיעה?המבורג לא ממש עפתי אבל נחמד..
מו ומו מסעדה על רמה
היה אחלה אבל לא שווה שעה נסיעה .. במיוחד שאכלתי רק 220איך היה ביומנגס באמת? שווה נסיעה?
חח אבל בתכלס מה יש לנו ברחובות?היה אחלה אבל לא שווה שעה נסיעה .. במיוחד שאכלתי רק 220
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגע הזה שאתה אוכל חזה עוף בBBB ושומע שולחן לידך שחיף אומר לחבר שלוחח אבל בתכלס מה יש לנו ברחובות?
הבלאק לא מה שהיה (לא מתקרב)
המבורג כמו שכתבתה חמוד מינוס
וBBB יושבים שם ילדונים שחיפים
🖕חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגע הזה שאתה אוכל המבורגר בBBB ומי שיושב בשולחן לידך אוכל חזה עוף.
http://www.ashdodmenu.co.il/meat/קירה/באשדוד יש מסעדה יקרה שאכלתי בה קרוב לחוף המבורגר אנטריקוט עם שומן כבש. פשוט ברח לי השם ,אני אחכה שמי שישב איתי יחזור לSMS ואני אכתוב כאן..
מבחינת ההמבורגר ביומנגוס - זה הפוסט שגרם לי מלכתחילה ללכת אליהם שבוע שעבר לראשונה 😃