הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני רוצה לחזור להתאמן

• פותח/ת השרשור Bly
  • פורסם בתאריך

Bly

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי,
אני עכשיו בן 16,
כשהייתי בן 14 הייתי שמן(שקלתי 80 גובה 165) ועשיתי דיאטה לא מסודרת וירדתי ל60 קילו ומאז הפסקתי להתאמן.
כרגע אני שוקל 75 בגובה 175 ואני רוצה לחזור להתאמן,
עכשיו אני קצת שמנמן ואני לא יודע איזה תוכנית לבחור או מה לעשות עלייה במסת השריר או חיטוב כי אני חושב שאני בדיוק באמצע ביניהם.
אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על סוג אימון(AB,FBW,ABC וכו') ויעזור לי להחליט מה לעשות בעצם חיטוב או לעלות במסת השריר.
תודה.
(אגב אני גם אשמח אם תיתנו לי קישור לתזונה נכונה)

כמה אחוזי שומן אתה? אם אתה לא יודע תעלה בפורום "תמונות של חברי האתר" באשכול של אחוזי שומן ויגידו לך בערך כמה אתה.
בגדול מומלץ להתחיל תכנית מסה על 12-14 ומטה אחוזי שומן. אם יש לך יותר אז תוכנית של דיאטה/התחטבות.

• פותח/ת השרשור
כמה אחוזי שומן אתה? אם אתה לא יודע תעלה בפורום "תמונות של חברי האתר" באשכול של אחוזי שומן ויגידו לך בערך כמה אתה.
בגדול מומלץ להתחיל תכנית מסה על 12-14 ומטה אחוזי שומן. אם יש לך יותר אז תוכנית של דיאטה/התחטבות.
אני בערך 15-16 משהו כזה,
להתחיל חיטוב?

אם מפריע לך הכרס תירד שלוש-ארבע קילו ותתחיל מסה.
שתדע שאם אתה מתחיל מסה עכשיו הכרס שלך רק תיגדל.

• פותח/ת השרשור
אם מפריע לך הכרס תירד שלוש-ארבע קילו ותתחיל מסה.
שתדע שאם אתה מתחיל מסה עכשיו הכרס שלך רק תיגדל.
מה שמוזר אצלי זה שאין לי כרס והבטן שלי שטוחה,
אבל יש לי רגלים גדולות
אני הולך לעשות AB בערך 4 פעמים בשבוע בשילוב של ריצה 20 דקות בסוף האימון
זה תוכנית בסדר בישביל חיטוב?

כן , רק תקצץ בשני שליש מהאימון שהיית רגיל לעשות במסה לדוגמא
אם עד עכשיו היית עושה 30 סטים של 10 חזרות תעשה 10 סטים של 10 חזרות.
כן זה באמת באסה להתאמן באימון משקולות 20 דקות, אבל עדיף שתשקיע את שאר הזמן באירובי עצים ושריפה קלורית. הגוף שלך גם ככה חלש כי הוא תשוש בגלל זה אסור לך לעשות נפח אימון גבוהה.

Back
למעלה תחתית