הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש תוצאות מהתחרות?

אני האיתי שם. היה כ-600 איש בקהל. תחרות מאורגנת מאוד ושיפוט טוב.
איזה תוצאות אתה רוצה לדעת מאיזה קטגוריה ?

אני רוצה לדעת את שלושת המקומות של עד גיל 21 . תודה

מקום ראשון לקח שם אבי אסף.
מקום שני לקח בחור בשם VLAD
שלישי ורביעי חברה פחות מרשימים לא זוכר תשמות.

אין לך תגובה אחת אוביקטיבית בפורום הזה הא?
מאורגן ? זה היה רחוק מזה. אני לא אציין את כל הפרטים, אבל בוא נגיד שאינה גורין ממקום 5 קפצה למקום ראשון, חלק מהמתחרים נדחפו לקטגוריות לא קשורות, לא היו רוטינות ואנשים התכוננו, לאנשים לא היה מספור, הציבו מתחרים בקטגוריות לא נכונות, כגון: שרון רבינוביץ וקרן לביא. וזה רק על קצה הקרחון. זה שהיה ערב נחמד, אולי, מאורגן? רחוק מזה.
הגעתי במטרה לסקר את האירוע, מרוב שהכל היה מבולגן וויתרתי מהר מאוד על הרעיון, כמוני כך גם הקהל הרגיש, אתה טוען שהיו 600 איש, אולי בשעה הראשונה, אחרי כל הברדאק אנשים מיהרו לנטוש את האולם.

עושה רושם שחלק מהתוצאות היו ידועות מראש, אלין אלקין לא יכולה לעמוד באותה קטגוריה בחיים עם אינה גורין, זה הזוי היה לתת לה לנצח מול אינה.
אבל כן, אם אתה מעריץ של סטאס זה בהחלט היה אחד האירועים עחי...

נערך לאחרונה:
אין לך תגובה אחת אוביקטיבית בפורום הזה הא?
מאורגן ? זה היה רחוק מזה. אני לא אציין את כל הפרטים, אבל בוא נגיד שאינה גורין ממקום 5 קפצה למקום ראשון, חלק מהמתחרים נדחפו לקטגוריות לא קשורות, לא היו רוטינות ואנשים התכוננו, לאנשים היה חסר מספור, הציבו מתחרים בקטגוריות לא נכונות כגון שרון רבינוביץ וקרן לביא וזה רק על קצה הקרחון. זה שהיה ערב נחמד, אולי, מאורגן, רחוק מזה.
הגעתי במטרה לסקר את האירוע, מרוב שהכל היה מבולגן וויתרתי מהר מאוד על הרעיון, כמוני כך גם הקהל הרגיש, אתה טוען שהיו 600 איש, אולי בשעה הראשונה, אחרי כל הברדאק אנשים מיהרו לנטוש את האולם.

עושה רושם שחלק מהתוצאות היו ידועות מראש, אלין אלקין לא יכולה לעמוד באותה קטגוריה בחיים עם אינה גורין, זה הזוי היה לתת לה לנצח מול אינה.
אבל כן, אם אתה מעריץ של סטאס זה בהחלט היה אחד האירועים עחי...
אתה לא הראשון שאומר שהייתה תחרות ברמה נמוכה שכזו. יש כאלו ששמעתי מהם שהיה ביזיוני... חבל כל כך שהספורט הזה מתנהל ככה, ולא רק באיגוד הזה

אתה לא הראשון שאומר שהייתה תחרות ברמה נמוכה שכזו. יש כאלו ששמעתי מהם שהיה ביזיוני... חבל כל כך שהספורט הזה מתנהל ככה, ולא רק באיגוד הזה
אני מגיע בתור צופה לתחרויות מר ישראל בהרך משנת 2005. האיתי בכל האיגודים ובהרבה תחרויות. ואני יגיד לך את זה כך. תמיד אבל תמיד מי שקיבל מקום שהוא לא ראשון. ישר חושב שדפקו אותו ומתחיל לשפוך זבל על כל האיגוד. זה אפסים שלא יודעים להפסיד בכבוד. פשוט כך. ואין מה להתרגש מזה.
ושוב בטור אחד שהיה בהרבה מאוד תחרויות התחרות הזאת אייתה מאורגנת יפה מאוד והכי חשוב שיפוט הוגן.
מישל לגבי קרן לביא , זה או שהיא אייתה עולה להתחרות לבד או שהיא נכנסת לביקיני , תשאל אותה מה היא אייתה מעדיפה בתכלס ? להתחרות אם עצמה ? או אם הרבה מתחרות בביקיני ? ושלא תבלבל תמוח שהשמלה זה מה ש"דפק" אותה.. אם כבר אז הפרצוף.

• פותח/ת השרשור
לא הייתי בתחרות אבל דבר אחד אני יכול להגיד על השיפוט, ברגע שיש שופטים לא אובייקטיבים ומעורבים באינטרסים אישיים זה יוצר חוסר אמון. סתם חומר למחשבה- אם אני קונה "חלבון" אצל סטס ולא אצל אייל או אצל נתי מי אבחר בי. הכל אינטרסים אישיים נקודה

לא הייתי בתחרות אבל דבר אחד אני יכול להגיד על השיפוט, ברגע שיש שופטים לא אובייקטיבים ומעורבים באינטרסים אישיים זה יוצר חוסר אמון. סתם חומר למחשבה- אם אני קונה "חלבון" אצל סטס ולא אצל אייל או אצל נתי מי אבחר בי. הכל אינטרסים אישיים נקודה
אני לא מסכים איתך. ועובדה שיש מתחרה בקטגוריה מסויימת שדני הכין והוא דירג אותו שני ולא ראשון. ושוב אם יש לך או למישהו פה להגיד משהו ספציפי לגבי שיפוט בקטגוריה מסויימת שיגיד בוא נראה תמונות/ בוא נעשה השוואות.. ונראה אם היה חוסר צדק איפו שהוא.

• פותח/ת השרשור
אני לא מסכים איתך. ועובדה שיש מתחרה בקטגוריה מסויימת שדני הכין והוא דירג אותו שני ולא ראשון. ושוב אם יש לך או למישהו פה להגיד משהו ספציפי לגבי שיפוט בקטגוריה מסויימת שיגיד בוא נראה תמונות/ בוא נעשה השוואות.. ונראה אם היה חוסר צדק איפו שהוא.

מאיפה אתה יודע מה דני בחר?

מאיפה אתה יודע מה דני בחר?
הוא לבד רשם את זה בפסבוק והוא גם רשם שהמתחרה שניצח את המתחרה שהוא הכין בה בשייפ מטורף. יותר מזה ?
הוא לבד רשם את זה בפסבוק והוא גם רשם שהמתחרה שניצח את המתחרה שהוא הכין בה בשייפ מטורף. יותר מזה ?
* דרך אגב בדרך כלל בכל שנה הם מפרסמים פרוטוקולים של השיפוט,שם אפשר לראות הכל.

הבנתי שהיה שיפוט מכור, חבל

היום ראיתי את אלכס ספקטור ואינה גורין במכון,נראים מעולה ומרוצים מאוד

אם זה מנחם (לא זה לא) גם בתחרות של IFBB במוצ"ש הייתה שחיתות

* דרך אגב בדרך כלל בכל שנה הם מפרסמים פרוטוקולים של השיפוט,שם אפשר לראות הכל.
עצם העבודה שמביאים לשופט להכין מתחרים בתחרות זה כבר סוג של משחק מכור. לא יודע אם זה נעשה באיגודים אחרים, אבל בחו״ל לא תראה דברים כאלו (לפחות לא בתחרויות עולמיות/עם שם/ מה שזה לא יהיה).

עצם העבודה שמביאים לשופט להכין מתחרים בתחרות זה כבר סוג של משחק מכור. לא יודע אם זה נעשה באיגודים אחרים, אבל בחו״ל לא תראה דברים כאלו (לפחות לא בתחרויות עולמיות/עם שם/ מה שזה לא יהיה).
בכל האיגודים הקיימים בארץ חלק מהשופטים מכינים חלק מהמתחרים ברור. בחו'ל בטח שלא תראה דברים כאלה בטח שלא בתחרויות עולמיות נראלך שחמור כמו אשר ששופט באולימפיה יכול להכין שם מישהו ? חחחחח מה אתה משווה אחי? אנחנו בישראל זה מדינה קטנה וזה מה יש... אני מסכים שזה אולי לא נשמע הכי טוב שיש שופט שהכין מישהו (כמו בכל איגוד בארץ) אבל אני האיתי בתחרות והשיפוט היה הוגן. מי שחושב שלא מוזמן לעלות תמונות בוא נראה על מה מדובר..ובהמשך יפרסמו פרוטוקולים של השיפוט גם כמו תמיד.
טעות התכוונתי לתחרות שמוצש שהייתה
מה שהיה במוצש זה של איגוד IFBB לא NAC כן.

לא יצא לי להיות שם אבל שמעתי שהייה באמת על הפנים.. וזה באמת לא הגיוני לתת למישהו שהכין מתחרים לשפוט בתחרות באותה מידה ששופט כדורגל לא יכול לשים ווינר. אבל שוב-ארץ קטנה ואין יותר מדי אנשים שמבינים בתחום, ואלה שמבינים הם חברה מוכרים שגם מאמנים אנשים ככה שלא נשאר יותר מדי אפשרויות לבחירת השופטים.

כמו העניין בIFBB ,סהר לקח אלוף האלופים ששתי מאמנים שלו שופטים
וסתם להביע דעה לפי דעתי המקום הזה היה צריך להיות של ישראל אמרון

Back
למעלה תחתית