הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המבורגר ביומנגס,איזה הכי טוב?

באשדוד יש את גמברינוס, שזה פאב מסעדה מטורף עם פירות ים מדהימים ובירה צ׳כית מעולה. כל מי שמהאזור שילך ! חוויה מובטחת !!

נראה לי שהייתי שם עם המשפחה, לקחתי סטייק פילה שממש גמר אותי, הוא היה עבה ברמות.

נראה לי שהייתי שם עם המשפחה, לקחתי סטייק פילה שממש גמר אותי, הוא היה עבה ברמות.
באמת אחלה מקום הבעיה שהייתי אוכל לשם רק עם חברים כי המשפחה שומרת כשרות
אבל מי שברחובות ויש לו טיפה כסף הייתי ממליץ גם המבורג לא רעה.

באמת אחלה מקום הבעיה שהייתי אוכל לשם רק עם חברים כי המשפחה שומרת כשרות
אבל מי שברחובות ויש לו טיפה כסף הייתי ממליץ גם המבורג לא רעה.
המבורג לא ממש עפתי אבל נחמד..
מו ומו מסעדה על רמה

חח אבל בתכלס מה יש לנו ברחובות?
הבלאק לא מה שהיה (לא מתקרב)
המבורג כמו שכתבתה חמוד מינוס
וBBB יושבים שם ילדונים שחיפים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגע הזה שאתה אוכל חזה עוף בBBB ושומע שולחן לידך שחיף אומר לחבר שלו
"אחי קח 300 זה הרבה חלבון וקלוריות וככה אתה תגדל במסה)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגע הזה שאתה אוכל המבורגר בBBB ומי שיושב בשולחן לידך אוכל חזה עוף.

קירה באמת השתפרו ברמה לאחרונה, אבל אין מקום להשוות עם יומנגוס לדעתי, וגם לא עם שאר רשתות ההמבורגרים.

יש לך את סינטה - אני עובד שם, אבל הבשר מאוד איכותי והמחירים סבירים ביחס לתמורה.

יש את ספייס ורטטוי במושב אמונים ממש ליד. באמת מסעדות איכותית. אחת חלבית ואחת בשרית ברמה מאוד גבוהה(מנגד, ארוחה לזוג תעלה לך 500 שקל).

גמברינוס בהחלט פסגת קולינריה ובירה מהגדולות באשדוד והסביבה. האנרטקוט שלהם עולה 120 שקל ואתה מקבל 660 גרם בשר משובח עם תפוחי אדמה ככה להתמלא לגמריי. נתח הקבצים והצלעות שלהם הם תענוג לחך.

מי שקופץ לאשדוד והסביבה בהחלט יש ממה להנות כאן מבחינת אוכל ובילוי של שישי רגוע 😃

זה זרם לענייני בשר בכללי ובאזור אשדוד, הוספתי את טיפת המידע שיש לי, רק כדי לסבר את האוזן. בכל זאת - אוף טופיק.

מבחינת ההמבורגר ביומנגוס - זה הפוסט שגרם לי מלכתחילה ללכת אליהם שבוע שעבר לראשונה 😃

שהצרפתי שלהם בהחלט שם אותם בראש הרשימה של הבשרים האיכותיים יותר שאכלתי בחיים.

מצד שני, אני מכיר רק את הבשרים שבביצה המקומית כאן ועוד כמה מקומות מרוחקים יותר.

אני חוגג יום הולדת כבר בערך 7 שנים בגמברינוס, כל שנה.
אחלה מקום עם אחלה אווירה שבעולם, אבל זה באמת לא קשור להמבורגרים. 😃

אני מחזיר תפוסט מהקבר.
אנשים יקרים, היום הייתי עם אחי ועוד בנדוד (כולנו חזירים) החלטנו שנסע בערב. לוקח בערך 40 דקות נסיעה מיפו (לנו 30),
פה הגיע החלק המעצבן.. הגענו למקום.. היה פשוט תור מפוצץ אבל מפוצץ חיכינו שעה והתחלנו כבר להיות עצבניים.
תכננו ללכת, אבל פתאום קראו בשם שלנו. אז ככה, זה לא ההמבורגר הכי טוב בארץ, נקודה. זה ההמבורגר אולי המיוחד ביותר?
בסה"כ נחמד. הדסון רמה מעל. לקחנו את הפיני, הצרפתי והמקסיקני כל אחד 440 והתחלקנו בנינו כדי לטעום את הכל.
הצרפתי לפי דעתי הטעים ביותר (לקחתי עם חמאת כמהין קטלנית). בתכלס ההמבורגר לא יותר מטעים.
ד"א, הם לא עושים את ההמבורגר בעצמם במקרה החנינו את האוטו לייד הפח והיה שם את הקופסאות שלהם, הם קונים תהמבורגרים מאיזה קצב אחד.
אם לומר את האמת, שווה נסיעה של 30 -40 דקות, פעם ב-, בגלל שההמבורגר באמת מיוחד. אבל לחכות שעה בתור? ממש לא.
בכללי יצאתי דיי מאוכזב, אבל עם טעם טוב בפה.

אני דווקא חושב שהבשר ספציפית מצויין מה שמוריד להם מהערך זה הצ'יפס (למרות שהשתפר במעבר לרופין) והלחמניה די פשוטה (במוזס לטעמי הלחמניה הכי טובה, מתקתקה). לגבי קונים מקצב אין לי מושג, היה תווית כלשהי על ההמבורגרים? יכול להיות שהם מכינים במקום בקופסאות שיהיה נוח. בכל אופן אם הם מוציאים את הייצור בשר לקצב זה לאו דווקא בהכרח רע כל עוד זה משלוחים יומיים וטריים.

אם אתה באמת אוהב המבורגרים - ממליץ בחום על מיטבול בראשון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית