הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך תפריט החיטוב החדש שלי?

• פותח/ת השרשור TBHD
  • פורסם בתאריך

TBHD

משתמש מתחיל
109
0
נק' מוניטין:
0
109
0
דבר ראשון- לא הייתי בפורום הרבה זמן והתגעגעתי D:

דבר שני- הנה בערך התפריט שלי מסודר לפי ארוחות היום לא קשה להבין מה הן... ארוחת בוקר, 10, צהריים, ביניים, וערב.

בימים של אימון יש טונה אחרי האימון, וגם חסרים כמה דברים: חומוס- לא היה כתוב שם חומוס- יש לי חומוס בכריך עם הפסטרמה.. לא סיפור כזה גדול זה לא איזה חצי קילו...
דבר שני- גבינה צהובה בחביתה... יש 2 פרוסות של גבינה צהובה ביחד עם החביתה ( 2 ביצים קשות+ שמן= חביתה פשוט זה לא נותן שמה לפי איזו כמות שאני רוצה) שאני לא יודע כמה %
שומן...
לפעמים במקום החטיף דגנים אני לוקח מעדן שהוא בערך עם אותו ערך קלורי.
לפעמים גם יש קטשופ אבל זה זניח לדעתי לא?

ה BMR שלי כרגע הוא 2025
גיל 16
משקל 64 אני עם זה בערך שבועיים~3, עם די הרבה חריגות באמצע ( חגים, וגם חיטוב ראשון אבל לומדים ) למשל מקודם ברחוב מישהי הציעה לכבד אותי בוופלים וסירבתי D: לפני שבועיים הייתי לוקח לה חצי שקית) ולפני שהתחלתי עם התפריט הזה שקלתי 66 😃

אז אחרי כל החפירות הנה התפריט: ד"א הערכים הסופיים בצד שמאל בריבוע אדום

ynelmamnztjw.bmp

http://up75.siz.co.il/up3/ynelmamnztjw.bmp

- מה הגובה שלך? אחוז שומן? בטוח שאתה צריך חיטוב?
- נראה מעט קלוריות
- מעט חלבון, תגיע ל100~ לפחות
- עכשיו ראיתי שזה לא הכל אז תחשב את כל הערכים עם החומוס (יש במחשבון הזה חומוס)
- קטשופ - תלוי בכמויות, יש אפשרות להכניס אותו לחישובים
- תוסיף סיבים תזונתיים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הגובה שלי הוא 1.70 אחוז השומן לא ידוע אך אני משער שזה 15% ( ירדתי קצת.. שקלתי יותר הייתי 16%~17%
אני צריך חיטוב בגל לששנה עשיתי מסה, בעיקר חטיפים, ועכשיו מתקרב הקיץ צריך טיפה ללכת גם בלי חולצה...
אז אני עושה חיטוב ככה גם יהיה סביר מינוס לקיץ וגם להוריד את כל השומן שהצטבר במסה ואז בספטמבר ככה להתחיל לעלות נכון במשקל ( זה חיטוב קל לא משהו מסיבי של 10 קילו)
חלבון באמת זה די מעט אבל אני לא אוכל לעמוד בלדוגמא לאכול קופסאת קוטג' ביום.. ( אל תשכח ש 4 פעמים בשבוע יש גם טונה שזה עוד 26~ חלבון)
בקשר לחומוס- אני אוכל חומוס אחר אז זה לא מדוייק מה שיהיה שם.. וקטשופ אני לא מפוצץ.. כתבתיאת זה- לא מגיע אפילו לכף ביום

• פותח/ת השרשור
לא ממש לא אבל יש לי יותר שומן משריר..
אני רוצה להוריד אותו טיפה יותר ואז להתחיל מסה רציני... אני בלכל לא משהחיפים האלה חחח לשים תמונות? ( הן יהיו יותר טובות מהפעם הקודמת כי אני 2 קילו שומן פחות D: חח בשריר לא ירדתי כמעט.. רק בחזה טיפה.. אבל לא יודע זה התחיל ככה עוד לפני החיטוב... משהו כמו שבועיים קודם פתאום הייתה לי ירידה דרסטית במשקלים)

אם יש לך יותר שומן משריר, תעלה בשריר ורק לאחר מכן תרד בשומן מה ההגיון 😣
זה לא אתה ששוקל 70ק"ג ועושה חיטוב?

פותח האשכול:
תתחיל לעבוד כבד ולאכול, ב75 קילו אתה כבר תראה הרבה יותר טוב מעכשיו. סמוך עליי, ניסיתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית