הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרוטוקול פציעות

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
כתוב לבצע כל אימון עכשיו לפציעה בסקוואט חשבתי פעמיים בשבוע להתקדם בפרונט שלא כואב ורק פעם בשבוע לעשות באק לפי הפרוטוקול (25-25-15-15-12-12 ל-3/4 סטים עם משקלים מאוד קלים טכניקה טובה סה״כ 6 שבועות).
השאלה היא האם זה בסדר או שבאמת חייב כל אימון?
או שמקסימום בסוף כל אימון עם פרונט לתת 2x15 עם מוט ריק?

כתוב לבצע כל אימון עכשיו לפציעה בסקוואט חשבתי פעמיים בשבוע להתקדם בפרונט שלא כואב ורק פעם בשבוע לעשות באק לפי הפרוטוקול (25-25-15-15-12-12 ל-3/4 סטים עם משקלים מאוד קלים טכניקה טובה סה״כ 6 שבועות).
השאלה היא האם זה בסדר או שבאמת חייב כל אימון?
או שמקסימום בסוף כל אימון עם פרונט לתת 2x15 עם מוט ריק?

מה זה "פרוטוקול פציעות"? נשמע נחמד , היה יכול לחסוך לי כמה קורסים. פשוט עושים "פרוטוקול".

זה בפורום בנעוצים...

עצרתי בשורה השישית : "מעיד שתהליך ההחלמה המידי הפסיק את הדימום והתחיל לרפא את רקמות"
למה יש הנחה שקיים/היה בכרח דימום? מה עם פציעות OVERUSE למשל?

• פותח/ת השרשור
עצרתי בשורה השישית : "מעיד שתהליך ההחלמה המידי הפסיק את הדימום והתחיל לרפא את רקמות"
למה יש הנחה שקיים/היה בכרח דימום? מה עם פציעות OVERUSE למשל?
אז מה כן לעשות?
איש מקצוע יגיד לי לנוח וייבש אותי שבועיים... (כבר נחתי מסקוואטים ) זה כאב מתחת לתחת שאני לא יכול להגיד אם זה התחת או הירך זה ממש בחיבור ברגל ימין אבל לרוב יש כאב רק ברגל שמאל במהלך הנעילה של הסקוואט....

אז מה כן לעשות?
איש מקצוע יגיד לי לנוח וייבש אותי שבועיים... (כבר נחתי מסקוואטים ) זה כאב מתחת לתחת שאני לא יכול להגיד אם זה התחת או הירך זה ממש בחיבור ברגל ימין אבל לרוב יש כאב רק ברגל שמאל במהלך הנעילה של הסקוואט....

התייחסתי באופן כללי לביצוע "פרוטוקול" לפציעות שונות כאילו הכל אותו הדבר. זה מגוחך.
באשר אליך ,
מן הסתם כדאי לבדוק אותך בכדי להעריך מה מקור הכאב. אני מודע לקושי של למצוא איש מקצוע שיבין את העיסוק בספורט , אבל בשביל זה יש פיזיותרפיסטים שמתמחים בפגיעות ספורט. נסה למצוא אחד כזה אם הטיפול מאוד חשוב לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית