הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיבולת שועל לפני אימון בחיטוב

• פותח/ת השרשור root1
  • פורסם בתאריך

root1

משתמש פעיל
797
103
נק' מוניטין:
221
797
103
התחלתי כבר שבוע חיטוב דל-דל-דל פחמימה. לא נוגע בלחם ופחמימות מלבד מה שכבר בעוף \ ירקות \ סלטים וכ'.
רוב התפריט זה חלבונים ממקורות כמו חזה עוף \ הודו \ בשר \ שייק חלבון (פעמיים ביום) ביצים וכ'.
לאדע אם זה קשור אבל אני לוקח גם סנטרום (להשלים ויטמינים לגוף)

הכוונה להשאר ככה עוד קצת לרוקן לגמרי את הפחמימות ואז לחזור לשלב בהדרגה.
עד עכשיו עובד יופי ב"ה ורואים תוצאות.
מחר אני משנה תוכנית אימונים שלא שיניתי כבר הרבה זמן. ואני מחפש אנרגיה טובה לפני האימון שתתאים לחיטוב כמה שפחות קלוריות ופחמימות.

עד עכשיו אני לוקח לפני האימון jack3d עובד נהדר. אבל אני רוצה יותר לשמר על המסה (שבקושי יש..) כי הדרך לחיטוב עוד ארוכה.
חשבתי בבקרים של אימון לבשל אבקת חלבון עם שיבולת שועל וחלב.

בדקתי את הערכים של שיבולת שועל ל100 גרם (אני לא מאמין שאשתמש ב100 גרם במנה אני יותר בכיוון של 2-3 כפות)
וזה יוצא:
59 קלוריות שמתחלקות כך:
חלבונים - 2.6 גרם
שומן - 1 גרם
פחמימות - 10 גרם

נוסיף לזה את הסקופ חלבון והחלב כמה לדעתכם פחמימה וסכ"ה קלוריות יהיה?

השאלה זה אם השייק הזה יעיל (עם הג'ק3די) וכדאי לפני אימון והאם אין חשש של עיכוב שריפת שומן או משהו באימון בגלל הפחמימות (הגוף ישתמש בפחמימות במקום בשומן..?) זה יעזור במשהו בשמירה על המסת שריר?

כי עד היום לא כ"כ אכלתי לפני האימון. אני יודע שזה רע ושגוי, אבל אני מתאמן בבוקר וקשה לי לאכול בבוקר (נס קפה ג'ק ולמכון)
כרגע לא מרגיש חוסר באנרגיה באימון או משהו. אבל אני יודע שזה שגוי ואני מנסה למצוא לזה פתרון מבלי לפגוע בחיטוב (הדיי קיצוני אבל זמני)..

עריכה:
אני מדבר על ארוחה שממש לפני אימון (האימונים בבוקר מוקדם).

אגב קראתי בפורום אחר נושא דומה ורשמו לו שלא כדאי כי זו פחמימה "מורכבת מדי" אז קודם סליחה על הבורות (למרות שאני קורא בקילוגרם אבל שוכח כל יום מחדש) אפשר הסבר? ואם גם אתם תומכים בטענה, אז איזה תחליף ראוי יש?

Back
למעלה תחתית