אחר רגליים

OrshGym

משתמש פעיל
403
17
נק' מוניטין:
23
403
17
מה קורה אנשים?
אני במאסה עכשיו ואני פשוט משתגע שאחרי כללללל אימון רגליים אני תפוס שלוש ימים אחר כך....כאילו הרגליים שלי לא מתאחות טוב....
אני אוכל טוב טוב (5-6 ארוחות ביום) יושן 7 שעות בלילה ועושה מתיחות אחרי האימון.
זה נורמאלי שדבר כזה קורה?

תודה מראש לעוזרים D=

כמה זמן אתה במאסה? בשבוע -שבועיים ראשונים זה ברור שזה יקרה במיוחד אם התחלת במשקלים גבוהים. זה נקרא שרירי DOMS .
מומלץ לעשות אופניים הליכון או סקי בשביל להזרים דם לרגליים ולגרום להם להתאושש אחרי אימון

• פותח/ת השרשור
כמה זמן אתה במאסה? בשבוע -שבועיים ראשונים זה ברור שזה יקרה במיוחד אם התחלת במשקלים גבוהים. זה נקרא שרירי DOMS .
מומלץ לעשות אופניים הליכון או סקי בשביל להזרים דם לרגליים ולגרום להם להתאושש אחרי אימון
אני במאסה כבר מעל 3 חודשים וכל אימון אני מתחיל ב5 דקות אופניים כי זה הדבר היחיד בערך שיש לנו בחדר כושר חחח (בסיס מה לעשות....)
זה גם לא משנה איך אני מרגיש שאני מסיים אימון....אם אני לא יכול ללכת אחרי או שסתם יש פאמפ קטן...תמיד אני אהיה תפוס 3 ימים לפחות!.

• פותח/ת השרשור
איזה תכנית אימון אתה עושה?
יכול להיות שאתה מתאמן יותר מדי.
שלוש פעמים בשבוע זה מספיק
אני עושה ABC 4 פעמים בשבוע....
חזה יד אחורית
רגליים כתפיים(תמיד יש מנוחה בין A לB בגלל שהכתפיים שלי צריכות מנוחה אחרי חזה)
גב יד קידמית.

מה שמצחיק זה שזה רק הרגליים בעייתיות.
יוצא לי פעם בשלוש שבועות לאמן אותן פעמיים שזה לא ניראה לי יותר מידי.

זה בגלל התכנית. הרגליים שלך לא מקבלות גירוי במשך 7 ימים. זה המון זמן. זה כמו מתאמן שעושה אימון אחד פעם בשבועיים ואז מתפלא למה השרירים נתפסו לו ביום של האימון. אני מציע לך להחליף את התכנית לFBW או AB (שזה אומר לפחות 2 אימונים על אותושריר בשבוע)
במידה ואתה מתעקש על ABC ואתה אומר שרק הרגליים בעייתיות הייתי מציע שתוריד במשקל ואם זה לא עובד לך אין לך ברירה אלא לשנות תוכנית.

קצת אירובי בקצב מתון ביום יומיים שלמחרת האימון עשוי לעזור. מבחינת תוספים מגנזיום ציטראט יהיה מאוד יעיל

אני עושה ABC 4 פעמים בשבוע....
מה שמצחיק זה שזה רק הרגליים בעייתיות.
יוצא לי פעם בשלוש שבועות לאמן אותן פעמיים.

עם ABC ארבע פעמים בשבוע ואימון רגליים פעמיים בשלושה שבועות (?!) אתה תסבול תמיד מ-DOMS.

הוא התכוון שכלצשבוע שלישי יש לו שני אימוני רגליים ובשבועות האחרים 1

עכשיו זה יותר מובן, בכל מקרה - עם ABC ארבע פעמים בשבוע DOMS הם די צפויים (מי עושה ABC ארבע פעמים בשבוע?)

• פותח/ת השרשור
עכשיו זה יותר מובן, בכל מקרה - עם ABC ארבע פעמים בשבוע DOMS הם די צפויים (מי עושה ABC ארבע פעמים בשבוע?)
ABC הכי נוחה לי לצבא כי נגיד יום חמישי אני לא יכול להתאמן....
מה אתה ממליץ לעשות?

הכי מומלץ SS שלוש פעמים בשבוע.
במקום השני FBW (אפשר גם ארבע)
ואם אין ברירה תעשה AB ארבע פעמים בשבוע.
ABC זה אסון.

ABC הכי נוחה לי לצבא כי נגיד יום חמישי אני לא יכול להתאמן....
מה אתה ממליץ לעשות?

תוכנית כוח בסיסית (הבחירה שלי), FBW או AB.

אין לי אישית בעיה עם ABC חמש/שש פעמים בשבוע, אם אתה כבר חזק ומסוגל להתאושש ולהתחייב לחדר כושר בצורה כזו.

• פותח/ת השרשור
ניסיתי כבר כמה פעמים להמיר את התוכנית שלי לAB אבל אני תמיד ניתקע...
כי אני צריך לקצץ תרגילים ואני לא ממש יודע מה לבחור.....נגיד בחזה יש לי בנץ, שיפוע חיובי , flys ומקבילים.....אז מה אני מוריד פה?
וגם אמרו לי שabc טוב למסה וab טוב לחיטוב בגלל התדירות....זאת הנפצה?

ניסיתי כבר כמה פעמים להמיר את התוכנית שלי לAB אבל אני תמיד ניתקע...
כי אני צריך לקצץ תרגילים ואני לא ממש יודע מה לבחור.....נגיד בחזה יש לי בנץ, שיפוע חיובי , flys ומקבילים.....אז מה אני מוריד פה?
וגם אמרו לי שabc טוב למסה וab טוב לחיטוב בגלל התדירות....זאת הנפצה?
flys , ואם צריך אז גם שיפוע חיובי

אם הייתי אתה הייתי עושה abcd
התאוששות טובה יותר עם אותם תוצאות.
עשיתי abc 4 פעמים בשבוע ואחרי אימון כתפיים ביום רביעי היה לי קשה לעשות בשבת חזה עוד פעם.

אם הייתי אתה הייתי עושה abcd
התאוששות טובה יותר עם אותם תוצאות.
עשיתי abc 4 פעמים בשבוע ואחרי אימון כתפיים ביום רביעי היה לי קשה לעשות בשבת חזה עוד פעם.

רגע רגע, אני רוצה להיות בטוח שהבנתי אותך - הבחור עושה ABC ארבע פעמים בשבוע, ואתה המלצת לו הרגע לעשות ABCD ארבע פעמים בשבוע?

לדעתי פשוט תמליץ לו לעשות ABCDE ארבע פעמים בשבוע, הכי טוב.

רגע רגע, אני רוצה להיות בטוח שהבנתי אותך - הבחור עושה ABC ארבע פעמים בשבוע, ואתה המלצת לו הרגע לעשות ABCD ארבע פעמים בשבוע?

תופתע לגלות שזה עובד טוב.
תנסה מתישהו

• פותח/ת השרשור
תופתע לגלות שזה עובד טוב.
תנסה מתישהו
קודם כל תודה רבה על התגובה.
אבל אני אני נוטה להסכים incin.
אמרו פה למעלה שצריך גירוי בתדירות יותר גבוה לשריר...(2-3) פעמים בשבוע וabcd לא משרת את המטרה הזאת. :0

שמעת על דבר כזה שabc למסה וab לחיטוב?....
אני פשוט מנסה להחכים.
מה אתה אומר זאת הנפצה או לא?
ותןדה עוד פעם 😃

קודם כל תודה רבה על התגובה.
אבל אני אני נוטה להסכים incin.
אמרו פה למעלה שצריך גירוי בתדירות יותר גבוה לשריר...(2-3) פעמים בשבוע וabcd לא משרת את המטרה הזאת. :0
שמעת על דבר כזה שabc למסה וab לחיטוב?....
אני פשוט מנסה להחכים.
מה אתה אומר זאת הנפצה או לא?
ותןדה עוד פעם 😃

תעשה מה שבא לך, אני אוהב יותר נפח מעצימות ולתת 12-14 סטים לשריר בטווח של 6-15 עובד עליי יותר טוב ואני לא יכול לבצע כזה אימון פעמיים בשבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית