הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הנעל האידאלית לריצה

eeeeeMakarena

מושעה
291
27
נק' מוניטין:
45
291
27
יש לי כאבים בגב התחתון אחרי ריצה משהוא מציק חשבתי שזה בגלל הנעלים ...
לפי חיפוש פה בפורום קצת היתבלבלתי 🫤...(ראו תמונה)
אני פשוט רץ על אספלט עדיף לרוץ על אספלט עם שכבת חול של כ 2סמ ? אין לי אפשרויות אחרות באזור..
פתרון לשתי הדעות ? ממה הכאב?
תודה! 😉

קבצים מצורפים

• אוי ואבוי.png
    אוי ואבוי.png
    KB 33.4 · צפיות: 181
http://www.anerobi.co.il/?CategoryID=23&ArticleID=351
אין דבר כזה נעל אידאלית לריצה, הכל שאלה של התאמה לכף הרגל...לפעמים לוקח זמן למצוא נעל מתאימה ולפעמים יש מזל ועושים קניה מצויינת על ההתחלה...תיעזר בקישור ששלחתי, אבל קח את זה בעירבון מוגבל ועדיף שתעשה בדיקה בחנות ספורט עם מכשור מתאים שיאבחן בדיוק את סגנון כף הרגל שלך...יש כמה חנויות כאלה בארץ

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
http://www.anerobi.co.il/?CategoryID=23&ArticleID=351
אין דבר כזה נעל אידאלית לריצה, הכל שאלה של התאמה לכף הרגל...לפעמים לוקח זמן למצוא נעל מתאימה ולפעמים יש מזל ועושים קניה מצויינת על ההתחלה...תיעזר בקישור ששלחתי, אבל קח את זה בעירבון מוגבל ועדיף שתעשה בדיקה בחנות ספורט עם מכשור מתאים שיאבחן בדיוק את סגנון כף הרגל שלך...יש כמה חנויות כאלה בארץ
משה צדק

לא טרחתי לקרוא את כל מה שהוא רשם חח...כן, אנחנו אומרים אותם דברים בגדול. לאנשים יש נטייה לקנות את הדגם היפה\במבצע\שהם שמעו מחבר שלהם שנוחה לו ואז אחרי חודשיים נפצעים ותוהים ממה זה...כמו שמתאימים מדרס צריך להתאים גם נעל.
אגב, לגבי השאלה השנייה שלך, יכול להיות שיש פיגור בחוזק של הגב התחתון לעומת שאר השרירים שמופעלים בריצה. אני זוכר שהיו תקופות שהייתי בעודף משקל קל, והיו לי כאבי גב תחתון תוך כדי הריצה. תרגילי כוח לגב התחתון אמורים לפצות על זה, לי זה עזר... מה שכן, אם אתה בעודף משקל שווה לבדוק את העניין ולנסות להוריד כמה קילוגרמים. בכל אופן אני מדבר על סמך חוויה אישית, יכול להיות שאצלך יש באמת בעיה רפואית.

אני הולך עם addidas glide 5.
נעל ממש נוחה.
לפני זה רצתי עם חרא נעל שכאבה לי בעקב ועכשיו אני מרגיש הבדל ממש,רציני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית