הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאכל לא שגרתי

• פותח/ת השרשור Kronos
  • פורסם בתאריך

Kronos

משתמש פעיל
376
0
נק' מוניטין:
560
376
0
טוב תשמעו יש בחנויות של רוסים דג כפוא כזה קוראים לזה מקלות דג סורימי מישהו מכיר?
למה אני אוכל את זה דיי הרבה כי זה יחסית זול (כל יחידה 200 גרם ואם אתה קונה 3 יוצא 11 שקלים)
הנתונים של זה ל100גרם:

קלוריות-250
חלבון-32
פחמימות-0
שומנים-13
מתוכם רווי-6

מה אתם אומרים זה טוב?😳

אין בעיה,תאכל מזה כמה שבא לך,אפשר לשלב כל דבר בתפריט(אבל אתה לא באמת צריך תפריט).
חיפשתי את זה בגוגול וזה נראה טוב,איפה אתה משיג את זה?

• פותח/ת השרשור
מה ההגדרה לבריא?
אם החלבון שבמוצר הוא טוב(לא כל חלבון זהה והרי המוצר כפוא אז אני לא בטוח), אם מבחינת השומנים הוא טוב.

בקיצור המוצר יחסית זול ואין צורך לבשל אותו אז באתי לשאול אם זה מתאים ואם עוד מישהו אוכל את זה.

אם החלבון שבמוצר הוא טוב(לא כל חלבון זהה והרי המוצר כפוא אז אני לא בטוח), אם מבחינת השומנים הוא טוב.

בקיצור המוצר יחסית זול ואין צורך לבשל אותו אז באתי לשאול אם זה מתאים ואם עוד מישהו אוכל את זה.
מה זה לא כל חלבון הוא זהה, לאחד יש זנב ולאחר לא?

• פותח/ת השרשור
מה זה לא כל חלבון הוא זהה, לאחד יש זנב ולאחר לא?
כן!!!

יש הרי נגיד חלבון סויה שהוא לא ממש מועיל או משהו כזה (טוב, בזה אני לא ממש מבין אז זה באמת דבילי לישאול את זה מהבחינה הזאת)
בקיצור הכוונה העיקרית הייתה לישאול אם עוד מישהו קונה את זה :(

כן!!!

יש הרי נגיד חלבון סויה שהוא לא ממש מועיל או משהו כזה (טוב, בזה אני לא ממש מבין אז זה באמת דבילי לישאול את זה מהבחינה הזאת)
בקיצור הכוונה העיקרית הייתה לישאול אם עוד מישהו קונה את זה :(
לא מועיל? ממתי?
זה לא נכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית