עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמע, אין תמונות מהאירוע... החבר'ה מהפיזיק נראים כאילו הם במקרה הטוב הולכים לשחק שש-בש בים...אני מגיע בתור צופה לתחרויות מר ישראל בהרך משנת 2005. האיתי בכל האיגודים ובהרבה תחרויות. ואני יגיד לך את זה כך. תמיד אבל תמיד מי שקיבל מקום שהוא לא ראשון. ישר חושב שדפקו אותו ומתחיל לשפוך זבל על כל האיגוד. זה אפסים שלא יודעים להפסיד בכבוד. פשוט כך. ואין מה להתרגש מזה.
ושוב בטור אחד שהיה בהרבה מאוד תחרויות התחרות הזאת אייתה מאורגנת יפה מאוד והכי חשוב שיפוט הוגן.
מישל לגבי קרן לביא , זה או שהיא אייתה עולה להתחרות לבד או שהיא נכנסת לביקיני , תשאל אותה מה היא אייתה מעדיפה בתכלס ? להתחרות אם עצמה ? או אם הרבה מתחרות בביקיני ? ושלא תבלבל תמוח שהשמלה זה מה ש"דפק" אותה.. אם כבר אז הפרצוף.
אתה מדבר על "נער-חוף" ? הם באמת משחקים שש בש בים.. אבל על תזלזל בהם , קודם תעשה חיטוב ותוציא 6 ריבועים בבטן ותשאר אם בשר עליך 😉שמע, אין תמונות מהאירוע... החבר'ה מהפיזיק נראים כאילו הם במקרה הטוב הולכים לשחק שש-בש בים...
אני לא מאמין שאתה אומר לי דבר כזה במצב שאני נמצא בו... 😭אתה מדבר על "נער-חוף" ? הם באמת משחקים שש בש בים.. אבל על תזלזל בהם , קודם תעשה חיטוב ותוציא 6 ריבועים בבטן ותשאר אם בשר עליך 😉
איזה בזיוןהנה אחד שמתאמן במכון שלי ועלה להתחרות עם 984 אחוז שומן
חוסר מודעות ?
מה אתה עושה צחוק? ברור שהיה שם אינטרס אישי. היה לפחות 3 שהיו אמורים לקבל מקום לפניו.אני לא מסכים איתך. ועובדה שיש מתחרה בקטגוריה מסויימת שדני הכין והוא דירג אותו שני ולא ראשון. ושוב אם יש לך או למישהו פה להגיד משהו ספציפי לגבי שיפוט בקטגוריה מסויימת שיגיד בוא נראה תמונות/ בוא נעשה השוואות.. ונראה אם היה חוסר צדק איפו שהוא.
אם אתה מדבר על אבי אסף אז לא דיברתי על הקטגוריה שלו(הוא היה ב-עד גיל 20). דיברתי על הנוער עד גיל 23 . ושוב השיפוט שהיה בנאק היה הוגן. לא היה שם שום קומבינות. כל מי שמכיר את התחום ובמיוחד את האיגוד IFBB בישראל כבר יודע את זה ומכיר את כל האמת אבל יש מי שהחליט לעלות את זה ליוטיוב. 😉מה אתה עושה צחוק? ברור שהיה שם אינטרס אישי. היה לפחות 3 שהיו אמורים לקבל מקום לפניו.
להביא לפני אבי היה הופך את זה לבדיחה, זאת הסיבה היחידה שזה לא קרה.
ממש לא. באיגוד נאק למי שלא יודע הזוכים מקבלים פרסים כספיים. + תוספי מזון. השנה ראיתי שהיו פחות פרסים וזה כי הם השכירו אולם פי 2 יותר גדול ויותר יקר בשביל שלקהל יהיה מקום לשבת ולא כמו שנה שהעברה שבגלל שהאולם היה מפוצץ חלק ישבו במדרגות.אין מה להתרגש. זה בכל תחום בארץ פחות או יותר אותו הדבר. זה המצב. מה יש כבר לעשות...