יש תוצאות מהתחרות?

מרשימים,
סליחה על הבורות אבל אם הם מקטגוריות שונות למה אומרים שאחד היה צריך לזכות יותר מהשני ?

כי בסוף התחרות כל המנצחים של הקטגוריות עולים לסיבוב על תואר "אלוף האלופים" ושם, לדעת חלק מהאנשים, הגיע לישראל לזכות ולא לסהר.

ובסך הכל אין לזה הרבה משמעות כי שניהם יכולים לצאת עכשיו בדיוק לאותן תחרויות בינלאומיות, ואם ישראל יעלה במסה, גם באותה קטגורייה.

אני מגיע בתור צופה לתחרויות מר ישראל בהרך משנת 2005. האיתי בכל האיגודים ובהרבה תחרויות. ואני יגיד לך את זה כך. תמיד אבל תמיד מי שקיבל מקום שהוא לא ראשון. ישר חושב שדפקו אותו ומתחיל לשפוך זבל על כל האיגוד. זה אפסים שלא יודעים להפסיד בכבוד. פשוט כך. ואין מה להתרגש מזה.
ושוב בטור אחד שהיה בהרבה מאוד תחרויות התחרות הזאת אייתה מאורגנת יפה מאוד והכי חשוב שיפוט הוגן.
מישל לגבי קרן לביא , זה או שהיא אייתה עולה להתחרות לבד או שהיא נכנסת לביקיני , תשאל אותה מה היא אייתה מעדיפה בתכלס ? להתחרות אם עצמה ? או אם הרבה מתחרות בביקיני ? ושלא תבלבל תמוח שהשמלה זה מה ש"דפק" אותה.. אם כבר אז הפרצוף.
שמע, אין תמונות מהאירוע... החבר'ה מהפיזיק נראים כאילו הם במקרה הטוב הולכים לשחק שש-בש בים...

שמע, אין תמונות מהאירוע... החבר'ה מהפיזיק נראים כאילו הם במקרה הטוב הולכים לשחק שש-בש בים...
אתה מדבר על "נער-חוף" ? הם באמת משחקים שש בש בים.. אבל על תזלזל בהם , קודם תעשה חיטוב ותוציא 6 ריבועים בבטן ותשאר אם בשר עליך 😉

אתה מדבר על "נער-חוף" ? הם באמת משחקים שש בש בים.. אבל על תזלזל בהם , קודם תעשה חיטוב ותוציא 6 ריבועים בבטן ותשאר אם בשר עליך 😉
אני לא מאמין שאתה אומר לי דבר כזה במצב שאני נמצא בו... 😭
גם ככה אני על סף שבירה...

הנה אחד שמתאמן במכון שלי ועלה להתחרות עם 984 אחוז שומן

חוסר מודעות ?

קבצים מצורפים

• 1111133.jpeg
    1111133.jpeg
    KB 30.3 · צפיות: 256
הנה אחד שמתאמן במכון שלי ועלה להתחרות עם 984 אחוז שומן

חוסר מודעות ?
איזה בזיון
זה אחוז שומן של לאפה פעם ביומיים

גם מילא עולה עם חיטוב גרוע(אם אפשר לקרוא לזה חיטוב) מה זה הרגליים האלה

לדעתי לא הגיע לאלכס ספקטור לקחת אלוף האלופים אלא לבן סודאי, אלכס ניצח בהפרש של נקודה אחת כשהוא מתאמן של סטס וסטס ישב לצד דני ולוליק, בנוסף לכך היו תקריות לא נעימות עם סטיבן נשיא האיגוד מאחורי הקלעים

פשוט שערוריה מה שהיה שם בתחרות של ifbb שנותנים למאמנים של מתחרים לשפוט כאילו מה נסגר?? ובנער החוף המקום הראשון מתאמן של מאור מה אתם מצפים למקום החמישי היגיע ראשון! ואסי הבחור עם המשקפים בן 53 בועז בן מושה אחד מהמפתחי הגוף הטובים והיפים שהיו ו ונמצאים בארץ....

אני לא מסכים איתך. ועובדה שיש מתחרה בקטגוריה מסויימת שדני הכין והוא דירג אותו שני ולא ראשון. ושוב אם יש לך או למישהו פה להגיד משהו ספציפי לגבי שיפוט בקטגוריה מסויימת שיגיד בוא נראה תמונות/ בוא נעשה השוואות.. ונראה אם היה חוסר צדק איפו שהוא.
מה אתה עושה צחוק? ברור שהיה שם אינטרס אישי. היה לפחות 3 שהיו אמורים לקבל מקום לפניו.
להביא לפני אבי היה הופך את זה לבדיחה, זאת הסיבה היחידה שזה לא קרה.

מה אתה עושה צחוק? ברור שהיה שם אינטרס אישי. היה לפחות 3 שהיו אמורים לקבל מקום לפניו.
להביא לפני אבי היה הופך את זה לבדיחה, זאת הסיבה היחידה שזה לא קרה.
אם אתה מדבר על אבי אסף אז לא דיברתי על הקטגוריה שלו(הוא היה ב-עד גיל 20). דיברתי על הנוער עד גיל 23 . ושוב השיפוט שהיה בנאק היה הוגן. לא היה שם שום קומבינות. כל מי שמכיר את התחום ובמיוחד את האיגוד IFBB בישראל כבר יודע את זה ומכיר את כל האמת אבל יש מי שהחליט לעלות את זה ליוטיוב. 😉

הבחור בסירטון יודע לבדר .. חחח מעניין מה התגובה תיהיה ...

אין מה להתרגש. זה בכל תחום בארץ פחות או יותר אותו הדבר. זה המצב. מה יש כבר לעשות...

אין מה להתרגש. זה בכל תחום בארץ פחות או יותר אותו הדבר. זה המצב. מה יש כבר לעשות...
ממש לא. באיגוד נאק למי שלא יודע הזוכים מקבלים פרסים כספיים. + תוספי מזון. השנה ראיתי שהיו פחות פרסים וזה כי הם השכירו אולם פי 2 יותר גדול ויותר יקר בשביל שלקהל יהיה מקום לשבת ולא כמו שנה שהעברה שבגלל שהאולם היה מפוצץ חלק ישבו במדרגות.

זה נראה לי פשוט בכל מקום בדרגות קצת שונות. אני חושב (אולי אני טועה) שבנאק גם היה את המקרה שמאמן היה גם שופט, והיו דיבורים על זה שאם סטס מחבב אותך אז יש לך סיכוי טוב.

אבל דיבורים תמיד יש. אולי אני טועה.

דיבורים יש ותמיד יהיו. אבל לגבי סטס זה ממש שטויות זה אחד האנשים הבודדים בספורט הזה בארץ שהם הוגנים ואמיתיים. וזה גם לא יכול להיות נכון כי גם אם הוא יתן ניקוד קצת יותר גבוה למישהו שהוא "מחבב" כמו שאמרת תמיד יש עוד איזה 4 שופטים שגם נותנים שיפוט כך שרק שיפוט של סטס או שופט יחיד אחר הוא לא רלוונטי. כי הרוב של כל השופטים ביחד הוא זה שקובע בסופו של דבר.

קטגורית ה- Masters.

Back
למעלה תחתית