אחר רגליים

OrshGym

משתמש פעיל
403
17
נק' מוניטין:
23
403
17
מה קורה אנשים?
אני במאסה עכשיו ואני פשוט משתגע שאחרי כללללל אימון רגליים אני תפוס שלוש ימים אחר כך....כאילו הרגליים שלי לא מתאחות טוב....
אני אוכל טוב טוב (5-6 ארוחות ביום) יושן 7 שעות בלילה ועושה מתיחות אחרי האימון.
זה נורמאלי שדבר כזה קורה?

תודה מראש לעוזרים D=

• פותח/ת השרשור
תעשה מה שבא לך, אני אוהב יותר נפח מעצימות ולתת 12-14 סטים לשריר בטווח של 6-15 עובד עליי יותר טוב ואני לא יכול לבצע כזה אימון פעמיים בשבוע.
אני אבדוק מה טוב בישבילי.
תודה רבה אחי D=

תופתע לגלות שזה עובד טוב.
תנסה מתישהו

וואלה.

ואתה אומר את זה על בסיס כמה ספרים שקראת בנושא אימונים וכמה מתאמנים שעברו תחתיך?
כשאתה מתאמן מתחיל - הכל עובד, וזו הסיבה שיש כל כך הרבה שרלטנים בתחום. אני רוצה לראות אותך מתקדם יותר מכמה חודשים ראשונים (במקרה הטוב) עם ABCD ארבע פעמים בשבוע.

שמעת על דבר כזה שabc למסה וab לחיטוב?....
אני פשוט מנסה להחכים.
מה אתה אומר זאת הנפצה או לא?
ותןדה עוד פעם 😃

כמובן שאני מכיר, בחיטוב עדיף להשקיע את הכוח המועט שיש בתרגילים מורכבים בעצימות גבוהה ולא בנפח מיותר - הרי אתה בכל מקרה לא תגדל, אז אין סיבה לעשות ABC ואפילו הייתי עושה FBW בחיטוב ולא AB.

בכל מקרה, ABC עושים חמש או שש פעמים בשבוע, לא ארבע - ורק אם אתה יכול להתאושש מכזה דבר ולהתחייב לחד"כ בתדירות כזו.

• פותח/ת השרשור
כמובן שאני מכיר, בחיטוב עדיף להשקיע את הכוח המועט שיש בתרגילים מורכבים בעצימות גבוהה ולא בנפח מיותר - הרי אתה בכל מקרה לא תגדל, אז אין סיבה לעשות ABC ואפילו הייתי עושה FBW בחיטוב ולא AB.

בכל מקרה, ABC עושים חמש או שש פעמים בשבוע, לא ארבע - ורק אם אתה יכול להתאושש מכזה דבר ולהתחייב לחד"כ בתדירות כזו.
אין לך מושג כמה אתה עוזר לי....
תודה רבה באמת אחי D=
אתה חושב שכדאי לי להחליף את הABC שלי לAB אפילו אם אני במסה?...מתחיל חיטוב ב17.1.14....(AB יבנה לי מסה יותר טוב מABC?)
(והאם אני אצתרך להחליף עוד פעם תוכנית כשאני אתחיל חיטוב?)

אין לך מושג כמה אתה עוזר לי....
תודה רבה באמת אחי D=
אתה חושב שכדאי לי להחליף את הABC שלי לAB אפילו אם אני במסה?...מתחיל חיטוב ב17.1.14....(AB יבנה לי מסה יותר טוב מABC?)
(והאם אני אצתרך להחליף עוד פעם תוכנית כשאני אתחיל חיטוב?)

אם אתה שואל מה הייתי בוחר - ABC ארבע פעמים בשבוע או AB ארבע פעמים בשבוע, הייתי הולך על AB בלי לחשוב פעמיים. לא הייתי פוסל גם שילוב של תוכניות כוח מדי פעם בשביל להתחזק ולהקפיץ את משקלי העבודה, גם אם המטרה היא אך ורק פיתוח גוף.
כשמתחילים חיטוב בדר"כ מחליפים תוכנית, אתה לא יכול להישאר עם אותו נפח אימונים כשאתה בגרעון קלורי.

• פותח/ת השרשור
אם אתה שואל מה הייתי בוחר - ABC ארבע פעמים בשבוע או AB ארבע פעמים בשבוע, הייתי הולך על AB בלי לחשוב פעמיים. לא הייתי פוסל גם שילוב של תוכניות כוח מדי פעם בשביל להתחזק ולהקפיץ את משקלי העבודה, גם אם המטרה היא אך ורק פיתוח גוף.
כשמתחילים חיטוב בדר"כ מחליפים תוכנית, אתה לא יכול להישאר עם אותו נפח אימונים כשאתה בגרעון קלורי.
אימון כוח אתה מתכוון שפעם ב(?) זמן אני יעשה את אותם תרגילים בטווח חזרות של 5-6?

אימון כוח אתה מתכוון שפעם ב(?) זמן אני יעשה את אותם תרגילים בטווח חזרות של 5-6?

לא, אני מתכוון שתעשה תקופה של תוכנית כוח בין תוכניות פיצולים. כשאתה מתאמן טבעי אתה צריך להיות חזק בשביל להיות גדול - אין מה לעשות.

• פותח/ת השרשור
לא, אני מתכוון שתעשה תקופה של תוכנית כוח בין תוכניות פיצולים. כשאתה מתאמן טבעי אתה צריך להיות חזק בשביל להיות גדול - אין מה לעשות.
אמממ אני מבין....
אני רוצה לעבור עכשיו מABC לAB....אז לעשות ביניהם תוכנית כוח? וכמה זמן זאת התוכנית הזאת?

אמממ אני מבין....
אני רוצה לעבור עכשיו מABC לAB....אז לעשות ביניהם תוכנית כוח? וכמה זמן זאת התוכנית הזאת?

מה משקלי העבודה בסקוואט/בנץ'/דדליפט/פרס (ולכמה חזרות)? כמה זמן אתה מתאמן? מה היו האימונים עד כה?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה משקלי העבודה בסקוואט/בנץ'/דדליפט/פרס (ולכמה חזרות)? כמה זמן אתה מתאמן? מה היו האימונים עד כה?
סקוואט-45 8X3(פציעה ישנה קצת מעקבת אותי בהתקדמות :/ ובכלל ממש קשה לי מאיזה שהיא סיבה להעלות משקלים בסקוואט...אם אני מעלה יותר מקילו ורבע באימון אני פשוט מגיע לכלשל אפילו בסט ראשון....אני מקווה שזה לא יפריע לתוכנית כוח אפילו אינטנסיבית )
בנץ'-65 8X3
דדליפט-80 1X5
פרס-משקולות חופשיות של 40 פאונד כל אחת. 10X3

אני מתאמן כארבע וחצי חודשים ועליתי עד עכשיו 8ק"ג. (שוקל 88 כרגע)
עד עכשיו עשיתי ABC כל הזמן הזה אבל החלפתי איזה 6 פעמים את התוכנית עצמה(בABC אחרת כמובן)

נערך לאחרונה:
זו כבר הופכת להיות מנטרה קבועה שלי, אבל אתה צריך לעשות תוכנית כוח בסיסית עם התקדמות מאימון לאימון (כמו SS) ולעלות סרטונים לביקורת - אתה לא אמור להיכשל עם 45 ק"ג סקוואט כשהבנץ' 65 ק"ג.

אל תבזבז זמן כרגע עם ABC או AB, אתה יכול תוך כמה חודשים להקפיץ את משקלי העבודה לשמיים (ואז תפצל, אם זה מה שתבחר).

• פותח/ת השרשור
זו כבר הופכת להיות מנטרה קבועה שלי, אבל אתה צריך לעשות תוכנית כוח בסיסית עם התקדמות מאימון לאימון (כמו SS) ולעלות סרטונים לביקורת - אתה לא אמור להיכשל עם 45 ק"ג סקוואט כשהבנץ' 65 ק"ג.

אל תבזבז זמן כרגע עם ABC או AB, אתה יכול תוך כמה חודשים להקפיץ את משקלי העבודה לשמיים (ואז תפצל, אם זה מה שתבחר).
גם אם עוד חודש וחצי בערך אני מתחיל חיטוב?
ויעד של איזה מישקלים אנחנו מדברים?

גם אם עוד חודש וחצי בערך אני מתחיל חיטוב?
ויעד של איזה מישקלים אנחנו מדברים?

אני קצת לא רואה טעם בלחטב עם סקוואט 45 ובנץ' 65 (אלא אם כן אתה רוצה להיות שלד), אבל אני אשאיר את הכדור אצלך.

אין יעד של משקלים, כל אחד מתקדם בהתאם לנתונים שלו. אתה יכול לקרוא בלוגים פה מה המשקלים שאנשים הגיעו אליהם בתוכנית.

• פותח/ת השרשור
אני קצת לא רואה טעם בלחטב עם סקוואט 45 ובנץ' 65 (אלא אם כן אתה רוצה להיות שלד), אבל אני אשאיר את הכדור אצלך.

אין יעד של משקלים, כל אחד מתקדם בהתאם לנתונים שלו. אתה יכול לקרוא בלוגים פה מה המשקלים שאנשים הגיעו אליהם בתוכנית.
תאמין לי אני ממממממש רוצה להמשיך מסה ולגדול עוד ולא ממש איכפת לי להעלות שומן אפילו אם זה קצת אבל הבעיה היא שהתחלתי מסה באחוז שומן די גבוהה ועכשיו אחרי זמן של אימונים במסה אני מתקרב לסביבות ה20%....ואנשים מפחידים אותי שאם אני לא אתחיל חיטוב בקרוב אני אתקע את עצמי על חיטוב במשך חצי שנה וזה ישבור אותי לאט לאט...
הצבתי לעצמי "מראה" אפשר לומר לסיים מסה איתו....לא הצבתי מישקלים.
(שאלה מהצד....כמה אני אמור להעלות בכל אימון בלהתחשב שסוג האימון שעשיתי עד עכשיו? כי אני עולה כל אימון(או שתיים לפעמים אם אני לא מצליח) 1.25ק"ג על כל צד)

תאמין לי אני ממממממש רוצה להמשיך מסה ולגדול עוד ולא ממש איכפת לי להעלות שומן אפילו אם זה קצת אבל הבעיה היא שהתחלתי מסה באחוז שומן די גבוהה ועכשיו אחרי זמן של אימונים במסה אני מתקרב לסביבות ה20%....ואנשים מפחידים אותי שאם אני לא אתחיל חיטוב בקרוב אני אתקע את עצמי על חיטוב במשך חצי שנה וזה ישבור אותי לאט לאט...
הצבתי לעצמי "מראה" אפשר לומר לסיים מסה איתו....לא הצבתי מישקלים.
(שאלה מהצד....כמה אני אמור להעלות בכל אימון בלהתחשב שסוג האימון שעשיתי עד עכשיו? כי אני עולה כל אימון(או שתיים לפעמים אם אני לא מצליח) 1.25ק"ג על כל צד)

אם אחוז השומן מפריע לך אתה יכול לעשות חיטוב לרמת שחיף/שלד ואז להתחיל משם מסה רצינית, אני מניח שעם המשקלים שציינת אין כל כך מה לחטב אז זה כבר תלוי בך.

לגבי המשקלים - אתה יכול לעלות 2.5 ק"ג (סה"כ) כל אימון. לא אמורה להיות לך בעיה לעלות ב-5 ק"ג עם משקלים כאלו בדדליפט ובסקוואט, הייתי מעלה סרטוני טכניקה ליתר ביטחון.

• פותח/ת השרשור
אם אחוז השומן מפריע לך אתה יכול לעשות חיטוב לרמת שחיף/שלד ואז להתחיל משם מסה רצינית, אני מניח שעם המשקלים שציינת אין כל כך מה לחטב אז זה כבר תלוי בך.

לגבי המשקלים - אתה יכול לעלות 2.5 ק"ג (סה"כ) כל אימון. לא אמורה להיות לך בעיה לעלות ב-5 ק"ג עם משקלים כאלו בדדליפט ובסקוואט, הייתי מעלה סרטוני טכניקה ליתר ביטחון.
אני חושב שזה מה שאני יעשה שבוע הבא.
אני בצבא ויש לנו שבוע הבא שבוע סד"ח בירושלים אז לא יהיה חדר כושר גם ככה...זמן טוב לנוח(על הדרך, יש עצות למנוחה?אני פשוט אקפיד לאכול מאזן נייטרלי עם כמות חלבון גדולה ואמשיך לקחת קריאטין כל יום-משנה עם אני התחלתי רק לפני שלוש שבועות לקחת?זה יפגע לי באיזה תהליך?)
בדדליפט אני באמת מצליח להעלות אפילו יותר מ-5 כל אימון אבל סקוואט ממש לא....לא יודע למה וזה מעצבן =/
אני גם אפתח אשכול עם הסירטונים של הטכניקה ותמונות שלי כדי שדעת את האחוזי שומן כי אני רק מנחש עכשיו.
תודה רבה אחי ולכל מי שעזר.
אתם מצילים אותי D=

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית