עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שטויות במיץ. הגוף מסתגל להכל (איך אתה חושב שטירונים מתנפחים מ6 שעות שינה ואוכל צבאי?). ברור שבהתחלה יהיה קשה ולכן תתרכז בהתאוששות (שינה ותזונה, חובה גיינר). אבל אחרי זה הגוף מתרגל לעומס והעומס הוא כבר לא אינטסבי אלא שיגרתי. ואז אתה מתחיל לשלב אימונים בהדרגה.בתור מכ אתה כל היום תהיה על הרגליים תזונה לא טובה (האוכל בצבא לא אידאלי למתאמן שרוצה לשמור מאסה) שינה לא טובה (יש לך שש שעות שינה מטכלי אבל זה גם לא תמיד קורה) ואימונים גם לא ייצא לך להתאמן לדעתי תעשה שכיבות סמיכה בטן ומתח ולהעיר באבקות חלבון כידי לשמר מה שיש...בכל אופן אחרי צבא אתה יכול לחזור לזה אתה עוד צעיר
שטויות במיץ. הגוף מסתגל להכל (איך אתה חושב שטירונים מתנפחים מ6 שעות שינה ואוכל צבאי?). ברור שבהתחלה יהיה קשה ולכן תתרכז בהתאוששות (שינה ותזונה, חובה גיינר). אבל אחרי זה הגוף מתרגל לעומס והעומס הוא כבר לא אינטסבי אלא שיגרתי. ואז אתה מתחיל לשלב אימונים בהדרגה.
זה ממש לא קריטי. יש לי מספיק חברים שעובדים במפעלים קשים, ומגיעים הביתה רק לישון. ועדיין מצליחים לשלב אימונים פעמיים-שלוש בשבוע. הכל עניין של רצון ובצבא זה יותר נוח כי יש מסגרת מסודרת.
סה"כ תלוי במאזן הקלורי.שטויות במיץ. הגוף מסתגל להכל (איך אתה חושב שטירונים מתנפחים מ6 שעות שינה ואוכל צבאי?). ברור שבהתחלה יהיה קשה ולכן תתרכז בהתאוששות (שינה ותזונה, חובה גיינר). אבל אחרי זה הגוף מתרגל לעומס והעומס הוא כבר לא אינטסבי אלא שיגרתי. ואז אתה מתחיל לשלב אימונים בהדרגה.
זה ממש לא קריטי. יש לי מספיק חברים שעובדים במפעלים קשים, ומגיעים הביתה רק לישון. ועדיין מצליחים לשלב אימונים פעמיים-שלוש בשבוע. הכל עניין של רצון ובצבא זה יותר נוח כי יש מסגרת מסודרת.
ולי נראה שאתה קצת עייף.טירונים מתנפחים? נראה לי שאתה קצת מבולבל
ממה הם התנפחו מהתזונה העתירת קלוריות וחלבון או מהאימונים האינטנסיביים או מהשינה המושלמת שנותנים להם שם??..ולי נראה שאתה קצת עייף.
כולם, ללא יוצא מהכלל. החל מהשחיף ביותר עד לבריא ביותר במחלקה שלי התנפחו בסיום הטירונות (ברור שזה מתפלג לפי כובד הפק''ל והתפקידים, כן?). יש משהו שונה בתקופות הטירונות. אולי זה הגיל והאווירה החברתית והמאתגרת שגורמת להורמונים להשתולל, אין לי הסבר לזה. אבל כולנו התפתחנו בקצב מטורף.
מה שכן, אחרי שהתחלנו קו הרבה מזה אבד. הייתי אומר שלהוציא חבר'ה קבועים שהופיעו בנוהל לחדר כושר ושמרו על מרבית ממה שעלו, כל השאר התדרדרו לזנות. בסיום השירות רובם המוחלט נראו כאילו לא התאמנו מעולם. אבל שוב, זה שאלה של רצון. באזרחות עם העבודה והלימודים זה הרבה יותר קשה לדעתי.